Моя сайт - мнения всякакви :)

KpucTuaH

Member
ето го и моето сайтче www.energy-pills.info - моля ви се от все сърце , дайте ми мнение за него , подчертал съм малко ключови думи , прекалил ли съм , имаше няколко песнички да се въртят но смятам че тая е най-подходяща , изобщо подходяща ли е музика за сайта , абе казвайте каквото ви душа сака
П.С. Съжалявам за моите досадни въпроси и питанки , но такъв съм , какво да направя , ако някой го дразня да се обажда :)
 
най- важното е да си направиш съдържанието уникално сега не е така

copyscape.com проверява за дупликеит контент

онтносно сеото можеш да си свалиш уеб сео безплатно и има нещо като безплатен курс към него... но пъро преракажи съдържанието :)
 
пу да е жива и здрава маму , защото ако знаеш колко съм на ти с английския най-вече граматика и напредстава си нямаш , както и да е благодаря , ще се мъча някак си :)
 
хах тука ми е по лесно словенския ми е втория майчин език :) както и да е , даже изобщо мисля да я махам тази версия :)
 
олко съм на ти с английския най-вече граматика и напредстава си нямаш

Аз затова препоръчвам блоговете защото та стила на писнае може да е по свободен докато на един темплеит всико трябва ок иначе ще страда конверсията...

ПП Можеш да си поръчаш на някои да ти пренапише текстовете :)

ППП Може да пуснеш няколко гравитиращи блога около саита ти и те да са с уникален конент :)
 
значи със бая помощ от моя прителка преразказах текста както ми препоръчахте и искам да ви попитам според вас хубав ли е ? :)
също така искам да ви помоля да ми кажете мнението си за Title , за ключовите думи , за description защото и тях съм променял , абе позанимавах се ,но да ви кажа май се поулях със ключовите думи и затова търся вашата професионална помощ :)
 
Значи харесва ми дизайна и музичката е много якичка също и по съдържание маи не е много лош но незнам добре англииски :(
 
Сайта е много добър. Ето ги и мойте съвети, ако ги намираш за такива де. :)

1. Обрави си Stats Counter-а, През моя браузър се намира някъде в линковете долу.

2. Сложи някой друг Alt Tag.

3. Поиграй си с контента, не е нужно кай знае колко да чаткаш английски, просто ротирай някоя друга фраза и може да полуиш по-добри SEO коефиценти от стандартно.

Еми това е от мен, другото - Маркетинга, го пише във форума. Успехи. :)
 

Горе