Нашествието на нелегални имигранти в Европа

От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Да се забавляваш по различни начини няма нищо лошо. Не искаш - на никого не му дреме - не го прави. Само дето - каква стойност донасяш с хейта си "измислени", "комерсиални", "позьрство". Нека да разлченим хората с различни желания и разбирания от моето, ией! А трагикомичното заключение - "който се забавлява е овцегражданин" какво да го коментирам..давай всички да се затворим и да хейтваме различните, щото видиш ли ти - моето разбиране за света е най-правилно, а другите да правят като вятъра...
Порастналите хора разбират, че смисъла на живота не е забавление. Иначе си е позьорство, да. Ти не си ирландец и католик, че да празнуваш тоя празник.

А това за комерса, търговията и т.н. - то и баба марта е превърната в тотален търговски празник..
Комерсиалната страна е единствено в купуването на мартеници. Там евентуално могат да се забележат някакви моди. Иначе винаги се е празнувал масово, така че в добрия смисъл на думата винаги си е бил комерсиален.

А за правенето на кефа - ако гледаме от по-крайна точка - всичко извън условията за екзистенциялно съществуване на индивида - вода, грана, въздух, покрив - всичко друго си е правене на кефа и задоволяване на някакви си потребности. Даже и интернета да погледнем - сигурно има няаккви нищожни 1-2% от смислен трафик - знания, образование, бизнес, литература, класически произведения на изкуството, музиката и т.н. Другото си е чист безсмислен бливоч, с една единствена цел - забавление на крайния потребител, да си прави кефа - примерно youtube(max 0,5% от клиповете са смислени), чудовищния трафик свързан с порно индустрията и т.н. - всичко това е, за да си правят хората кефа. Е давай да заклеймим интернета? Дори и този форум да погледнем - що сме тук (в политика?) - единствената причина е ей така за лафче, да си задоволяваме някакви потребности, за кефа дефакто; нямаме никакве реална и непосредства нужда от това, с изключение на "да си правим кефа" . Е да ама да дискутираме с теб във форума (демек да си правим кефа и да се забавляваме) е окей, а да пием бира със зелени тениски не е окей, щото това е овче поведение.. Май разликата идва от разлиния смисъл, който влагаме в "да си правиш кефа".
Ти правиш ли разлика между това да празнуваш празници с това да гледаш филми? Празниците имат значение, което се отбелязва по съответния начин. Карането на колело не може да бъде сравнено с празнуването на 4-ти юли. Не виждам общото.

За мулти-култи, явно имаш някакво свое разбиране и утопична представа. Ето ти дефиницията за мултикулти:

Мултикултурализъм е понятие, с което се описват общества, в които съжителстват много на брой различни култури без една от тях да е господстваща или поне преобладаваща. Точно по този белег се отличава от културния плурализъм, който предполага заедно с господстващата или поне преобладаваща култура да съществуват в обществото и други култури, които обаче да не противоречат на установения от господстващата култура правов ред. Българското общество е пример за културен плурализъм, защото заедно с българската съществуват циганска, турска и други култури.

Относно оплождането на рускини и чехкини, никога не ми се е случвало, макар да съм имал шанс. Сексът е ок, но да се жениш за такива, не го приемам лично за мен, понеже държа децата ми да са българи, какъвто съм и аз.
 
От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

@redrum,
Много интересно, явно четвъртата власт има власт над всички :) Не бях задълбавал в определенията и си мислех, че мулти-културизма се използва и за двете, тук черна точка за мен.Благодаря за пояснението. Ами то, ако изхождаме от тези научни определения - не смятам че има повече от 1% живи европейци, който споделят идеята за мулти-културизъм. Всеки се стреми и желае културен плурализъм. И християните и мюсюлманите. Което само по себе си е гадно, защото буквално всеки ден ти плюят в устата, понеже това което се случва не е това което искат хората, дефакто си е гавра с 500 милиона души. Все тая. За да няма объркване, и благодарение на цитата - ще поясня - аз съм за културен плурализъм :)

Иначе за празниците и "празнуването" си в грешка. Или пак аз се бъркам с определенията ;) Празнуването на 3-ти март - няма нищо общо с "празнуването" на зеления пияндурник. Докато едното е отдаване на почести, поглед към миналото с уважение към хората дарили ни с това, което имаме днес, празнуване и отбелязване на победата над тиранина; другото е просто за кефа, ей така безсмислено пииване (каквото правим всеки петък и събота в кръчмите, вилите, апартаментите и т.н.) - просто в този един ден разнообразяваме пилешките сърчица с гъби и кашкавал + вино/бира - със биричка и зелени човечета. Сега, ако не си такъв човек - да се събираш с приятели и семейства и да си правите малбета - окей, но за тези, които го правят - зелените човечета са просто едно разнообразяване на обстановката. Следваяия (този дето мина) уикенд - пак сме във вилата/кръчмата/къщите и апартаментите със сачове и кани вино..примерно. Същото е и с другите измислени празници - по ред на номерата - 1-ви май (празнуваме ден на труда на палатки с шишчета и бири, бири) ; "джулая" и т.н. и т.н. Хайде дано сега ме разбереш - разнообразяване на обстановката.
Нещо като американските ден на благодарността и хелоуиин - и двете са "празници"; обаче едното е смеен, душевен празник, отдаване на уважение към семейството, родата и всичко ценно свързано с това; другото е "празник" - дето е ей така, за разнообразяване на обстановката и понеже е зававно и интересно - хората са решили да си го правят всяка година.
Примерно в сравнение с нашите кукери - хелоуин няма нищо общо. При нас кукерите са празник със смисъл и значение, запазен във вековете. Хелоуин е "празник", където Франкенщайн да задева курвленска мед. сестра. Аз съм на мнение, че докато "празниците' не пречат на истинските празници - всичко е наред.
Пък порасналите хора "разбират, че смисъла на живота не е забавление". Ако питаш мен - никой не може да ти каже с някаква точност, какъв е смисъла на живота отвъд - репродукция. Няма универсална истина, за едни смисъла е грос марджина, за други е пазарната капитализация на фонда, за други алах, за други христос и рая, за трети пък - нещо съвсем различно.
 
От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Мда, мултикултурализмът е политическа идеология, която цели точно това което съм написал по-горе и не просто това, а цели създаването на такива общества, нещо което наричат културно обогатяване. С една дума, ако обществото е прекалено етнически хомогенно, според тях, те вкарват други несъвместими групи в него. Дали това е нещо положително или нещо отрицателно, можеш сам да си отговориш. За да ти стане по-ясно какво е мултикултурализма ти препоръчвам тази статия.
Иначе, аз нямам нищо против културния плурализъм, ако той е исторически определен, както е за някои групи у нас. Тук живеят арменци, турци, ние, евреи и прочее. Ние сме си у дома и ако те възприемат нашия дом за техен, също не виждам проблем. Но господарстващата култура е нашата, господарстващата религия е нашата, държавните празници са свързани с нашата история и прочее. Просто защото това е държавата на българите и ние друга нямаме.
 
От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

@redum,
Статията е чудесна. Представя всичко както е. На моменти има излишен хейт - към гейовете примерно (аз обичам гейовете, повече обратни, по-загорели женки, шегичка де); но реално погледанто представя сегашното общество по много точен начин. Интересен е паралела между тоталитарния модел на СССР и сегашната реалност. Политическата коректност и политическая правильность - което привидно са две различни течения, но дълбоко в себе си - носят едно и също послание. Има правилен модел - или го следваш или си алиенизиран от обществото и натикан в ъгъла на социалната стълбица.

Също така това "Когато млади бели хора, европейци, станат жертва на расово мотивирани престъпления, те са днешната версия на руските селяни от 30-те години на миналия век. Дори ако те лично не са извършили нещо, те са виновни, защото „принадлежат към раса и цивилизация, която е виновна за всичко”!" - е много точно описание на случващото се в смесените квартали.

Всичко това ме навежда към един въпрос - и честно казано, досега съм го задавал много пъти, на много хора, по различен начин - никой не съумя да отговори. Та въпроса ми е следния - мултикултуризъм, пропагандираната цел, желаната дестинация - Мултикултурна Европа (спрямо текущите и политиките от близкото минало) - та очевидно християнска държава и мюсюлманска държава са несъвместими една в друга. Просто не може да забраниш алкохола, а на кръщената и сватби да се поливаме с вино; да забраниш свинското, а на коледа да се опрасваме. Та - повече от очевадно е, че или едната култура ще го духа, или другата. Няма начин да ги слееш - едната винаги ще е доминантна. Резултата ще е 100% културен плураизъм (зависи коя част от населението е повече % - такава ще е културата и законите). Та след като реално за всеки, който не е тъп като %%%% е очевадно, че не можеш да направиш консенсус - дефакто мулти-културизъм (в смисъл на равноправни култури, в една държава) е невъзможен - защо подяволите се случва и мултикултуризма бива пропагандиран? Кой бута нашата цивилизация натам?
Отговорите на горния въпрос, които съм получава, главно са свързани с конспиративни теории - еврейте, тайните общества и т.н. Е хубаво де, ама еврейте и тайните общества нямат никаква изгода от шериа и мюсюлмани, понеже точно мюсюлманите ги мразят и преследват най-най-много. Християнска Европа е в полза на всички възможни тайни групи и т.н.
Защо тогава се случва това, което се случва сега? Дали не се заличаваме от собствената си глупост? - това последното най-логично изглежда.
 
От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

:) и аз съм си го задавал същият въпрос. истината е една - никой не може да ти каже каква е тя :)
има писани статии, книги за това как е възникнало християнство, ислям, будизъм, има информация за почти всичко.

но знаем ли на какво да вярваме? дали написаното не е пропаганда или е истина? никой не може да ти потвърди или отрече.
вярваш само на очите си днес, вчера, оня ден, утре.. докато си жив:) вярваш на жена си, детето, родители.. роднини. и правиш всичко възможно животът ви да е хубав.
за всичко останало - си безсилен, защото не може да въздействаш на свободата на волята...
 
Последно редактирано:
От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Дали не се заличаваме от собствената си глупост?
Не можеш да наричаш глупост една добре структурирана политическа идеология. Цитирам ти един от бащите й - Хърбърт Маркузе

Имам една лоша и една добра новина.

Лошата новина е, че учението на Маркс за класовата борба на работниците срешу експлоататорите се провали. Пролетариатът не оправда очакванията, поддаде се на задоволените материални потребности, които му предложи буржоазията и се претопи в днешното едноизмерно общество.

Добрата новина е, че буржоазията все още може да бъде победена. Маркс сбърка, че пролетариатът е автентичната революционна класа. Истинската революционна сила на днешния ден са различните малцинства, "гетата", които живеят вън от общия ред. Цялата патология трябва да бъде утвърдена за норма, а цялата норма – за патология. Сливането на политическия и сексуално-моралния бунт е ключово за ефективната опозиция. Тогава най-после ще рухне буржоазното общество.

Изводите можеш да си направиш сам.
 
От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа


Това е първата вълна, всички от Турция ще тръгнат насам. Почне ли се, или Бойко Борисов да ходи да прилага уменията си и да защити черния колан или да вадим житото и винцето. Да живее демокрацията, която ще ни осъди, ако убием дори камикадзе на границата си.
 
От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Африкански мигранти нападат новинарски екип в Швеция


Когато полицията я е страх да не "провокира" с присъствието си....в собствената си държава...

Prior to entering the minority ethnic ghetto, a male Swedish police officer advises the crew to leave him behind lest his presence be perceived as an affront to its residents. The police opt to observe the camera crew from a distance.

“I think it’s better if you go in without us,” says a Swedish police officer to the show’s host.
 
От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Европа почва да бере плодовете от политиката на отворените врати. Наслаждавайте им се, докато сте все още живи.
 
От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

а така, на им на тия толерасти от гейропата :D
вместо да затворят границите и да стрелят на месо, а който няма нормален паспорт да го изгонят, те продължават да не правят нищо
 
От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Силно се съмнявам, всички терористи за последната година, които се взривиха, убиваха и т.н., са със статут бежанец - до сега всички бяха на "обучение", след което са си кацнали в Европа с паспорти и всичко по официален ред ...

Щом вече в сърцето на Европа се случва това, значи икономическият колапс е много близо ...
 
От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Време е за инвазия и на терен там и на място в Европа. Арести растрели каквото трябва. Всеки заподозрян да се арестува и тогава да се пита виновен ли е. Да се обявява военно положение. Ние сме във война. Който сее либерализъм, ще пожъне националпопулизъм! И тогава вече, ще се приключим.
 
От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Никакво военно положение. Иху-аху и след месец-два, всичко ще е забравено и ще говорим за поредния балкански маршрут. #Geitropa
 
От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

а стария Брейвик като казваше го мислеха за луд :D
 
От: От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Време е за инвазия и на терен там и на място в Европа. Арести растрели каквото трябва. Всеки заподозрян да се арестува и тогава да се пита виновен ли е. Да се обявява военно положение. Ние сме във война. Който сее либерализъм, ще пожъне националпопулизъм! И тогава вече, ще се приключим.
По-голям популизъм от либерализма не съществува. Национализмът е нормалната реакция на народите срещу комунистическите и либералдемократичните безумия.
 
От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Никакво военно положение. Иху-аху и след месец-два, всичко ще е забравено и ще говорим за поредния балкански маршрут. #Geitropa

След атентата в Париж, ограничиха тотално правото на оръжия на гражданието щото видиш ли лошите теориристи имаш калашници, сега ми е чудно още какво ще ни ограничат и изземат като право и ще стане право на държавата.
 

Горе