Продава се: Новинарски сайт - специализиран за тенис

Валери

Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Продаваме сайт, който сме развивали в продължение на близо 1 година. Сайтът ни е новинарски и по-конкретно отразяващ новини около тенис света. В краткото време, в което го управлявахме, генерирахме общо близо 370,000 посещения на сайта, като вече по време на сезона ежедневно събираме и по близо 2,000 гледания (по време на големите надпревари) и по минумум 1000 дори в неигровите. Също така имаме и постоянни дискусии с постоянни и многобройни участници, която е и основната нишка, която бяхме хванали. Често темите и статиите ни за дискусии събират над 1,000 коментара в рамките на седмицата.
Сайтът е в отлично състояние, изграден с помощта на Wordpress.

Естествено, той може да бъде употребяван не само като новинарски сайт за тенис, но и за каквото пожелаете - можете да го използвате за блог, стандартен новинарски сайт и общо взето за каквото прецените, а в комплекс със продажбата на сайта предлагае и услугата 24/7 помощ за изграждането му и поддръжката в първите седмици безплатно!
Ще се радвме да се свържете с нас за повече информация и сме готови винаги да преговаряме за общите условия и всичко около евентуална сделка.
 
А какво правим със снимките на сайта, за които се съмнявам, че са закупени с абонамент и не ми слагат главата на гилотината?
 

Горе