Много умрял сезон.

ZzZaPyr

Member
Ох много е умряло лятото. Супер малко са хората които създават съдържание, направо умирам от скука по цял ден. Не мърдам от нас заради жегите, излизам към 21... а до тогава трябва да правя нещо. Блогърите мълчат, по форумите същата работа. Много ми е тъпо :d

Исках да се оплача само ;d
 
От: Много умрял сезон.

при мен е същата работа... цял ден няма какво да се прави направо ми омръзна от тоя комп..
 
От: Много умрял сезон.

Еми сега му е момента за нови сайтчета и блогове, маркетинг както и трафика е леко паднал, но това е само за този и малко от другия месец. После чсичко си идва по старо му. Линк билдинга е една от алтернативите въщо така - за да може след известно време да се получат и полужителните резултати от него.

Сезона е умрял, но ще е така още поне месец, даже и по-малко. А след това идва пак ръша. :)
 
От: Много умрял сезон.

Ех, да ви имам проблемите - умрял сезон, нямали какво да правят. За мен никак не е умрял сезона, и ми се иска само за две-три седмици "да се чудя какво да правя". Сега съм толкова зает, че не мога да си развия две-три идеи, които имам.
Както каза Blinky - работете си по сайтовете, че другия сезон да не е умрял. Ако нямате какво толкова да работите, може да поразвиете моите сайтове :)
 
От: Много умрял сезон.

Схванах идеята "Вие си нямате работа, работете вместо мен" веднага
давай си сайтовете и да ги почвам ;)
Не че не ни се работи просто само работа не върви ... мога ли цял ден да субмитвам като луд тия капчи са ми влезли в главата и ги въвеждам за 0.5 секунди
 
От: Много умрял сезон.

Да, може да се каже, че сезона е умрял :( Аз вчера почнах нов проект които да се надявам да е готов за новия сезон :) Проблема е, че сега съм във ваканция и си почивам,ходейки на курсове(това не е проблем много), ама от 15ти почва даскало и свободното времето намалява с 2/3 ;( Аз сега гледам каквото мога да свърша по старите проекти и да остане за после само контента :)
П.П. Мислите ли дали ще има успех сайт за мода, като се има предвид конкуренцията?
П.П.П. Издадох си проекта, ама надявам се да няма хора, които да ми вземат идеята, а пък и не забравяйте на кой е антирекламата :p (ебавам се) :d
П.П.П.П. Ето една свежа песничка: http://vbox7.com/play:969f7dbf
 
От: Много умрял сезон.

мерси за идеята и аз ще стартирам един сайт за мода :d базикам се.. не ми трябва такъв сайт :) а и идеяте не е твоя щом има други хора които са създали такива сайтове значи те са имали идеята преди теб. Все едно утре да констроирам самолет и да кажа че аз сам го изобретил. По-скоро ти си взел идеята от някого но хайде..
 
От: Много умрял сезон.

Принципно първо ми се роди идеята и след това бях разочарован, че имам сериозна конкуренция :) Така, че е спорно на кого е идеята :p Иначе в момента правя дизайна на сайта и на тези под него :)
 
От: Много умрял сезон.

Всъщност ето какво може да направите за почивка - една брейнсторминг тема за нови проекти.
 
От: Много умрял сезон.

Такъв мързел ме е налегнал и мен... непомня от кога несъм писал статии и ъпдейтвал сайтове...( в прочем от както започна лятото...) имам поне 5 започнати сайта и над 10 статии започнати :d
добре че от време на време идват чекове и преводи че да има какво да се харчи :)

не се притеснявай, след септември се развихряме 50% от уебмастърите, че като се почне училище така и така трябва да сме вкъщи повечко време :)
 

Горе