NovaPS
Well-Known Member
Когато е един и същ.. го "научават"Имахме за създаването на първата българска държава, но явно и това го знаят ботовете.![]()
Ротация + смесица с букви, които вече не използваме може да има по-голям успех.
Когато е един и същ.. го "научават"Имахме за създаването на първата българска държава, но явно и това го знаят ботовете.![]()
Повечето и капчата ги затруднява, така че по-добре я премахни.По тази логика няма ли да имат вече всичко като въпроси? Трябва да въртим много, а и честно казано се притеснявам от общата култура на потенциалните потребители, и дали ще минат въпроса.![]()
Все нещо трябва да имаме.Повечето и капчата ги затруднява, така че по-добре я премахни.
Пробвай нещо различно примерно Google reCaptcha или hCaptcha, става с два клика само желание да има.Все нещо трябва да имаме.
Странно, на други сайтове не пускат така лесно. Същата кепча.
Не е такава логиката. Няма ли неква възможност за рандом? Вади 1 от 20 в списък. Честно казано, ако с ботовете отсеем и общо безкултурните си е екстра...По тази логика няма ли да имат вече всичко като въпроси? Трябва да въртим много, а и честно казано се притеснявам от общата култура на потенциалните потребители, и дали ще минат въпроса.![]()
QA ще се въртят ли въпросите? Щото пише questionS.Ето опциите. НЕ са мега яки от към технологии.И да, най-доброто за момента се води Cloudflare.
Виж файлът 35092
Знам, тегава работа е .. пробвай с reCaptcha-та как се справя.Ето опциите. НЕ са мега яки от към технологии.И да, най-доброто за момента се води Cloudflare.
Виж файлът 35092
Ok, ще минем да пробваме.Знам, тегава работа е .. пробвай с reCaptcha-та как се справя.
Не, един статичен е, след време го сменяш, ако искаш. Но няма ротация на рандом принцип какъв въпрос да зададе.QA ще се въртят ли въпросите? Щото пише questionS.
Няма, това е радио бутон за жалост, не е чек.Виж ако имаше опция всички капчи заедно гаранция ще шашнеш ботовете и няма да минат 100%![]()
Не разбра ли че нямаш шанс?
Виж файлът 35096
ботовете ползват аи, виж скрийна че го минава без проблем.Не, не разбрах. Аз ползвам динамични въпрос - отговор от години и нямам проблеми... Ето един пример..