Наближава черният петък

TretiKolovoz

Well-Known Member
Чупете касичките и почвайте да броите жълтите стотинки, защото наближава Черният петък. За тези, които току що са паднали от Марс уточнявам: това е денят, в който Host Gator прави потресаващи отстъпки от 75% за своите хостинг планове. Гледайте да заредите PayPal акаунтите навреме, защото денят Х ще бъде кратък!

Тазгодишният Черен петък е на 26 ноември.
 
От: Наближава черният петък

Малеее реп получаваш веднага. Тази година бях забравил за събитието.

Само да уточня, че черният петък не е само в ХостГатор, общо-взето тази дата си важи в Щатите за голяма част от он и офлайн магазините и услугите. С една добра кампания, можете за един ден да изкарате повече отколкото за 2-3 месеца през афилиейт. Миналата година доста добри резултати записах.
 
От: Наближава черният петък

Аз бях в Бостън по време на един от черните петъци преди години и честно казано не бях впечатлен от офлайн отстъпките. В магазините имаше много ограничен брой стоки с намаление и затова хората се изтрепваха като последните цигани за евтинията и се редяха на опашки още по тъмно. Аз проспах цялата дандания, ама после ми разказваха :) . Почти невъзможно е да се уредиш с нещо по-така, от сорта на огромна плазма за 200 долара. Тях ги лапва минути след отварянето на магазина този, който е с най-много мускули и най-остри лакти. Онлайн офертите са по-цивилизована работа.
 
От: Наближава черният петък

Реп и от мен. Да видим тази година какво ще си купя и какво ще продам :))
Добре че подсети, тъкмо да подготвя едно намаление на продукти и услуги за прословутия петък. :D
 
От: Наближава черният петък

Благодаря за Информацията Мисля да направя един добър пазар :D :)
 
От: Наближава черният петък

Хостгатор... А пуснаха ли защитата за 'едни и същи сайтове' ? В смисъл, сега ако вземем хостинг за 3 години на името на някой приятел (щото това важи само за нови клиенти доколкото знам?) ще мога ли да си мръдна сайтовете на неговия хост или ще барам мекия?
 
От: Наближава черният петък

Много кофти, мисля да местя един сайт при тях, ама стария хост свършва към 20 ти, а промоцията е на 26
 
От: Наближава черният петък

Колеги, малко тъп въпрос имам за Хост Гейтър - оправиха ли си бакиите, които имаха преди време, защото много хора се оплакваха, че като са се разрастнали и съпорта станал кофти, а и нещо не било наред с датабазите и ъптайма. Как е ситуацията сега? Мерси :)
 
От: Наближава черният петък

Я кажете тоя черен петък само за хостгатор ли важи ? В годеди ще има ли такива промоции и дали може да се възползвам от промоциите ако не съм нов клиент ?
 
От: Наближава черният петък

хайде на топлия hosting хах мерси, слагам ти репутация :)
Все пак имам един въпрос: тези намаление само за hostgator ли са? В смисъл,има ли възможност да си купя и домейн на пропорционални цени? (имам предвид само домейн)
 
Последно редактирано:
От: Наближава черният петък

По първия въпрос, ще се разбере в самия ден. Предварително никой не издава какви намаления ще прави. По втория, домейни не съм купувал по време на черния петък, не помня имаха ли и те намаление.
 
От: Наближава черният петък

Сега получих и още една оферта за хостинг от FatCow:

Black Friday Sale: Get Ready!
Nov. 25-28: New FatCows Are Just $2.95/mo.
 

Горе