Новата версия как ви се струва?

Бах тия ботове на Путин, един лайк не мое се даде в тоя форум.

Бият се с лопати, крадат чипове от перални - ще нападнат цяла Европа. Санкциите работят, Русия фалира - Путин плаща на милиони българи да си бранят националния суверинитет, щото много му дреме с какви пари ще плащат най-бедните хора в целия ЕС.

А, и още дебилизъм на фашистите: Руснаците не могат да произведат дори детски колички, но ботовете у фейсбука са все техни.

Последно??? Кое от твърденията ви е вярно, щото всичките си противоречат?

сме паднали под руско робство и са избили или изгонили всички нормални и/или умни хора.

Сиреч, фашистите. Това са избитите и изгонените от комунистите...

Както винаги, крадецът вика ''дръжте крадеца''

1747297375543.png

Препоръчвам друг туул.

• Турско робство: разоръжаване на БГ армията, инсталиране на тяхна.
  • Руско робство: обучаване на БГ армията, предаване на властта в БГ ръце, въоръжаване на БГ армията, изтегляне от територията (2 пъти)
  • Западно (НАТО) робство: разоръжаване на БГ армията, инсталиране на тяхна.
Някои робства са малко по-така.

Как се води политика - Разделяй и владей :)

П.П. Препоръчвам слагането на Hcaptcha мисля че има и за тази платформа. Гугъла кепчата е вече тотален т@шак. :(
Да, ние какви ли не въртим. Но и тези с цъкането на изображение пак се прескача лесно.

Но и тези с цъкането на изображение пак се прескача лесно.
По-сложните са непробиваеми за човека. Мен сайта на Рамус наскоро ме обяви за бот. Така и не можах да мина капчата и да отворя резултатите. Чудно ми е какво толкова пък крият там, при положение, че влизаш с две персонални пароли.

xQn7bqt.png
...

Не, тва е стереограма. Човек като се научи веднъж да ги вижда, после се случва почти естествено. Нещо като карането на велосипед.

Не, тва е стереограма. Човек като се научи веднъж да ги вижда, после се случва почти естествено. Нещо като карането на велосипед.
Принципно се вижда, но картинката е с ниско качество и много малка. Ако е по-мащабна е лесно да се разгадае.

Принципно се вижда, но картинката е с ниско качество и много малка. Ако е по-мащабна е лесно да се разгадае.
Какво виждаш? Когато влезнеш в "стерeо мод" на погледа, кодът се вижда ясно :D

Да, ние какви ли не въртим. Но и тези с цъкането на изображение пак се прескача лесно.
Има няколко нива, не знам какви плъгини има готови за форумната платформа ама hCaptchata стана по-трудна от гугълската и доста повече пази.

Какво е това и как се постига?
Ми.. не знам как да го обясним какво е.. малко е тегаво за постигане. Веднъж схванеш ли го, после може да си "превключваш" погледа и не е нужно да правиш некви галимации.

Във тоя тутриал на картинката има 3D конче.

Вие сте некви феномени. Аз нищо скрито не виждам. Сигурно щот съм кьорава по всички възможни параметри... 🥸

Горе