Най-добрите хостинг компании за 2024 година

Най-добрите хостинг компании за 2024 година

• ABSCloud.eu

Votes: 0 0.0%
  • Arvixe.com

• BlueHost.com

• CBOX.biz

• DigitalOcean.com

• Gesbg.com

• Drserver.net

• Еtnhost.bg

• HawkHost.com

• Hostasset.net

• Hostgator

• Hostq.com

• ICDsoft.com

• GoDaddy.com

• Powerhost.bg

• RAX.bg

• Scaleway.com

• Siteground.com

• StableHost.com

• Zettahost.bg

• Общо гласове
    29
Здравейте, аз ползвам Cloud или Споделените решения на Хостингер от 3 години и съм много доволен. Накачорил съм доста Worpdress сайтове там и се държат прилично. Съпорта също действа добре. Според мен трябва да се включи в класацията.
това е защото не си ползвал и тествал Cloud на coolicehost .... като тестваш и видиш и цената ще си промениш коренно мнението! Имам Cloud в Хостингер от 4 години , но няма нищо по дразнещо от това на съпорта да ти отговаря бот и ИИ и да не може да си кажеш една дума с реален човек който би вникнал веднага в даден проблем. А проблеми винаги има при който и да е хостинг в света.

Аз позлвам VPS на Max1 hosting и съотношението цена-качество ми е идеално. Трафика ми е 1TB и е напълно достатъчен въпреки че сайта ми е г/д тежък, а имат и добър сторидж. За тези пари в България не можах да намеря по-добро.

Последно редактирано:
това е защото не си ползвал и тествал Cloud на coolicehost .... като тестваш и видиш и цената ще си промениш коренно мнението! Имам Cloud в Хостингер от 4 години , но няма нищо по дразнещо от това на съпорта да ти отговаря бот и ИИ и да не може да си кажеш една дума с реален човек който би вникнал веднага в даден проблем. А проблеми винаги има при който и да е хостинг в света.
Да, преди реалния човек си загубил едно половин ден с AI тъпия им чат. Безсмислена работа и всички са на конвейр там.

Горе