На колко години сте ?

DeyanMarkovski каза:
Да, ама не, днес като казах на баща ми, че ще ми пратят пари от интернет той ми каза, че там компютрите са най-големите мошенници. Какво ще правя сега :( Аз си виках "Ей сега ще завъртя един интернет бизнес, ще забогатея, ще направя фабрики за роботи" па тя действителността каква била...сигурно сички хлапета джепчии дето се смесват с тълпите са се модернизирали и са си купили компютри и сега мамят на поразия из нета! Нии си мислим, че можем да забогатеем от нета, а то сичко живо били измамници :(

И на мен така ми разправяха в началото но грам не бяха прави :)
 
abe to na4alotonali znae6 e trydno vuv absoliytno vsi4ko.vajnoto e vednuj kato trugne da ne se otpyska6,a da se razviva6 i vinagi da si na max.i togava ne samo 6te ti povqrvat,a 4ak 6te sujalqvat 4e ne sa te podkrepqli.
 
Ама поне като не могат да те подкрепят да не ти убиват мерака, освен това е жалко да приказваш на някой и да му се правиш на мъдрец и да го учиш след като той разбира 300 пъти повече.
Веднъж споменах на баща ми че ще си правя подложка за мишката, а той дори не разбра, че става въпрос за мишката на компютъра и си помисли че говоря за някаква животинска мишка, но това не му пречи да знае, че от интернет пари не могат да се правят и че там с компютрите са най-големите мошенници.
 
e taka e.to i moq ba6ta ne razbira mnogo ot kompiytri ama se pravi na gospodin kompetenciq.
vuprosa e da ne ti pyka za tqhnoto mneni.vajnoto e ti da si vqrva6 4e moje6 da go napravi6.za6toto kakto vijda6 i horata deto sme v tozi forym te podkrepqme i znaem 4e stava stiga da ima volq da se napravi.
 
Да важното е че ти си го превиш и знаеш че ще има положителни резултати, а който не е бил от тази страна на нещата не може да кой знае колко компетентен.

Абе missy слагай си сайта в подписа, току виж си получила някой висок PR. Срерщал съм хора които постват само и само да си набавят входящи линкове за сайтовете си. И аз съм такъв красавец. Сега ще го докажа :lol:
---------------------------------------------------------------------------------------
Affiliate marketing with NO money
 
abe blinky ne me li 4y dnes v kafeto 4e kazah na mili4koto da mi opravi hostinga i togava.na novite mi domeini si nqmam ni6ti4ko.ama ni6to ni6to.
 
Лелеееееееееее, аз ли се оказах най-дъртият за сега.

На 26 от София, но в момента съм в Хелзинки (Финландия).
:D
 
По мое време дядовото, имаше и други странни същества... :D
 

Горе