Нова война?

От: Нова война?

Израел се страхува от война с Иран:

[video=youtube;dsybj7EBxVg]http://www.youtube.com/watch?v=dsybj7EBxVg[/video]
 
От: Нова война?

Е как няма се страхува, те са просто едно разширения на УСА както вика иранския външен министър иранците не ги бърснат за слива - като чета войната ко ще става ще края на годината, още Израел не се запасил с некви специални бомби дето до 65 метра дълбочина гърмят бункерите. А и с изборите ноемви в УСА просто не го виждам, те казаха че искат нисък петрол и пак ще направят като миналия път от 150 за няколко месеца на под 60 го закараха
 
От: Нова война?

Вече каквото и да се случи не би ме учудило - никак даже.
Тепърва ще започнат да стават какви ли не неща..

ЕДИТ: Добре бе хора, не мога ли да изразя мое собствено мнени.. кажете ми? За всяко нещо, което на Вас не ви харесва, ще ми давате red card ли?
 
Последно редактирано:
  • Like
Реакции: ivok
От: Нова война?

600


U.S. troops posed with body parts of Afghan bombers


Славната хамериканска армия пълна с ненормалници от всякакъв вид и калибър :oops::oops:
 
От: Нова война?

How U.S. soldiers in Afghanistan murdered innocent civilians and mutilated their corpses – and how their officers failed to stop them:

kill-zone.JPG
 
От: Нова война?

110109174850-460x325.jpg

А това е София, бомбандирана от дядовците на същите тези храбри войничета.
 
Важното е духа й на армията :p :p
 
От: Нова война?

САЩ и Израел си играят на световни господари, но на Русия и Китай ще им омръзне скоро...
 
От: Нова война?

Warmongers ...

[video=youtube;3VTidF1kDPI]http://www.youtube.com/watch?v=3VTidF1kDPI[/video]
 
От: Нова война?

Не помня в чие интервю беше, на Аарон Русо, ако не се лъжа. Той казва така "Поставете се вие на мястото на тези страни. Поставете се на мястото на Иран. Представете си, че една от най-големите военни сили на Земята - Америка е във война с вашата съседка - Ирак. Нима не бихте се притеснили? Нима вие не бихте се подготвили за война? Разбира се, че бихте." Нещо такова беше. Всичко е до гледната точка.

Ако не бяхме дали дупето на Евросъюза, което е просто една структура от плана за световно правителство. Просто сме попаднали в този район, завалийките. Добре правят Иран, отпор трябва да има. Тези масони свикнаха да правят каквото си искат и да получават каквото си искат, не може така. Аз роб не искам да съм. И никога няма да съм. Искам да живея сравнително спокойно, не да се пазиш и от плочките по улиците накрая, и до там ще се стигне един ден ако се продължава в тази насока. Но според мен нещата ще се променят. И причината за това е интернет, причината за промяната ще бъде, че ние сега си лафим свободно тука и не сме овце. Така на все повече хора се отварят очите за това какво става.

FED; EU; Световните "помощи" за европейските правителства.... накратко СПЕК ;-) 9/11. Каква е гаранцията, че нашето подсигурено с какви ли не европомощи и директиви дупенце няма да стане жертва на False-flag opperation. Каква е гаранцията? Турция прави проблеми, преобличат 1-2 българчета, взривяват бомбичката и "турците бяха". Приятна работа.

9/11 беше постановка, Al Quaida е списък на ФБР със наемници, които US Gov са използвали и използват за изкуствено създаване на размирици, които да публикуват по искрените CBS, NBS, CNN. Войната във Виетнам - войниците са имали заповед да не преминават дадена линия, с акън да не спре войната и продажбата на оръжия и муниции. Всичко са лъжи и постановки, раздувани от глобалните медии.

Така, че вьобще не ми ги хвалете тия Американци, и по-скоро не Американците като цяло. Обикновенните граждани са просто промити овчици, макар, че това не е оправдание. Тия дето дърпат конците, сем. Рокфелер, Ротсчайлд, Морган и цялата масонска структура.
Спирам до тук, че пак почнах да се наемам като трабантче по нагорнище. :)
http://vbox7.com/play:mcfc970a99 Едно много интересно интервю. За комуто са му интересни тези неща.

Поздрави и peace! :|
 
Последно редактирано:
От: Нова война?

Имат, що да нямат
 
От: Нова война?

след Сирия, коя ли ще е?

Джон Болтън, посланик на САЩ в ООН от 2005 до 2006 година заявява: „Считам, че ние (САЩ, б.р.) имаме право да се защитаваме със всички средстава, включително със смяна на правителства в други държави,ако това е необходимо.“ Заявлението е в отговор на въпроса: „Могат ли САЩ да свалят демократично избрано правителство на друга държава, ако то води политика, неустройваща САЩ?“

само като го прочета това... :cry:
 
От: Нова война?

Проблемът е, че САЩ въобще не обявяват война, следователно няма как да я спечелят :)
 

Горе