На кой е zdravei.bg

 
На кой е https://zdravei.bg ?
Хубаво всичко ама зарязано от около 6-7 месеца и спам атаката е яка. Предлагам помощ
Не е само този сайт. Другия такъв форум е в същото положение. Щеше да в добре да не умира така, но хората нямат време за 100 неща и така се получава понякога.
 
Ами като нямат време или да продават или да потърсят помощ я срещу бартер и т.н., вместо да се съсипва сайта
След има няма година тотално ще потъне, не че не е и сега, но според мен ако сега струва нещо, все още може да го вземат, дори и за някаква SEO пърпъс. Дано някъде го обявят, или да го вземат някои наистина хора, които ще му дръхнат живор. Ех, като си посмням какви яки времена, двата форума се конкурирана, и бореха да потребители, които на практика се дублираха - имаха акаунти и тук и там. Под там да се разбира webmaster-bg.org :) И Марто го водеше. И ако мислиш, че не е съсипан, такъв е в момента. Спам и доста трябва да се рине за да се съживи. Бая труд чака бъдещите му собственици. ;)
 
аз до колкото знам и виждам в момента той е сгънал тотал...
:cry:

И аз преди малко минах от там, много зле. Спамът е в разгара си. Има един лайнар, който е насреал всичко със спамърския си сайт: topnovini.net - Ако е някой мухльо от тук, да му кажа евалата боклук, така се прави.
 
Този форум не струва вече повече от един голф 3 на старо. Някой трябва да отдели няколко месеца да го изрине и още толкова да почне да бута нещо смислено в него, и може би години докато започне пак да привлиза същия трафик. Ей, как му таковаха мамито и на него. Като не ти се занимава продай го на някакви символични пари, какво го търкаляш така оспамен. Голямо портфолио ще направиш в този му вид. :)
 
Абе, аз да питам тук старите кучета, защото явно новите не си го спомнят добре форума, дали е добра идеята да си умре така безславно или да го вземе някой да го вдигне? Какво мислите? Просто носталгично реших да си задам въпроса. Аз съм за вдигане, защото пак ще създаде конкуренция, макар и малка, между двата такива специализирани форума. ;)
 
И аз имам много силни симпатии към този форум, и към стария (със старото му име) и към новия. Ще ми се и на мен да се вдигне и пак да върне отново славата си на форума, който беше. Много голям фен съм му и ще си остана такъв. Дано не умре наистина, истински ми се ще и с каквото може да помогнем и от тук. :)

Хм, защо webmasterbg.org не е редиректнат към searchengines.bg? Или така са го решили.
 
В този ред на мисли, някой знае ли какво се случва с този форум: graphilla.com (сложете www. отпред) - изглежда много умрял вече и той? Явно хората си го държат за престиж и слава. За момента не знам дали поема нови регистрации, но гледам не се пише много. Ако някой има идея чии е, ако нещо може да се възроди и дали се държи просто така.
 
В този ред на мисли, някой знае ли какво се случва с този форум: graphilla.com (сложете www. отпред) - изглежда много умрял вече и той? Явно хората си го държат за престиж и слава. За момента не знам дали поема нови регистрации, но гледам не се пише много. Ако някой има идея чии е, ако нещо може да се възроди и дали се държи просто така.
Повечето форуми, които бяха славни в своята област се изместиха във социалните медии, а тези, които продължават да бъдат още предпочитано място за дадената аудитория. Макар, че не го разбирам. Да питаш някъде нещо, и да ти се включат некви бастуни с хранилка, а ти си си с името. Тъпа работа.

Собствениците им са ги зарязали напълно. Лошото идва после - няма вдигане. Форумът трябва да се вдига отново. Но преди това трябва да се изчисти от спама, който върви ръка за ръка с никаквата администрация и поддръжка. В БГ има няколко такива примера. А в целия интернет - няма да могат да се преброят.
 

Горе