harkon New Member 11 Април 2012 #63 От: Re: Мъдри Мисли Blinky каза: "Събличай се бързо, и други чакат след теб!" Увеличете... Блинки, разваляш дисциплината в темата. Ще те рипортна на тебе си!
От: Re: Мъдри Мисли Blinky каза: "Събличай се бързо, и други чакат след теб!" Увеличете... Блинки, разваляш дисциплината в темата. Ще те рипортна на тебе си!
Blinky Owner 11 Април 2012 #64 Re: От: Re: Мъдри Мисли harkon каза: Блинки, разваляш дисциплината в темата. Ще те рипортна на тебе си! Увеличете... Ако не сам ще се репорна. ХХахахаха, знам, че е глупаво, но и това съм го правил, естествено с обучителна цел. Ще има и още мъдри мисли. "Момчето положи много усилия на първата среща, време е на втората да положи и останалото" Естествено ще пусна и няколко по-бизнес. Но май събираме всякакви, нали?
Re: От: Re: Мъдри Мисли harkon каза: Блинки, разваляш дисциплината в темата. Ще те рипортна на тебе си! Увеличете... Ако не сам ще се репорна. ХХахахаха, знам, че е глупаво, но и това съм го правил, естествено с обучителна цел. Ще има и още мъдри мисли. "Момчето положи много усилия на първата среща, време е на втората да положи и останалото" Естествено ще пусна и няколко по-бизнес. Но май събираме всякакви, нали?
harkon New Member 12 Април 2012 #66 От: Re: От: Re: Мъдри Мисли Blinky каза: Ако не сам ще се репорна. Увеличете... :mrgreen:
G ghost Member 12 Април 2012 #67 От: Мъдри Мисли When you rise in life, your friends know who you are!. When you fall down, you know who are your friends.
От: Мъдри Мисли When you rise in life, your friends know who you are!. When you fall down, you know who are your friends.
V.Andreev Well-Known Member 12 Април 2012 #68 От: Мъдри Мисли Една за момента любима “ Всичко което ходи по – земята, пада в капана “
harkon New Member 17 Април 2012 #69 От: Мъдри Мисли "All solutions generate new problems" Murphy's Law
L LinkBuilder1987 New Member 2 Май 2012 #74 От: Мъдри Мисли Големите пари се правят не като работиш здраво, а като работиш умно.
tuger Well-Known Member 4 Май 2012 #77 От: Мъдри Мисли AlanFort каза: Ще пиша на @Dalasweb да пусне някоя мисъл Увеличете...
harkon New Member 5 Май 2012 #78 От: Мъдри Мисли Women like silent men. They think they're listening. ~Marcel Achard