НАП погна блогърите

От: НАП погна блогърите

Истината е че ако печелиш пари толква, че да може да си позволиш разходите по фирма + да си плащаш данъците най-добре е да ти е чисто всичко и да не го мислиш. По добре работи да изкараш повече откоко да мислиш да скриеш нещо. Така е в белите държави така би трябвало да е в идеалния случай и у нас.

Ако правиш по 100лв на месец както някой каза едва ли ще има какво да ти запорират в сметките :) така че пак няма от какво да се притесняваш.

Циганина като днеска работи за 100лв на строежа се едно отива да си плати данъците. А ти се бъхтиш, учил си и ходи да внесеш 10лв данък + 34лв осигоровки :)

И само да добавя че за 100лв глоба на един комшия му извадиха душата, идваха с полиция, извадиха му душата отново ... и той се беше издразнил и не искаше да ги плати ама накрая нямаше избор.
 
От: НАП погна блогърите

Добра новина тази вечер . НАП се корегира :)няма да ни дирят осигуровки само защото се трудим да пишем в блогове , сайтове или форуми:)който е спрял може спокойно да продължи да твори :)
 
Последно редактирано:
От: НАП погна блогърите

Не знам какво толкова се шашкат хората. Просто блогерите ще си слагат само Google Adsense в блоговете си и ще си настроят акунта да е небизнес акаунт. Така автоматично ще ви се удържат данъци в Ирландия, която до колкото знам дори е в ЕС, и след всичко това данъците ще са си платени. Защо не в България? Като го нагласят да е удобно, ще си плащаме данъците и в България. До тогава да му мислят законодателите и да не ни занимават със смешни сплашвания.
 
От: НАП погна блогърите

Целта, както винаги е да се лапат пари. ;)

Тези малоумници се опитват по всякакъв начин да взимат пари от хората, такса смет, пътен данък, данък сгради.....и каква ли не олигофрения. Аз съм навит и си ги плащаме, но айде и да получаваме добри резултати за това. Защото им идва кеш, а едни крадат, други не си вършат работата и накрая ние сме прецаканите.
 
От: НАП погна блогърите

Целта може и да е такава, но проблемът им е, че не знаят как да я постигнат. Ако бяха по-умни щяха да създадат по-удобно законодателство и вместо в Ирландия, парите да идват в България.
 
От: НАП погна блогърите

проблема е че не искат не че не знаят как .......за някои неща са доста работливи
добре поне че в НАП се осъзнаха , че е тъпо да искат осигуровки на някой само заради хобито му ...
 
От: НАП погна блогърите

Къде е проблема, когато те питат какъв вид е реклама си продал да кажеш, че струва 1 лев?
 
От: НАП погна блогърите

Тия наистина са подлудели. Кой и как ще докаже, че сайта е мой? И ако докаже това как ще докаже, че не съм го продал вече? Ще имат да вземат
 

Горе