Моята мрежа сайтове

finty

New Member
Както може би знаете, насочила съм се към чисто женската аудитория. Досега поддържах единствено сайта http://www.pazaruvane.com/ който според мен върви добре. Понеже ми стана интересно, пуснах още няколко блогчета, които не мисля да местя на друг домейн или хостинг:

http://interior-decoration-ideas.blogspot.com/ - за обзавеждане и интериор, трябва да пооправя текста тук-там
"http://organiziran.blogspot.com/" - това го пускам само за да покажа идеята, в момента подготвям текст

още един сайт, на английски, описващ магазини с доставка по цял свят - за такив мижави държавици като нас които доста често не ни огрява :D http://shopping-worldwide.blogspot.com/

този сайт не е нов, но отдавна не съм го обновявала и мисля да му обърна внимание скоро http://pazaruvane.blogspot.com/

Пускам ги всичките, за да дадете както мнение по който и да е от тях, така и за цялата "мрежа".
По мое мнение не мога да вляза в други дамски ниши като деца и бебета или готвене - там има утвърдени играчи.

Моля дайте съвети и напътствия :D дори тематиката да е далеч от вас - това си е бизнес
 
Ето ги и мненията ми за блоговете ти, лични са и не гарантирам че ще ти харесат. А и моя опит може и да не е това което търсиш за твойте. Но все пак ще дам някои. :)

http://interior-decoration-ideas.blogspot.com/ - Интерено. :wink: Мисля си че блогрола е нещо което трябва да има всеки блог, не че неможе без него, но е хубаво да линкваш към сходни и те да ти връщат линка, освен ако не става дума за артикъл размяна. :)

Бих сложил и описание, не само заради търсачките но и заради потребители, малко повече инфо преди да скролнат надолу.

Не че нещо не изглажда малко пуст, текст, гугъл рекламки, и една графика. Завбъдеще можеш да подсилваш всеки пост с поне една картинка, аз напоследък го правя поне с две, изглежда малко по разчупено и интересно за четене.

Ако имаш възможност сложи си и някой друг хедър, така ще изглеждам малко по-бранд и ще е интересно като дизайн - което е уникално е и вървежно. Малко улично казано, но си е така. :)

И малък трик който би помогнал за четенето и за оптимизацията едновременно - удебеляване на определени фрази, изречения, думички, както и подчертаването им. Инфото поднесено по по-различен начин е винаги за предпочитане.

http://shopping-worldwide.blogspot.com/ - изглажда много добре и си мисля че няма какво да се каже толкова, освен:

Мисля че си прекалила с линковете към StrawberryNET.com, това обикновено не е гарнция за повече лиидове към този сайт, напротив - посетителите не го харесват. И сигурно си имала нещо напредвид след като си му дала да седи по един пост на страница, аз лично си мисля че 5 е по-добре, но е лично мнение. :)

И тук си мисля че блогрола е нещо, което трябва да присъства.

Другият блог немога да го коментирам, празене е и ще изчакам с коментарите. Но си мисля, че ще стане добър и популярен.

Еми това от мен, ако има нещо, ние сме тук. Успех и много късмет. :wink:
 
btw ако искаш да правиш мрежа от блогове с цел дигането на някой от тях, ползвай различните free blogging услуги, а не само една от тях
 
Ами има на предвид и на други места да си направиш блогове (урдпрес.ком например) и да ги интерлинкнеш (имаше тема с клипче някаде....) ще се сдобиеш с линкове от качествен контент и евентуално ще ти помогне да се ранкнеш добре за доста от киурдите в твоята ниша :)
 
coolice каза:
Ами има на предвид и на други места да си направиш блогове (урдпрес.ком например) и да ги интерлинкнеш (имаше тема с клипче някаде....) ще се сдобиеш с линкове от качествен контент и евентуално ще ти помогне да се ранкнеш добре за доста от киурдите в твоята ниша :)

Помага ако е направено като хората и то доста, ама си е много занимавка.
 
имам един мега тъп въпрос - как да сложа ключови думи и описание на сайтовете си :D

сигурно трябва да бутна html кода, но какво да сложа и къде ... :?: :roll:
 

Горе