Некоректно отношение от Виваком

От: Некоректно отношение от Виваком

@mvmrik - вкъщи ползваме услугите на Мтел за телефон, цифрова и нет. И тъй като с теб сме съграждани, ще ти споделя впечатленията ми от цифровата и интернета на Мтел:
Във Владиславово Мтел са с оптика. Аз като подписвах договора преди две години нацелих промоция (която бе обявена само на сайта на Мегалан, но не и на Мтел) за двойна скорост на интернета по оптика - може и още да се предлага.
Когато се е налагало, а това бе веднъж по моя вина за прекъснат оптичен кабел - уговаряш се за посещение от техник, онзи идва, обува едни калцуни, оправя проблема и изчезва. При позвъняване за проблем в събота към 20:30 техника ми цъфна на вратата в 21:00ч. същия ден.

Имат проблеми на моменти с международния нет - дропи за по 2-5-10 минути няколко пъти дневно (не всеки ден).

Телевизията им е с доста добро качество (поне на картина и звук). Наскоро смениха устройствата си и вече ги няма болежките с бавни менюта и лагове.
Имаш ТВ архив и опция за връщане на 10 канала, от които би прецъквал не повече от 3. Обещават скоро да пуснат и още, но изпитват някакви затруднения....така че не се знае знае ли се. ;)
Това за качеството на картината важи само ако си с оптика до дома, иначе за абонатите по центъра, които са още на ЛАН образа е малко по-зле (поне така са ми разправяли от поддръжката).
Поддържа се и видеотека, в която можеш да наемаш заглавия за гледане. Да си записваш предавания, но пак от доста малък брой канали.

Имаш опция за удължаване на интернета с 24ч. за да платиш, в случай че си бил извън града и не ти е било възможно да го сториш по-рано.

Като цяло съм доволен от тях и не мисля да ги сменям. Договора ми изтича скоро и обмислям преподписване, но чакам да дойде септември месец, когато са обещали нови екстри и промоции покрай рожденния им ден.
 

Горе