Мотикаря ударен от БОП-а

Статус
Not open for further replies.
Аз не се шашкам,хаха. Далеч съм от тази мисъл. Доста далеч. Попитах, защото според някои ИНДИВИДИ тук в този форум казват следното - всички, които са ползвали "нивата" са виновни. А аз не мисля, че е така. Има ди виновни, които са качвали тея простотии, те ще бъдат наказани. Това е..

Разбира се, че не всички са виновни.
Най-виновен е тоя, който е предоставил платформата - т.е. Мотикарите.
 
Откъде? И какво означава задържан? Най-много да е писал обяснение и да е бил привикан като свидетел и там да е предал домейна / хостинга най-вероятно , понеже са го наплашили. Или в най-лошия случай да са му "почукали" на вратата. И да е останал няколко часа да пише тези обяснения, но зависи какво е писал, както казах, ако си е вързал ръцете, че контента е user driven WEB 2.0.. Ама кой знае.
Задържан значи арестуван от ГДБОБ.Заслужиха си го.Не искам да изпадам в подробности.но тези хора има доста за какво да ги съдят.Психично бплни отрепки.
 
Здравей Марианче,тъкмо ти ни трябваш :)

Как вървят схемичките?

Убиец са направо, нали?

Вълчо не спрял да говори глупости и да клевети хората, затова ето малко макар и стари новини от Костинброд:

Мариана (фризьорката) Георгиева и Валери Георгиев са родителите на Вълчо.
Валери бил известен из цял Костинброд с престъпните си занимания, но сега нека не обръщаме внимание на тях, всеки може да разучи сам за себе си. Навремето Мариана се е водила най-красивата мома в Костинброд, но за съжаление не изпъквала с вярността си.
Имала фризьорски салон, но виждайки, че не препечелва достатъчно от това, решила да започне да прави някоя друга кредитна измама (разровете се в интернет). Намерила си "бизнес партньор" с който да развива тази си дейност и който в последствие предала на полицията заради алчност, но това също е друга история.

Валери обичал Мариана, но я биел всеки път, когато му изневеряла (а това ставало често според съгражданите там). Толкова я обичал, че дори след поредната измяна на брака им не я зарязвал. Мариана не издържала на тормоза, но понеже я разследвали за измамите не можела да отиде в полицията. Тогава нашта хубавица след поредният побой от страна на мъжа ѝ - събрала смелост и дала зелена светлина на предварително замисления й коварен план. Упоила мъжа си, след това го разфасовала и запалила остатъците.
Да но за нейно нещастие я хващат.

Избързваме напред във времето.

Пуснали са я от затвора, но дължи 14 000 лева на държавата и по 10 000 лева на Вълчо, и брат му.
Вълчо като съвестен син се опитва да изкара някой лев със сървъри на играта Counter-Strike и малко програмиране.
На много места го критикували за некадърното му писане на код и това не му понасяло, след няколко месеца саги по форумите се отказал от тези си хобита.

Тогава негов близък приятел, работещ като автомонтьор му предлага да правят клипове.
Клипове в които Вълчо се гмурка като делфин пуснат на свобода след 10 години затвор (на колкото са осъдили Мариана) но не в море ами в фекали, било то човешки или животински.
Всичко тръгнало на бъзик, но клипа се разпространил вирусно, поради шокиращото му съдържание.
Решил Вълчо да изкара някой лев от всички тези лайна и направил сайта predizvikai.me, който имал за цел всеки след регистрация да "предизвика" другите потребители и да бъде предизвикван на някаква простотия. Сайта не се развивал, но Вълчо каквато е хитра лисица се изхитрил и започнал да се предизвиква сам и да качва клипчета. Започнал даже да плаща на фейсубк за реклама на клипчетата му с клозетните подзиви. Въпреки тези му опити сайта не тръгнал.

Познавайки вече устройството на закона, заради случаите с майка му и колко лесно може да бъде манипулиран той, решил освен да събере малкото слава, за която се борел цял живот - да препечели някой лев. Едва тогава замислил великия план да изнуди Мотикаря и който/които стоят зад него. Първоначално всичко било просто фейсбук война и размяна на обиди, но Валери бил по-умен от това - дал адреса си и ЕГН-то си в публичните коментари и приканил всеки, който иска да му дойде на посещение (имайки такава майка зад гърба си кой не би бил толкова смел?). Качвал в канала си в ютуб и страницата си във фейсбук клипчета с разкрития на кой според него стои зад страницата. Но също така направил и клипче, в което изнудва за по 10 000 лева всеки един от посочените, за да спре да прави такива разкрития, което клипче било свалено заедно с целия му канал заради доклади, но все още се спотайва из дебрите на интернет. Някои от вас може да са го срещнали, но може и да не са.

След като обвинява Мотикаря за разпространение на порнография, въпреки, че много пъти Моти се е гаврил с педофили и подобни е редно да изкараме и малко мръсотия за Вълчо.

Ето и малко интересно четиво:
http://www.segabg.com/article.php?id=114900
http://cs-bg.info/forum/viewtopic.php?f=24&t=156201#p1387262
https://www.predpriemach.com/threads/Маски-долу-uphero.58652/
http://forums.bgdev.org/index.php?showtopic=44575&st=0
http://forum.imoti.net/read.php?15,140527
https://nest.ml/proxy/1/1/0/0/pastebin.com/ZMXHcVm9
http://www.bezplatno.bg/obiava/210736/кредити-и-помощ-при-съдебни-кредити.html
https://zor.bg/tarsq-sadruzhnik/vsichki-gradove/obqva/217671/

Част от измамите на Мариана:
"Търся съдружник, партньор, спонсор за много печеливш проект, който ще бъде финансиран 75% от Европейска програма. Необходими са 150000 лв. първоначален капитал. Проекта е по програма 6. 4. 1 за развитие на селските райони. Ще се изпълнява на магистрала с голям поток от хора целогодишно. Моля за сериозно отношение. Сумата, която очаквам е 500000лв."

Извода дотук е - човек, който си яде лайната за слава с майка, която е хладнокръвен убиец и прави измами с пари обвиняват хора, които се подиграват с педофили, малки пошли момиченца и филмарчета в разпространение на порнография.

Хайде, весела караница от мен и успех по съдилищата.
 
Задържан значи арестуван от ГДБОБ.Заслужиха си го.Не искам да изпадам в подробности.но тези хора има доста за какво да ги съдят.Психично бплни отрепки.
Казано от жената, която е убила мъжа си :DDDDDDD
 
Сега се връщам от KFC.
Ми, това ли имате само за нас, аз очаквах нещо повече ? :D

Това го видях днес пуснато в нета. :D
https://pastebin.com/euzGtQ4N

Интересно, така ли вече почнаха да заплашват., ще се мъчат да убеждават хората в нета с разни линкчета.
Тъжно е, че до там са паднали някои хора.
 
Те си мислят, че ще ме уплашат, или пък някой близък до мен. Това няма да стане.
Хахаха от написаното излиза, че майка ми е по-мъж от на Павел баща му :D
 
Phahahahhahahaha
Лайноподпбният човек супер-лайно няма НИЩО общо с въпросният човек по прякорът "Мотикаря" !
Не легнете името му !!!
Щом не сте сигурни за информацията, поне не Я публикувайте, защото ставате смешни !
 
Истина си е, че днешното поколение се възхищава на хора като "Вълчо" , но не бива да взимате пример от човек, който си маже лайната по стените, въргаля се в бонище и прави още куп мизерии на хората около него, редно е да го арестуват и да му сервират 3 години под ред в затвора лайна от тоалетните, пресни, че да вика "Още е топло България" !
 
Кучето ми има повече разум и възпитание от него, кучето ми знае поне, че не се ядат лайна и не бива да се въргаля в бонище.
 
Колко още профилчета, може да създадете, за да пускате някакви смешки тук ?
Все пак една дискусия се води от две страни. Реално не може да не очакваш, че някой ще ти отговори. Тъй като си засегнал тема, която ни интересува, се регистрираме и коментираме. Принудени сме да го направим поради липсата на информираност от страна на хората във форума, а и поради факта, че пишеш само клевети.
 
Статус
Not open for further replies.

Горе