Новият ми YouTube-канал, посветен на финансовата грамотност и личностно развитие

driushi

Member
Здравейте, предприемачи! :)

Бих искал да ви представя новия ми проект

https://www.youtube.com/channel/UC-wLmuUJxj-3xLyl9efHVOg/videos

Какво мислите за идеята? Тепърва ще я развивам, така че всяко мнение е добре дошло!

Ако имате някаква критика, казвайте, за да мога да правя по-добри клипове!

Също така как мислите, че е най-добре да разпорстранявам клиповете, така че да се натрупа някаква минимална критична група от да кажем 10 000 човека? Готов съм да платя и за реклама по групи и тн, така че давайте предложения смело!

Последното ми видео на Книгата Богат Татко, Беден Татко от Робърт Кийосаки:

Поздрави :)

*Не знам дали темата е за тук, ако прецените, я махнете или преместете някъде! :)
 
Последно редактирано:
Успех , абонирах се . Дано се развиеш. Аз от лятото развивам моя канал , но съм повече в забавната тематика - > https://www.youtube.com/channel/UCPSgEZ-Z7Psied6cxj4j2xw
Моя съвет е да не се акцентираш само върху един тип клипове. И аз създадох моя канал за да качвам само клипчета с бебето ми , след това реших че и аз мога да влезна в кадър , сега мисля и гейминг да вкарвам , класации - просто всички което ми се вижда интересно. Постоянство трябва и всеки канал би се развил с времето.
 
Много полезен канал! Записа е добър и е много приятен за слушане.
Поздравления.
За съжаление подобни клипове не излизат в началната страница на Ютюб и не могат да бъдат открити освен ако не отвориш някой подобен.
Помисли и за превод на английски, но би било хубаво да правиш и на български както сега.
 
Много добра идея!

Виждал съм много подобни клипове, но не и на български език. Много хубаво, че си се захванал да ги правиш на български, дано обаче да успееш да припечелиш, ако това ти е целта, защото трудът не е никак малък.

За набиране на трафик може би споделянето във Facebook групи ще има ефект. Ако си поддържаш тук темата във форума отново може да спечелиш определен брой абонати и гледания, все пак нишата на форума е такава и доста хора ще харесат идеята ти.

Пожелавам ти успех и дано се развиеш!
 
Браво и аз се абонирам.
Само като забележка - не смесвай в клипа българския и английския език. По-конкретно говоря за нещата, като това слд 25-тата сек. Според мен ще изглежда по-добре всичко да си е на БГ + озвучаването, а английският да върви паралелно със субтитри към клипа. Който желае - може да си ги активира.
 
Страхотна идея !
Бих ти препоръчал и да обмислиш идеята за подкаст. Доста лесно е за усвояване на информация, особено докато правиш нещо рутинно, като пътуване до работа, тренировка и прочее.
Също би било интересно да каниш гости и да им правиш интервю. А преди интервюто може да събираш въпроси от публиката. Нещо като AMA в reddit.

Успех, абонирам се !
 
Браво! Ще следя проекта Ви с интерес! Лично аз също отдавна обмислях някакъв проект свързан с личностно развитие, но не точно финансово насочено. По-скоро начин на мислене, фитнес и междучовешки отношения. За съжаление не ми остава време да направя нещо качествено, но нека не се оправдавам, надявам се скоро да подкарам по-сериозно. Истината е, че българския youtube има нужда от подобни неща... Не трябва да има само пракнкове, топ 13 класации и видеа с реакции, които не носят информация подобряваща живота на хората, освен леко намаляване на стреса с 2,3-5 мин смях..
 
Здравейте!

Благодаря ви много за различните и изчерпателни мнения!

В момента доразвивам идеята и съвсем скоро ще започна с нови и още по-интересни клипове, които се надявам да бъдат полезни на много хора!

Поздрави,
Андрей
 
Току що се абонирах.
И да.... радвам се, че попаднах на нещо което да препоръчам на приятели.
Успех с начинанието и не спирай да ни радваш с нови клипове.
 
Много добър voiceover. Като цяло Богат татко, беден татко си е клише :D но наистина трябва редовно качване и много работа със социалните мрежи
 
Аз откакто съм се абонирал, нов клип е нямало. Явно всяко чудо за три дни.
Едва ли е лесно да се прави качествен контент, не мислиш ли? Друг е въпросът, че е можело да подготви повечко видеа преди да започне каналът и да ги разпредели във времето. Подробности, важното е, че има мисъл и старание, успех пожелавам!
 
Едва ли е лесно да се прави качествен контент, не мислиш ли? Друг е въпросът, че е можело да подготви повечко видеа преди да започне каналът и да ги разпредели във времето. Подробности, важното е, че има мисъл и старание, успех пожелавам!
Трудно , лесно - без постоянство , няма как да пробие. И отнема бая време каквото и видео да правиш.
 
Така и така има тема за ytb канал ще я използвам нея. Мисля да стартирам tech канал, в които се показват различни артикули (известни и не толкова, скъпи и евтини и т.н), както и ще се дискутират тех темите, които са актуални. Мислите ли че такъв канал има почва в БГ?
 
Така и така има тема за ytb канал ще я използвам нея. Мисля да стартирам tech канал, в които се показват различни артикули (известни и не толкова, скъпи и евтини и т.н), както и ще се дискутират тех темите, които са актуални. Мислите ли че такъв канал има почва в БГ?
Особено ако включваш и гейминг - определено. Имаше преди време един AndroVlog, който правеше подобен тип видеа (тясно свързани с гейминга). Ако правиш добри ревюта и говориш за интересни на аудиторията неща, мисля че ще успееш. (Помисли и за видео уроци, не е нужно да е нещо сложно, например преинсталация на компютър.)
 

Горе