Здравейте, обмислям да започна свой проект, но преди всичко считам, че е редно да проведа свое си проучване. Вече се допитах да няколко познати, които си нямат идея от интернет бизнес, сега ми се иска да се допитам и до опитни и успели предприемачи. Вашето мнение наистина е ценно за мен! :beer:
Мисля да създам скрипт, който след това да препродавам. Примерно за онлайн магазин, за обяви, за запознаства и тн. примери много. Защото в днешно време доста хора проявяват интерес към интернет бизнеса, и предполагам, че подобен продукт - добро качество, приемлива цена и добър маркетинг би се харчел или то поне да си избие разходите. Но не мога да реша, какво точно да бъде. Ще се радвам да си дадете мнението!
За много години на всички, и успехи във всичките ви начинания.
Мисля да създам скрипт, който след това да препродавам. Примерно за онлайн магазин, за обяви, за запознаства и тн. примери много. Защото в днешно време доста хора проявяват интерес към интернет бизнеса, и предполагам, че подобен продукт - добро качество, приемлива цена и добър маркетинг би се харчел или то поне да си избие разходите. Но не мога да реша, какво точно да бъде. Ще се радвам да си дадете мнението!
За много години на всички, и успехи във всичките ви начинания.