Мотикаря ударен от БОП-а

Статус
Not open for further replies.
Вълчо когато има пари, това го разбира цяла България
Младеж, не искам да те притеснявам, но аз разбрах за теб на 23-ти този месец. За сега мнението ми не е в твоя полза. Поразгледа ли раздели различни от офтопик-а? Използвай, защото ако аз бях администратора нямаше да имаш толкова време (и толкова акаунти тук).
От появяването ти тук полза има само Ивайло - имаме нов любим форумен артист ...
 
Ама разбира се, не ме притесняваш.
Имам по много акаунти навсякъде, не само тук. Аз съм навсякъде :D
 
Ако някой има достатъчно средства и връзки - имам предложение.
Да се организира боксов мач в зала Арена Армеец в София. Аз срещу 4-мата главатари на организираната престъпна група Мотикаря.
По 1 мач всеки Понеделник.
Билети в Евентим. Не искам пари, евентуално само за разходите за пътя.
Който го организира, да го раздуха. Ще има интерес.
Вълчо срещу Team Мотикаря.
Да се намери и рефер, че те не обичат да играят по правилата. Без рефер не излизам.
Срещите ще са по 8 рунда.

Аз съм спортна натура, не ме е страх да изляза в битка и срещу по-дебеличките от екипа им.
Come at me, bro!
 
Mayweather - Mcgregor ще бледнее пред цирка, който ние ще направим с моите приятели от Мотикаря.
 
KdYCeej.jpg
 
от цялата работа разбрах, че собствениците на сайта са някакви балъци, които не знаят как да печелят пари без да м правят проблеми, няккъв pgmg сигурно са го изтапанили гол в сайта и им има зъб или не са му дали някой лев и в крайна сметка всичко ще приключи с една преписка. Никой няма да се занимава с някакъв сайт, те в затвора не могат да хванат истински бандити, тука затвор за някакви пишлемета дето пуснали някакъв сайт, сигурно са и непълнолетни и тогва изобщо нищо няма да стане.
Помните ли сагите около аренабг и замундата, що арести имаше и накрая кво - ми нищо :Д Сега само аренабг дава фактура на кината и на разпространителите на филми в бг за реклама на филмите им като под рекламата веднага същите филми на торент - те тва стана :D
А там става дума за щети за милиони, не за някакъв ламерски сайт с 5 голи снимки..
 
Ако не им дадат няколко месеца затвор, то много жалко за държавата ни. Тези ще си повярват още повече и ще си продължат, да си правят каквото си знаят.
Затвор ще трябва да има, поне няколко месеца, така за страх, за поправка. После като излязат, да видим дали пак ще продължат с обичайните си занимания.
Всичко си има начало и край.

За тези техни изцепки, даже няколко месеца са малко, но това не го решавам аз.
 
Те обаче продължават да вършат глупости.Влизали са в пощата ми.И понеже много питате тук как?Имат хора и в абв и навсякъде и им снасят пароли и квото им трябва.Редно е да носят отговорност и абв и всички останали.които им помагат.Хора ГДБОБ имат неоспорими доказателства срещу тях.затова и мина толкова време.Нямат шансове да се измъкнат дори и Папата да им е баща.Аз също съм свидетел по това дело.разпитвана съм в ГДБОБ още февруари.Тея нещастници Мотикарите дойдоха пред нас да заплашват сина ми и като излязох.така се сдухаха.че вместо първа вклучи задна този дето караше и едва тръгна.Буксува 30 секунди.Ама те не знаят с кой си имат работа.Следващия път.ако имат смелост да дойдат-ще си тръгнат на 4 крака пеша.Когато си мислеха.че се шегувам.че ГДБОБ ги разследва бяха много силни.а всъщнпст щом от една 50- килограмова жена се уплашиха.как ли са се чувствали като са видели полицаите.Тея гадове наблюдават форума и дори някои от тях пишат тук.Затова по-добре не се хабете.
 
Не съм запознат с вашият случай, аз им репортнах порното мноооого преди февруари.
Тогава говорих с човек от ГДБОП, който познавам лично. Казаното между нас остава тайна до издаване на окончателни присъди :)
Знам доста неща за тия пайтаци, знам какво са правили и как са подбирали жертвите си.
Много малка част от снимките са качвани от "външни" лица, и това важи само и единствено за "нивата" им. Абсолютно всичко, качвано във фейсшит страницата им е качено лично от тях, и преди да бъде качено е подбрано изключително внимателно - така, че да измъкнат максимална полза от снимките. Нищо случайно няма.
А за сайта... бяха се застраховали (според тях) с едно "ако видите порно докладвайте, че не можем да следим всичко", да ама това не върши работа.

Не съм им бил "жертва", както казват някои тук. Явно ме бъркате.
Аз просто им репортнах архивите със все още непубликувани снимки :) Не съм ги хаквал - просто който им е настройвал apache-то е бил абсолютно невеж... и си мисли, че съдържание на папка се скрива, като пляснеш вътре един index.html :)
Да, ама не.
 
Статус
Not open for further replies.

Горе