Нова бг Директория

vagon

Member
Здравейте,

най после и аз се реших да си направия бг директория за линкове.
Това е адреса за всички решили се да добавят сайтове : http://bgtop10.info
Добавянето на сайт става само с две стъпки.
1. Избирате категория
2. Добавяте сайта

Поздрави ,
Венцислав
 
От: Нова бг Директория

Бутонче "Добави сайта си" до "Home" ще е удобство. Иначе отнема време да се сети човек, че трябва да влезе в дадена директория и от там да добави.. :)
 
От: Нова бг Директория

Честито за новата директория, аз вече се възползвах от нея. Пожелавам ти да стане максимално популярна и да се развива с бързи темпове. Само ми е чудно защо не се създават повече бг директории, да не говориме че няма никъде в бг пространството нишови: IT, Здравни, Финансови....и т.н.;)

Като се сетя какви мрежи от директории има в светован мащаб, тук такова нещо даже не е и в зародиш. Защото като на човек му трябват линкове за бг сайтове, той лази някакви си свежи, блог коментари, други соц. мрежи, линкове от посписи, купуване на футър линкове и други такива. Което малко или много ограничава дадения оптимизатов. И да си кажа честно много директории в последно време разчитат на това че webmaster-и са основния им трафик и слагат реф. линкове за билдване на даунлайн. Незнам какъв е ефекта, но определено има някаква далавера. ;)
 
От: Нова бг Директория

Честито за новата директория, аз вече се възползвах от нея. Пожелавам ти да стане максимално популярна и да се развива с бързи темпове. Само ми е чудно защо не се създават повече бг директории, да не говориме че няма никъде в бг пространството нишови: It, Здравни, Финансови....и т.н.;)

Подкрепям те напълно Блинки, и аз събмитнах моите сайтове.
 
От: Нова бг Директория

да имено съгласен съм с вас. Няма много бг директори а някой което ги има са прецакани като директорията на хит.бг (няма ли някой който да ги купи и да ги развие както трябва) или портал.бг а също и много други който правят директории после решават че нямат сметка от тях и ги зарязват и а други където ако не си сложиш линк към тях те махат автоматично.
аве БГ още сме много назад . Дано се оправят нещата някой ден
 
От: Нова бг Директория

няма закон, който да забранява всеки от тук да си направи директория :)
единия вариант е да чакате, другия вариант е да направите
толкоз е просто
 
От: Нова бг Директория

Поздравления за директорията. При интерес може да пишеш за приятелски линк с моята директория. Няма да давам линк, за да не развалям темата, само ще добавя, че който ме знае, знае и нея :) а и лесно се открива
 

Горе