Нещо като cashfiesta?

Тва Бентли,дето го взех след 1 ден цъкане по кешфиеста,вече ми омръзна да го карам .

Време е да седнеме и да почнеме голямото цъкане за нови коли. И да бъдеме гадни. Както е казах един известен рапар:"По-добре гаден отколкото гладен":) Искам да попитам сериозните афилиейти на тази програма - мислите ли да наемете персонал за да ускорите пътя си към големите кинти? :) Аз мисля да вредя в редиците си - октопоти, раци и още гадинки с много крайници. Защото там е силата.:)

Сега се прибрах от LA - бях на почивка, която cashfiesta ми подари. Много съм доволен от програмта, батета и мацки.

А ако не ти се кара старото бентли - кажи. Може да го запалиме в името на тази страхотна програма. Нещо сетнанско да си спретнеме. :)
 
От: Нещо като cashfiesta?

Момчета и момичета - давайте идей как да си прешия още пръсти за да я изкъртим от кликане тази бизнес възможност в нета. :) :lol: :lol: :lol:

Купи си две мишки за крака и още една за ръце - ама за лява ръка и си цъкай с тях. Науката още не е измислила как да направи хора с повече пръсти :lol:


Току-що ми хрумна гениална идея: за жените, които са много опитни във френската любов може да проектираме touch pad за език :lol:
 
От: Нещо като cashfiesta?

Идята ти е жестоколярна, мисля да развия долните си крайници точно поради тази причина - кликане по тази невероятно преспективна интернет възможност. Само малко се плаша, че това ще ме върне кум първака (маймуната), но щом е в името на cashfiesta, всичко правя.:)

Сега ще зарибя (прецакам...да не казвам друга страхотна дума) още хора на хорото, където веселото е нещо нормално, а именно да станат реферали на тази страхотна и безумно добра като идея програма. :)

@voic4e, мерси че се включи в дебата. Тук е мястото където храниме тази иначе така страхотна програма, и препоръчваме горещо темата на всички cashfiesta милионери, така не само ще значт нашето мнение по въпроса, но ще могат да му тегляд един голям размисъл преди да си прекършат младостра с cashfiesta.:)

Весело кликане на зарибените, като мен загубени души....:)
 
От: Нещо като cashfiesta?

Blinky, ти ме вдъхнови жестоко!!! Днес гледах по National Geographic експерименти с маймуни, в които зоолозите се опитваха да разберат мисленето им. Целта беше да научат една маймуна с няколко натискания да си взима бонбони от някаква машина, а другите да я наблюдават. И интересното е, че те схванаха цаката още щом видяха какво прави първата маймуна!


Ето това е същинско бизнес предложение: ще изкупим маймуните от софийската зоологическа градина (ако се сещаш за други градини - казвай) и на всяка от тях ще дадем по един компютър със закачена към него кутия с евтини китайски бонбони от Илиянци. Все ще намерим някоя опаковка със 100-200 бонбончета за левче. Така на всеки 50-100 клика маймуната ще получава бонбонче;

200 бонбончета x 100 клика = 20 000 клика;

20 000 клика x 1 цент = 200 долара дневно!

Ако всеки от нас има по 5 маймуни това прави по 1 000 долара на човек дневно.

Дневни разходи:
5 кутии с бонбони x 1 лв. = 5 лв = $3-4

Печалба:
99,6%

Ако всеки от нас има по 5 маймуни, на месец ще печели по 30 000 долара, а ние с теб само ще седим и ще си пием коктейли, докато ставаме милионери ;) Радвам се, че най-после разбрах какво е истински бизнес - още утре ще продам мажоритарните си дялове от 5 френски атомни електроцентрали :D


EDIT: Освен PTC, сега ми хрумна и афилиейт програма за маймуните: ще наемем http://www.predpriemach.com/member.php?u=1611 да пише статии за Цецо Кукуто, в които ще сложим оферта маймуните да си купуват реферали. Така ще си избием разходите за бонбони и храна за животните, а ще изкарат и някой друг цент за тях - това ще ги стимулира да кликат още повече. :D


P.S. Този пост е написан с цел забавление и не цели да обиди никого; ако някой се чувства обиден - поднасям своите извинения :)
 
Последно редактирано:

Горе