Така купих си аз на БИНГ ваучер за реклама. купих си също и виртуална кредитна карта. направих си акаунт който беше с американско ИП и акаунта от там.. но какво стана ? не прие виртуалната кредитна уж която ттрябва да бачка навсякъде и на всякви имена.
НИщо де какво направих аз, сега ще ви кажа.. регистрирах същата карта в фейсбук адвертисинг. И взе че я прие. Създадох си аз реклама на сайта .. не е приет ,, после създадох реклама на страницата и ми я одобриха.. не вярвах но започна и реклама да се покаже. .. пък пари в картата повече от 1$ едва ли е имало.. та лимита е 25$ преди да дръпнат пари от картата.. мисълта ми е ще се рекламира ли сега до 25$? После ако не успеят да дръпнат тези какво става?
ако метода си работи е идеален начин за реклама без пари.
споделям може и да полезно за други.

вие какво мислите по въпроса
НИщо де какво направих аз, сега ще ви кажа.. регистрирах същата карта в фейсбук адвертисинг. И взе че я прие. Създадох си аз реклама на сайта .. не е приет ,, после създадох реклама на страницата и ми я одобриха.. не вярвах но започна и реклама да се покаже. .. пък пари в картата повече от 1$ едва ли е имало.. та лимита е 25$ преди да дръпнат пари от картата.. мисълта ми е ще се рекламира ли сега до 25$? После ако не успеят да дръпнат тези какво става?
ако метода си работи е идеален начин за реклама без пари.
споделям може и да полезно за други.

вие какво мислите по въпроса