Настройване на mailchimp

traiki

Well-Known Member
Как да пусна това чудо и по-специално POP UP ПРОЗОРЕЦА за абониране с мейл? Уж свързах сайта със системата коректно. Направих поп ъп прозореца в системата. И не се появява...задал съм му настройки. ПРез плъгина не виждам някаква специална опция, с която да се визуализира на сайта.
 
Инсталирай си плъгин за popup, в който имаш опция да сложиш hmtl код. После си направи формата през Mailchimp плъгина, вземи шорткода, направи си нов попъп през първия плъгин и пейстни кода там.
 
тва е отврат с тия плъгини, недей, отблъскващо е, user intent е да ги затвори, щото не е дошъл на сайта ти да му излизат поп-ъпи, сложи го някъде във фуутъра като форма с текст "за оферти и бла блабла, запишете се".
 
Има и начин без плъгин. Не знам колко сложен поп ъп ти е нужен, но има и решения с няколко реда код, които може да сложиш. А, ако трябва да съм честен, по-добре е опцията на @John Galt , да си имаш отделна лендинг страница, на която да събираш мейли, като разбира се водиш до там с някакъв кампаниен банер, показвайки го на желаните места от сайта. ;)
 
Настроен е явно, ама се показва веднъж на 24 часа. Ще излиза отдолу в дясно и то след примерно 1-2 минути престой, тъй като за какво ми е имейл на някой, който ще влезе за 20 секунди и ще излезе. Явно няма интерес. Иначе, ще има отделна лендинг страница за тази цел.
 

Горе