Новата версия как ви се струва?

Долу във футъра, както и във секцията пазар - дискусия за пазара - условия за ползване на пазара.
Ок. Мерси.
 
сърченджинс се дублира с предприемач, странна идея да ги развиват и двата паралелно.
Аз бих го ползвал за редирект тоя домейн
 
Какво става тука сега? Банери на сърченджинс и уебтуриста в предприемач? Админа нещо се активизирал и той там...

Както и банери от ад мрежата на Предприемач и в трите трябва да показва какво се случва :) Всичките реклами са вече една зона Webmaster Communities...

Взели сме и другите два форума който бяха позапуснати от предните си собственици и смятаме да имаме трайно присъствие в уебмастър нишата

сърченджинс се дублира с предприемач, странна идея да ги развиват и двата паралелно.
Аз бих го ползвал за редирект тоя домейн

Kaто се гледа болшинството от темите

Предприемач - е Интернет Бизнес / Бизнес насочен форум
Web-Tourist.net - Junior Web Dev / Webmastering форум (особено с уроците си)
SearchEngines.bg - СЕО, ППЦ СММ таргетиран

Има известно припокриване, но не е пълно, като ги преиндексира с новата система вероятно ще нагласим подраждането и малките различния ще станат по-ясно видими
 
хах верно ли сте ги купили? :)
Дефакто предприемача ще стане още по-голяма спамилка ;)

Иначе, сега рекламната мрежа ще включва и туриста и енжина?
 
Не ги виждам хлебтурист и сърченжина като част от адекс. Сигурно го обмисляте? Или просто е в процес на добавяне?
Иначе и на мен ми се вижда тегава работа :rolleyes: Що да ви ги дават ако можеха да изкарват..а и двата са тествани сериозно във времето.. Но ако не е толкова за парите, а за да ги спасите един вид - евала :)

Са остава и един маркетплейс да вземете (фриланса) и сте шес :D
Обаче девбг няма да ви го дадът лесно :)
 
Няма толкова юзъри и за 3-те форума, ще следя как ще се развива този експеримент.
Те така казаха и за 10те социални мрежи, в които всеки има вече по 3-4 акаунта. :) Като основната идея е една единствена, да се опитаме и вдигнем и двата форума. Аз, предполагам и Кула, сме много голяма сантименталност към двата форума, туй като бяха от зората на малките общества, които бяха силно концентрирани като тематика. А през това време мрежата беше малко див Запад, без толкова ограничения и правила. Имаха си своя чар такива сайтове. Отделно винаги може да се потърси помощ във всеки един от тях, ако го няма на едното място лесно да се ориентираш да го търсиш на другото. Може би като подкатегориите на Stackoverflow, който е един много силен инструмент за всеки един дев. И не само.

Силно се надявам хората там, които някога са били активни да запазят ентусиазма си и да продължат да бъдат дейни. Така се генерира и повече контент, който според още по-тясната спецификация на форума може да бъде открит. Няма лошо да имаш акаунти във всеки форум и да пишеш в тях. Дори е супер добра идея. Някои вече имат според мен.

Надяваме се да срещнем вашата подкрепа в тази ни мисия. Благодарско от мен. :)
 
Честито на шефчетата. Пожелавам им да направят същото и с другите форуми. Честно казано много работа ви чака момчета. Особено като знам какво им е състояните в момента. Наистина трябва да се раздвижат, а във времето да си намерят своята тясна ниша, да не се размива всичко. Но пък каквто толкова. На едното място ще са едни, на другото - други и пак ще е купон.

За всички спектици, нека им припомня какво беше през далечната 2008-2009-та, когато този и другия форум се развиваха успоредно. И най-вече как уеб туриста беше лидер, изключвайки по-големите в ИТ - калдатата и хардуер.бг. Но и до там ще се стигне. А и не е нужно целият "елит" на ит секорта да се регва, важното е да има какво да чете като скочи на някой от тия сайтове. ;)

Айде успехи от мен. ;)
 
Единственото полезно - един перма редирект към предприемача и на двата, иначе не виждам смисъл.
 
  • Like
Реакции: Sky
Единственото полезно - един перма редирект към предприемача и на двата, иначе не виждам смисъл.
До някъде и ти си прав.. Но реално да погледнем каква е истинската тематика на този форум ?
Предприемач е името, насочен към онлайн бизнес, а не насочен към обсъждания реално за уеб дизайн, програмистика ( както е уеб турист ), както и не е насочен към СЕО тематиката, да се разнищват тези неща, както е Search Engines и т.н. Препдриемач мина повече към СЕО форум и форум за програмисти, много по-малко бизнес теми, съвети и теми за развитие на онлайн бизнес, купуване и продаване на бизнес. В момента се купуват и продават фейсбук странички и групи, за мен лично това си е за форума Search Engines, не за тук. Фейсбук страницата НЕ е бизнес, въпреки че много от тук си вадят пари от тези групи и страници продавайки публикации, нещо кеото принципно е против правилата на Фейсбук, както и продаването им е против правилата им, а да не говорим че масово на 90 % "черен бизнес".... и т.н...
 
Има ли начин новите постове да идат най-горе при мобайл версията?
 
Има ли начин новите постове да идат най-горе при мобайл версията?
Ще видим дали ще може, но най-вероятно не. Може да се обърнат всички. Още не съм много сигурен, но така няма ли да е объркващо?
 
Ще видим дали ще може, но най-вероятно не. Може да се обърнат всички. Още не съм много сигурен, но така няма ли да е объркващо?
Сега видях, че има бутонче нови постове, щото общо взето аз като влезна винаги скролвам най-долу..

Та.. друг въпрос, като цъкна бутона нови постове винаги ми слага филтър unread дори и след като съм го хикснал, как да го махна перманентно?
 
Оф, видях, кати избереш филтри ънчекваш филтъра и чекваш да запише като дефоулт.
 

Горе