Начинаещ съм, помогнете ми!

RikoBernadiko

New Member
Здравейте, от скоро чета форума ви, и понаучих това-онова и се реших да стартирам и аз свой сайт! Като за начало на безплатен хостинг се опитвам да подкарам WordPress, и ако ми се получи ще си купя хостинг&амп;домаин и тн и тогава вече да се надявам, че ще сполуча, но още с подкарването имам проблем. Затова се надявам, че някой тук ще ми помогне.

Инсталирах си worldpresa, но като се опитвам да вляза в Админастрацията ми излиза грешка. Дирекно ще дам линк - http : // statii . net78 . net/wp-admin/

Благодаря на всички за отделеното време да прочете темата ми и да ми помогнeте! Хубава вечер! :)
 
От: Начинаещ съм, помогнете ми!

Мисля, че проблема ти идва от това, че си с ограничено пространство: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 7680 bytes)

Твоята PHP инсталация е лимитирана до 32MB (33,554,432 bytes). Това, което може да използват скриптовете. Трябва да поговориш с пичовете, за да го вдигнат. Става като се сложи memory_limit = 128M, май беше в къстам PHP.INI файл. Това мога да те посъветвам, тъй като четох наскоро за това. Файлът трябва да е в директорията, в която е и блога ти. Обикновено е в Root директорията (/admin).

Друго, което може да сработи е да добавиш в wp-config.php: define('WP_MEMORY_LIMIT', '64M').

П.П: Местя темата в WP. :)
 
От: Начинаещ съм, помогнете ми!

При мен логин страницата се зарежда без проблем. Или си го оправил, или е било нещо временно.

И смени админ акаунта, да не е с име "admin" (Ако не греша в момента е така). Така ще избегнеш евентуални проблеми с хакерите, в случай че сайта придобие популярност.
 
От: Начинаещ съм, помогнете ми!

Да, явно е било нещо временно.
Благодаря на всички за отделеното време!
 

Горе