Най после вб 4

От: Най после вб 4

Малко на дясно носи още логото, ако се мръдне леко по-добре ще изглежда според мен.:)
 
От: Най после вб 4

Супер е станало, само темата нещо не ме радва като не съм и свикнала, но.. :)
 
От: Най после вб 4

по голяма тъпня от това да смените темплейта от както съм тук не се е случвало..мега грозно поне за мен..трябва свикване ама трудно.
не всичко ново е хубаво.
 
Ама вие май наистина не разбирате?! Това тук не е просто промяна на Темплейта, а преминаване към по-новата версия на форумния софтуер.
Рано или късно щеше да се наложи миграцията към V4, по простата причина, че скоро подръжката на vb 3.8.* ще се спре.
Сещате се как стоят нещата при платения софтуер. Jelsoft не са тъпаци. Всички знаем какво значи неъпгрейднат софтуер, а ако все още някой не знае да погледне този линк.
Забелязах, че преди седмица са пуснали 3.8.5 - maintenance pack, но до кога ще пускат кръпки? Миграцията към V4, не е по желание, а задължителна, поне по мое мнение.
Това е все едно да кажеш - еми ще си ползвам IE 6, щото не ме кефи дизайна на IE 7/8. Евала!
Иначе наистена ме смързя да ровя, кога от Jelsoft, ще спрат да предлагат съпорт за версии по-стари от 4.0, но ме съмнява периода да е по-дълаг от 3 месеца, броено от днешна дата. така че дали сега, дали след 3 месеца - upgrade на форумния софтуер щеше да бъде наложителен.
 
От: Най после вб 4

Другата опция е да си седиме на старата версия и да се надвяваме след време като спрат поддръжката й, форума да е онлайн или някой да не влезе да ни нахрани всички с виагра. :)

Ще се къстамизират определени неща, за да може да се свиква по-лесно и по-добре да се нагласяме към промените. Но аз лично не виждам какво сложно има, все пак се занимаваме с промотиране на сайтове, ако с един форум не можем да се оправим, за къде сме. А и промените, както се с помена, са задължителни. Не е прещявака. А прогрес. Темата е от стила web 2.0 ала WP и Soc. Net, за това е малко така, размит. Свиква се, аз първите 4 дена гледах като ударен с 3 килограмова риба през лицето, но свикнах бурзо. Сега даже ми е по лесно. ;) Само малмко повече търпение. Ще видите, че не е болка за умиране. ;)
 
От: Най после вб 4

Темата е супер , аз направо се чудя дали да си купя лиценз , или да кача нещо безплатно за форум . Единствено за лиценза ме спира високата цена за Copyright removal в фуутъра , но явно ще се наложи да я платя ..
 
От: Най после вб 4

От мен поздравления за успешния ъпгрейд и все по-добре да се развива форума - това е важното.В първия момент е малко кофти смяната на изгледа,но се свиква и дори изглежда по-добре.
 
От: Най после вб 4

Ако е заключен за хора с малко мнения кажи....

Защо питам се сещаш 100% :) - направил съм си сайтче и ако мога искам да го рекламирам с подписа си.


ЕДИТ - видях правилата... Мерси и извинявайте! ;)
 
Последно редактирано:
От: Най после вб 4

Не е фатално. И без подпис можеш да участваш пълноценно във форума.
Не се срамувайте да пишете, без да целите линкче. :)

@ the.rampage.rado, на практика е до 10 поста за подпис, но ти вече ги имаш. А сега виж в профила си и под него има подменю - там е за подпис. ;)

Нека се свети името ти "форумен линк" :)
 
От: Най после вб 4

Това
postnewv.png
го е хванала липсата след ъпдейта.
 

Горе