Нещо ново се задава МАЙ 2021

на някой пука ли му още за Гугъл
 
И тия времена ще отминат.. :) Не виждам как ще поддържат качество, след като им намалеят приходите, още повече финансирането от неизвестни източници. Мисля, че максималният им капацитет беше до тук. Забелязва се дори влошаване качеството за определени дестинации, на някои места дори започват да ги изместват други търсачки. Ще опитат преструктуриране, но за мен вече е късно, има играчи, които вече няма как да купят. Въпрос на време е да оставят нещата на самотек, още повече за богати консуматоски страни като нас :D
 
То от 15 години се говори по форумите, как google приключва. Но това е предимно от хора, които тъкмо са им затворили adsense акаунта щото спамят и да си изкарат яда. Нещо като момичето което става к*рва, като не обърне внимание на някой
 
За пореден път се уверявам колко заблудени хора има в България, Google бил до тук, мале, мале..... това ми оправи месеца, просто не бях се смял толкова, това е все едно Excel да спре да се ползва и край Microsoft ще фалира. Къде ги четете тези глупости не знам просто.

Поздрави,
Станимир И
 
Капацитетът му е до тук, чети малко :) Кажи според теб как ще се развива от тук насетне??

А тва адсенсе е някаква реликва, що пишете глупости. Адсенс в България ахахаха, то тва не може и 3 евро на ден да изкара. Аз даже скоро изобщо не съм виждал адсенс, това е неква абсолютна аматьорщина. Кой цъка на адненс, освен собственика на сайта ахахахаха
 
Може би най-смисленият ъпдейт на търсачката и всички са "ОМГ тия тотално откачиха, краят им се вижда!"
 
ОМГ БОМГ, никой не е откачал, нито е коментирал ВЪВ ВРЪЗКА конктрено с така наречиния ъпдейт, който всъщност е от поне 2 години, поне аз съм в крачка с него от толкова :)
Коментирам принципно ПОЛОЖЕНИЕТО на компанията, и то по-повод коментара на pepo, щото и на мен въобще не ми дреме.

Ето вашия идол (дет така с мерак му се дупите) кво прави:


И тва тук щото все такива разбирачи като в тази тема са им наливали акъл аахаха
 
То това не го ли правят постоянно, скорост, UX, структура, ангажираност.....не знам защо пък трябва да е нещо за учудване. Колкото до това в Май сигурно ще настъпят повече в това в алгоритъма си. И вече никой не говори за уникално съдържание и таговете. Явно вече това е по дифолт. :) То няма на къде вече да ринат, остава им вече да следят бихейвиъра на потребителя и от там да си вадят изводите. Технически мисля, че нещата от много време са ясни.

@madgooglebot , като един успешен IT гигант е нормално докато стигнеш до правилната формула да правиш и проба-грешка по пътя си. Много продукти пък станаха по-затвърдени и търсени. Други загинаха във времето. Само не знам защо скрола ми не спираше, ходейки надолу по страницата. :)
 
Капацитетът му е до тук, чети малко :) Кажи според теб как ще се развива от тук насетне??

А тва адсенсе е някаква реликва, що пишете глупости. Адсенс в България ахахаха, то тва не може и 3 евро на ден да изкара. Аз даже скоро изобщо не съм виждал адсенс, това е неква абсолютна аматьорщина. Кой цъка на адненс, освен собственика на сайта ахахахаха

Явно нещо съм те засегнал, съжалявам за това, гледам във други теми нещо стана остър към мен, няма проблем, не ми пречи като цяло.
Ще ти го напиша така за Google, ти имаш ли компания за няколко милярда и държаща 80% от медията на света, а държиш ли половината мрежа на света под твоите сървъри? Когато пишеш или атакуваш някога е хубаво поне да си равен на него, знаеш ли че, Google има такива като мен и теб със цели етажи да работят за тях, няма да закъсат никога, може би ако спре интернета може и да стане. Този update е правелен и той се базира на база хиляди проучвания и тестове, скоро както е тръгнало България ще има интернет като на Виетнамците така че, бързината е важна за Google.

Поздрави,
Станимир И
 
Не си ме засегнал, а ме издразни, защото не четеш и меташ локуми ветър и мъгла. И по другите теми е така, пишеш локумите без да се съобразяваш кой какво реално е написал. Ето и сега вместо да напишеш "как смяташ да се развива Гугъл в България", ти се опитваш да влезеш в спор, който изобщо не съм започвал "колко е важен ъпдейта"
Както писах, това не е никакъв ъпдейт, това са си предложения, за които се говори от 5 години сигурно. И наистина няма как да споря, че пейдж спиид или алт-таговете няма да подобрят работата са САМИЯ бот, защото явно и на тях вече им е тегаво да индексират увеличващият се контент, още повече да го анализират правилно. И точно в тази връзка, имам съмненията, че качеството за малки мишки като нас, тепърва ще се влошава. И зависи как точно ще анализираме думата "качество". Защото, специално при търсенето, в момента тей нареченото качество, си е чисто и просто един голям филтър целящ да компроментира търсенето. От Гугъл изобщо нямат идея търсенето да е обхватно и полезно, напротив - целта е да се конкретизира в полза повече за партньорите, отколкото за потребителите.
 
.........знаеш ли че, Google има такива като МЕН и теб със цели етажи да работят за тях, ..............

Поздрави,
Станимир И
Damn Bro, откажи RedBull-а и слез на Земята.
 
Нема как да е дет, щото самите se разчитат на множеството сигнали, било от мрежи, от форуми, сайтове и прочие, за да организират резултатите си. Как мислиш, че се съставя алгоритъм? Минава, 2х2=4+100лв от оня -50 от другия и хоп = резултат ахахах Или мислиш, че 400 индийци се зверат и едитват.. Тей че самото сео в смисъла на тази абвиетура няма как и никога няма да умре. Друг е въпрос кой и как може лично да се облагодетелства без да вади кеша
 
SEO is dead since 2010.
А как толкова много дигитални агенции процъфтяват, като една от водещите им услуги е точно SEO-то. Аз съм на мнения, че качествено се прави с доста пари. За наистина затвърждаване на сериозни позиции става дума и за доста силен брандинг, което е свързано с още повече пари. Малко странно е и двулико да говориш за някакви технически простотии и колко било важно не знам си какво, айде ходи бутни А1 за интернет и телевизия? А не мисля, че те са с най-велико направеното SEO. :) Но да се знае. За това умните бизнеси мислят канали извън Google и доста добре се справят, ако наистина намерят такива. Отделно, лазенето на малки таргет общности и съответно събиране на лоялни клиенти е другото силно оръжие.
 
А как толкова много дигитални агенции процъфтяват, като една от водещите им услуги е точно SEO-то.
Процъфтяват, защото клиентите им са прости. Щом даже на @Станимир И му се връзват някакви хора, не знам какво повече има да коментирам за нивото на клиентите на въпросните "агенции".
 
Процъфтяват, защото клиентите им са прости. Щом даже на @Станимир И му се връзват някакви хора, не знам какво повече има да коментирам за нивото на клиентите на въпросните "агенции".
Абе такива бизнеси като хамали, кредити, ремонти, счетоводство и т.н. гледам добре се наливат. Някои добри разчитат изцяло на това, което за мен е меко казано повече от оптимизъм. Но го правят. И дори не се замислят въобще.
 

Горе