Най-добрите PPC - плащащи за клик сайтове

Asen_76

New Member
Здравейте ,започнах тази тема за да мога да получа информация аз и другите които имат сайтове блогове и искат да научат за Най-добрите сайтове плащащи на клик,за да може да печелим като издатели.Аз имам сайт и и съм издател на 3 сайта плащащи за клик .
Аз съм доволен от 2 etarget.bg и adcash.com от 3 mvmads.com съм малко разочарован заради забавянето на плащането, с другите вс ок от www.adcash.com си получих парите по банков път без проблеми до 40 дни след заявка ако натрупаш 100 евро от .etarget. bg също си получавам автоматично парите всеки месец като натрупам минимум 50 лв.
Моля споделете и други сайтове за печелене на пари от Интернет с кликове .:)
 
Последно редактирано:
От: Най-добрите PPC - плащащи за клик сайтове

Да редактирах заглавието,благодаря прекрасна
 
От: Най-добрите PPC - плащащи за клик сайтове

adcash.com ви дава избор да поставяте банери и да печелите на клик предлагат над 15 рекламни формата. или да печелите от импресии Динамичен CPM може и двете ,най добрия начин да печелите е от импресии Динамичен CPM като изберете Site-Under изскачащи страници ,за повече инфо посетете сайта на Български там е обесено подробно .
 
От: Най-добрите PPC - плащащи за клик сайтове

в цифри какво ще рече най добре е импресии, дай един пример
 
От: Най-добрите PPC - плащащи за клик сайтове

Здр в цифри трябва да има поне 12 хил импресии на ден за да имаш 100 евро на месец ,но и пак зависи от ecpm имах дни които имах само 5 хил импресии дневно но ecpm ми беше 1.30 евро това значи 5х1.30=6.50 евро.имах дни 9 хил импресии а само 0.90 евро i ecpm 0.10 евро ,всеки път е различно ,не е достатъчно да изкачат прозорци с реклами ,ще е добре ако потребителите на саита имат някаква активност ,тоест да кликват да разглеждат или да се регистрират най лошия случаи при 10к на ден печелиш до 50 евро на месец най добрия случаи 100-130 зависи от посещаемост на сайта ти ,тази тема е за http://adcash.com/ няма ли някои да предложи сайт за печалба на клик
 

Горе