Най-добрия хостинг провайдер!

Най-добрия хостинг провайдер

  • Host.bg

    Votes: 207 70.6%
  • ICN.bg

    Votes: 8 2.7%
  • SuperHosting.bg

    Votes: 38 13.0%
  • FColor.bg

    Votes: 7 2.4%
  • ns1.bg

    Votes: 7 2.4%
  • QHoster.net

    Votes: 2 0.7%
  • ICD.bg

    Votes: 5 1.7%
  • CBOX.biz

    Votes: 2 0.7%
  • Hostbulgaria.com

    Votes: 10 3.4%
  • Inbg.eu

    Votes: 7 2.4%

  • Общо гласове
    293
Статус
Not open for further replies.
От: Най-добрия хостинг провайдер!

няма такова животно като най-добър хостинг доставчик. Всичко е според зависи господа. Имам щастието да ги познавам половината собственици на горепосочените фирми и всеки работи с различни хардуери и различен съпорт. Аз самият има хостинг фирма до неотдавна и я продадох след това.
Намерете каквото ви трябва като ресурси и си следете бързината на сървърите и колко често падат.
А и щях да забравя - правете си backup :).
 
От: Най-добрия хостинг провайдер!

Здравейте!
Сигурно темата е до болка позната (надявам се да не я повтарям). Дискутирана е в много форуми, но тъй като тук сте все елитни специалисти и се занимавате само с бизнес бих искал да попитам и вас!
До сега съм имал няколко сайта и съм ползвал две хостин компании! Първата ми беше хост.бг. От нея обаче не останах особено доволен от страна на съпорта и затова след изтичане на хостинг плана си се преместих в ицн.бг. Там от начало ме посрещнаха като султан буквално: страшна скорост, отличен съпорт, но от известно време и те взеха да се излагат. Сега ми се налага да регистрирам нов домейн + хостинг и отново съм изправен пред трудния житейски въпрос: "Къде?"

Ще ви помоля в тази тема (понеже всеки от вас е имал и има уеб сайт/ове), да се изкаже по въпроса! Къде какво е ползвал какви са му наблюденията? От какво е доволен и от какво не е? Къде е най-добре да регистрираш домейн и къде хостинг? И най-важния въпрос: Къде е качествено, но и сравнително евтино, т.е. оптималния хостинг!

П.С.: Зная, че много от вас ще отговорят на въпросите ми с въпрос! Например: "За какъв сайт става дума?", "Колко трафик на месец ще прави сайта?" и др, но ще ви помоля да се абстрахирате от тях...

е, хост.бг sucks...
 
От: Най-добрия хостинг провайдер!

Гласувах за ns1, защото в момента съм при тях и съм много доволна от съпорта.
Преди това съм била само при при icn, за които имам забележки...
 
От: Най-добрия хостинг провайдер!

icn много се моткат с домейн-операции. Съпорта им е много отзивчив, бърз и се стараят. Обаааче... докато имах проект при тях мине-не мине и ха срив в базата данни и за половин ден вдигане на някакъв стар backup, ха нещо друго. За капак ми хак-наха сайта изглежда през хоста и то някакви хлапета. Обяснението беше че аз съм си виновен (разбира се), защото съм имал в сайта си файлове, дето могат да се execute-ват. Не ми обясниха как иначе да работи CMS-система.

От superhosting съм доволен досега - винаги точни, бързи и коректни. Само от 1-2 пъти ми е забавила базата данни, ама не съм сигурен дали е от тях. Не юе съм пробшал кой знае какви натоварвания де. Като че по-сложни приложения работят една идея по-бавно, но може и да е поради грешки в самите тях. Единствената некоректност (може би) която съм засякъл е че като попитах за SSL дето при СуперСтарт пише че е при заявка, се оказа че става със отделно заплащане.

icdsoft.com са българи всъщност, поне админите и съпорта. Познавам един от тях. Наистина са много добри и много се старят. Имат (поне когато им бях клиент) собствен, но мощен админ-панел и са точни. Сървърите са в Щатите, Хонконг и Германия.
 
От: Най-добрия хостинг провайдер!

Superhosting - това е истината, няма какво повече да добавя. И съппорта им е екстра и услигите секстра :)
 
От: Най-добрия хостинг провайдер!

Първо, трябва да е "добрият" щото е извършител на действието.

Второ, ползвам Fcolor.bg за няколко сайта и съм много доволен от скоростта.

Пиша в един блог върху сървър на host.bg и бози страшно много.

Това е което мога да кажа от опит засега.
 
От: Най-добрия хостинг провайдер!

Та като прегледах раздела и проблемите с повечето български хостинг компаний та и гугъл каквото ми каза взех да се чудя дали в края на 2008 има качествени български хостинги дето да са влезли в пътя ? Какви са ви впечатленията от нашите родни спецове ?
 
Последно редактирано:
От: Най-добрия хостинг провайдер!

Имам два сайта , единият е на superhosting другият е на ICN , и мога да зава от моя гленда точка ,че и двата са еднакви.Веднага се отзовават ако имам проблем и до сега сайтовете ми не са падали нито от едният нито от гругият сървар.
 
От: Най-добрия хостинг провайдер!

от резултатите в тази анкена и допитване до приятели се спрях на СуперХостинг, платих си на място в офиса и сега сайта действа, но в процес на разпитване ми предложиха tophost някой има ли впе4атления от тях?
 
От: Най-добрия хостинг провайдер!

и аз съм нямал проблеми с тях само съпорта на някой въпроси не ти отговарят и по някой път се бавят :)
 
От: Най-добрия хостинг провайдер!

НЕ tophost и icn определено не стават. До преди година бях при dxbg.com, но в последствие те бяха закупени от топхост и така се озовах при тях. Имат отличен денонощен съпорт!
Имам 3 .bg домейна в icn.bg , за 1 година още не могат да си оправят скрипта с който да си сменях dns сърварите. Срамота да им пиша всики пък като се местя от хост на хост.
 
От: Най-добрия хостинг провайдер!

По принцип освен надежност на сървърите от много голямо значение е и поддръжката на дадената фирма. От горепосочените, освен СуперХостинг с които работя имам опит и с още 3 хостинг провайдери, но мнението ми не е добро, поради липса на качество в стабилноста на сървърите и добра поддръжка.
При СуперХостинг лично според мен цените им напълно съответстват както на надежност на сървърите, така и на качеството при обслужване и поддръжка.
 
От: Най-добрия хостинг провайдер!

Аз досега съм хоствал над 10 сайта при ХостБългария и съм изключително доволен от тях. Момчетата отговарят до броени минути и винаги на място! Изключително качествена подръжка. Да не говорим и че те дават според мен най-добрите цени...
 
Статус
Not open for further replies.

Горе