от гугъл майче подготвят нещо ново така се говори последните дни
Капацитетът му е до тук, чети малкоКажи според теб как ще се развива от тук насетне??
А тва адсенсе е някаква реликва, що пишете глупости. Адсенс в България ахахаха, то тва не може и 3 евро на ден да изкара. Аз даже скоро изобщо не съм виждал адсенс, това е неква абсолютна аматьорщина. Кой цъка на адненс, освен собственика на сайта ахахахаха
Damn Bro, откажи RedBull-а и слез на Земята..........знаеш ли че, Google има такива като МЕН и теб със цели етажи да работят за тях, ..............
Поздрави,
Станимир И
SEO is dead since 2010.
А как толкова много дигитални агенции процъфтяват, като една от водещите им услуги е точно SEO-то. Аз съм на мнения, че качествено се прави с доста пари. За наистина затвърждаване на сериозни позиции става дума и за доста силен брандинг, което е свързано с още повече пари. Малко странно е и двулико да говориш за някакви технически простотии и колко било важно не знам си какво, айде ходи бутни А1 за интернет и телевизия? А не мисля, че те са с най-велико направеното SEO.SEO is dead since 2010.
Процъфтяват, защото клиентите им са прости. Щом даже на @Станимир И му се връзват някакви хора, не знам какво повече има да коментирам за нивото на клиентите на въпросните "агенции".А как толкова много дигитални агенции процъфтяват, като една от водещите им услуги е точно SEO-то.
Абе такива бизнеси като хамали, кредити, ремонти, счетоводство и т.н. гледам добре се наливат. Някои добри разчитат изцяло на това, което за мен е меко казано повече от оптимизъм. Но го правят. И дори не се замислят въобще.Процъфтяват, защото клиентите им са прости. Щом даже на @Станимир И му се връзват някакви хора, не знам какво повече има да коментирам за нивото на клиентите на въпросните "агенции".