Направих парвата си продажба с Аффилиате маркетинг :)

Gotovski

New Member
Днес направих парвата си продажба с аффилиате маркетинг. AdultScript.net :). Мн яко благодаря ви :). От вчера сам се записал за програмата :) и сма я рекламирал само в един форум :) Моля използвайте моят линк да се запшете ;) мерси :)... http://www.adultscript.net/affiliates/idevaffiliate.php?id=1204
 
Честито и от мен (наистина се нядявам този път да не не ни пързаляш - заради предния път сме леко скептични) Иначе както виждаш нищо сложно :) Въпросът е да навлезеш в повече ниши :)
 
и аз пробвах да си промотирам проактола във форум ама те садаците ми се скараха че имам реклами в сига
 
трябва да спазваш правилата на форума такива промоции се правят много тънко защото граничи със спам
виж този пост как го е направил stancho1234 съвсем тънко и полезно

http://www.predpriemach.com/viewtopic.php?t=210&start=12#11933
 
lordspace, здрасти и добре си дошъл във webmaster form - форума ни за афилиейт маркетинг - affiliate marketing, както и за online marketing, съще така search engine marketing, affiliate programs...и още много онлайн бизнес нещица. Радвам се че си с нас и се надявам да си изкараш добре. Успехи.. :wink:
 
да се похваля и аз също тази нощ направих първата си продажба 67$ комисиона в worldniche да са живи и здрави хората измислили афилиейт маркетинг и хората в този форум който многооооооо помагат!( и да ви е жив и здрав банера след първото мнение на всяка страница че ми показа worldniche :lol: )
 
stancho1234 каза:
да се похваля и аз също тази нощ направих първата си продажба 67$ комисиона в worldniche да са живи и здрави хората измислили афилиейт маркетинг и хората в този форум който многооооооо помагат!( и да ви е жив и здрав банера след първото мнение на всяка страница че ми показа worldniche :lol: )

честито и от мен ;) Като си сериозен се получава ;)
 
Честито

Здравейте на всички.

Честито за първата продажба.

От известно време се интересувам за интернет маркетинг. Мога да кажа че съм изчел голяма част от форума както и доста друга информация из интернет. Искам да поздравя създателите на форума за добрата работа. Има доста ценна информация както за начинаещи така и за напреднали с цел усъвършенстване.

Решил съм рано или късно и аз да стартирам в тази област но засега все още събирам достатъчно информация и планирам и преценявам преди да пусна нещо което после да се чудя откъде да го закарпвам и какво да доработвам.

Въпреки че това е сложна дилема:
1. Да започнеш, като акцента е ДА ЗАПОЧНЕШ с нещо. ДА ДЕЙСТВАШ а вече в движение да се усъвършенстваш
2. Да не бързаш да планираш, да си направиш добър бизнес модел, да изпипаш нещата и тогава да СТАРТИРАШ

На този етап съм се насочил към 2 основни начина за приход от интернет дейност. ППЦ и Афилиейт. Ясно ми е идеята на 2та типа дейност. Относно ППЦ все още не мога да измисля , да достигна до идея която да е ценна. Ясно ми е че при ППЦ трафика трябва да е много по - голям тъй като печалбата от клик не може да се равнява с 1 комисионна от продажба затова мисля да заложа на продукт/дейност която да е БЕЗПЛАТНА за интернет потребителя което да е предпоставка за генериране на по - голям трафик. Но уви до този момент нямам реална ценна идея и ще продължавам с умуването.

Та дотогава (нищо чудно и да изкочи изневиделица) мисля да се концетрирам в/у афилиейт програма. Прегледах вече проверените програми даже се записах в Генбъкса изтеглих 1 темплейт записах си 1 фрий хост и понеже съм малко перфекционист даже посветих 3 седмици да науча основно HTML/CSS/ че и малко javascript просто като се зачетох и тя текна работата :)

Та харесах си 1 от продуктите horny goat weed по - точно този който е за стимулиране за жени
И понеже аз съм си IT човек и да не си е нормално ако не и задължително се порових и само в рамките на 10мин намерих фирма която няма афилиейт програма и предлага същия продукт само бих казал различна опаковка (даже и дозировката беше същата) за близо 2 пъти по ниска цена?!?!? Това 1 на ръка. Отделно се порових и да ви кажа си е истинска мъка да открия някакъв feedback от хора използвали такъв продукт било то доволни или недоволни.

Та доколкото чета от постовете ви а и различни съвети гайдове и т.н. вс. казват че съдържанието е най - важно. Да се убеди потребителя че продукта работи няма вредни ефекти и т.н.

Искам да попитам или аз не съм схванал правилно идеята на такъв тип бизнес или излиза че е като циганите на пазара гледат да ти пробутат нещо да си напраят печалбата па не ги интересува ко става с купувачите или аз пропускам нещо???

Как се предполага да убедя даден потенциален купувач БЕЗ ДА ЛЪЖА/СКРИВАМ ИСТИНА / ФАКТИ при условие че няма как да стане друго яче?

И може ли да се говори за постигане на някакъв сериозен бизнес при горепосоченото условие. Ясно е че с малко себеубеждаване и пинизи можеш да постигнеш досатъчна убедителност, но защо така си мисля че не това е начина?

Ще се радвам някои който е навътре в нещата да даде малко светлина

Извинявам се ако поста е малко дълъг ама исках да съм изчерпателен за нещата които ме валнуват да обясня добре ситуацията. Предполагам а дори сигурен съм че може би имам пропуски и се заблужадавам затова се надявам за малко светлина и коментари по въпроса.

Кои от продуктите които рекламирате и продавате реално сте изпробвали на свой гръб, знаеете на 100% че действат защото са сработилипри вас и т.н.

Очаквам вашите
 

Горе