На колко години сте.

На колко години сте.

  • под 18

    Votes: 306 28.8%
  • 19 - 21

    Votes: 148 13.9%
  • 22 - 24

    Votes: 139 13.1%
  • 25 - 27

    Votes: 133 12.5%
  • над 28

    Votes: 337 31.7%

  • Общо гласове
    1,063
От: На колко години сте.

Аз съм решил да стана милионер преди да съм станал на 22 за да може хората да ме гледат и да викат, "Ей вижте го това момче колко е младо а колко много е постигнало" : ]

Не ти трябва. Само завист ще ти донесе. По-добре само ти да си знаеш колко много си постигнал :)
 
От: На колко години сте.

Здравейте.Аз съм на 45г.Днеска се събудих с мисълта,че трябва да направя нещо.Какво точно - не знам все още.Искам да имам средства за да живея.Да живея,а не да съществувам!Рових в нет-а и попаднах тука.Дано да съм на подходящото място.Нямам никаква представа за нещата,с които Вие се занимавате,но ми хареса,че сте много "надъхани".Точно от такива контакти имам нужда сега.Сигурна съм,че с контактите си ще сме взаимно полезни-Вие ще придобиете самочувствие,"виждайки" моето невежество в тази посока,а аз-ще предобивам яснота!Нека опитаме!
 
От: На колко години сте.

Здрасти и добре си ни дошла тук. Аз лично мнго се кефя, когато хора като теб пълнят форума и са готови за нови неща с цел печелени и развиване като цяло.;) Харесва ми и начина по който мислиш ти, за това започни полека лека с материята (ако случайно това е нещото, което търсиш) а ние ще помагаме във всеки един момент в който изпитваш трудност или колебание за нещо. Успехи и до нови срещи тук;)
 
От: На колко години сте.

Скоро ще направя точен квадрат. Преди 8 години получих първия си чек. Тогава бях колкото Ботев на връх Вола.
 
От: От: На колко години сте.

И аз съм на 35 - добре че видях последните постове че мислех че съм най-дъртия

то не е важно на колко си, а на колко се чувстваш, както казват някои хора... :)
 
От: На колко години сте.

Леле, оказа се че съм в челните редици на класацията по дъртизъм...На 43 навършени съм. Първият сайт го започнах преди две години като рекламен сайт за фризьорското ми ателие. Така се занимавах без амбиции за печалба от интернет, просто като хоби. Сега е повече сайт за коса и прически и има няколко странички за салона ми. Вторият е за козметика и разкрасяване. Още прохожда само на месец и половина е. Ще видим какво ще направя. Все пак, не гоня високи цели, а ако хобито ми донесе пари, ще е чудесно.
 

Горе