Новини.БГ - Партньорство

От: Новини.БГ - Партньорство

Никой не се хвали.
Аз не пиша по форумите и не търся помощ, а предлагам партньорство. Или да се пише по темата или да не се пише въобще. Нямам нужда от съвети, особено от хора които не знаят как да направят собствения си сайт.
 
От: Новини.БГ - Партньорство

не бе просто исках да имам по ясна светлина на идеята ти
като видях каква е по подробно, не бях заинтересован.

радвам се, че си влязал да разгледаш куците страни на сайта ми и си направил едно уникално посещение. С твоето и моето днес ще са 2 :)
 
От: Новини.БГ - Партньорство

Нека са 3, и аз влязах :) Ованес имаш ли интерес от www.veseloto.blogspot.com и www.smqh.info . С Първия блог не е по-голямата част около 80-90% не е копи/пасте , при втория все още търпи развитие. Чакам евентуален отговор , може и ЛС.
 
От: Новини.БГ - Партньорство

виж пич сори, че пак ше ти коментирам тука, ама си мноо нагъл и нахален

жалко че децата ти се връзват. бих те напсувал и изритал да си ходиш
 
От: Новини.БГ - Партньорство

Търся алтернативи , но щом Радев съветва оттеглям си предложението.Всъчност с копи/пасте става екстра много съдържание, в тази сфера в която търсиш уникалния контент е доста малко :)


П.П. Относно коментара за децата ... на 26 съм :)
 
От: Новини.БГ - Партньорство

bulchat, само да ти кажа, че няма нужда да субтмитваш сайта си по половин дузина пъти в уеб директорите, щото вече ти наизустих урл-то.

14 пъти няма да го приема едно и също, въпреки че от време на време някои се изпускат и влизат... ама кат дойде време за чекване, си отиват.
 
От: Новини.БГ - Партньорство

Това можеше да му го кажеш на ЛС, а не да разводняваш допълнително темата.
 
аиде сега верно много сте се разпуснали... вместо да правитре пари се карате я удриате по един репорт на всеки спор аз ще ги оправвя всичките знака с удивителнитната горе над поста в дясно
 

Горе