Нов световен ред с 2 липи отпред

..
 
Последно редактирано:
Човек да не отсъства за малко и то каква тема се появила :p
@етерИум е набрал скорост :)

https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F29f79ef3-e656-4ddc-ad4c-474d9e405212_480x304.gif



Много хубава тема, браво!
Да се запиша и аз :)
 
Я да се включа малко и аз с тази интересна книга написана по действителни случаи


Благодарение до голяма степен на Lieber, молекулите на ГРАФЕН могат да взаимодействат с невроните в мозъка в отдалечен режим, използвайки различни радиочестоти (5G може да бъде една от тях). Могат ли те също да картографират мозъка и да предават и получават ИНСТРУКЦИИ дистанционно? Тези наноустройства и интелигентни биосензори стават ли програмируеми? Да!
Разработва се от 64-та година. Видеото горе, превърти до 19:45 минута...
Едит : 3.29.23 също от 50-те години
3.57.00 също
 
Последно редактирано:
Оставете графена, вижте какво става с парите. Готви се дигиталния долар. Говори се за 2025-2030, но е много вероятно да е по-рано. Хартийките приключват и вече всичко ще е дигитално. Дори да дадеш заем на приятел и той ще се отчита. Да отидеш да работиш на частно няма как дигитално плащане . Колко още неща предстоят, свят ще ви се завие. Лудница е и странното, е че става с много бързи темпове, та мислете отсега и се гответе.
 
:)Пак не улучих, ей я интрпретацията Гутиереш
(Пак напомням, че материалите са от планетата двойник, а тук всичко е мед.)
-------------------------------------------------------------------------------------
Първата комунистическа диктатура в света трябва да стане факт през 2022 г. – Инжектиране на всеки земен главен приоритет номер 1 – Сегашният просперитет до голяма степен се разрушава – ООН иска да сложи край на свободата на словото и науката завинаги

——————————————————————————————————————————————

Генералният секретар на ООН, португалският комунист Антониу Гутериш, настоява целият свят да премине към постоянно глобално извънредно положение тази година поради Covid-19 и климата. И все още си мислехте, че всичко се връща към нормалното, сега, когато можете да се върнете в кафенето. Все още обаче не сме изпитали това, което ООН, СЗО, WEF и МВФ все още са подготвили и което се обявява все по-открито: безпрецедентно сурова глобална диктатура, в която вече няма да имаме никаква свобода или контрол над живота си, дори собствените ни тела.

„Трябва да се справим с тези заплахи заедно, въз основа на единство и солидарност“, каза Гутериш в обръщението си към Общото събрание по-рано този месец. Трябва да има „пълна мобилизация на всички страни“, за да се справят с „пет аларми“, а именно Covid-19, климатът, морално фалиралата финансова система, „беззаконието в киберпространството“ и влошаващия се мир и сигурност в света.

Спрете Ковид и инжектирайте всички - основен приоритет номер 1

Спирането на предполагаемия коронавирус (научно невъзможно във всеки случай, а също и напълно ненужно от медицинска гледна точка) е абсолютният основен приоритет, според Гутериш. За формата той добави, че ковид не трябва да се използва за подкопаване на човешките права, ограничаване на гражданските права и налагане на непропорционални ограничения, което, разбира се, вече се е случило и все още продължава, точно по нареждане на здравната агенция на ООН, СЗО.

Лидерът на ООН добави печално известните и безкрайно повтаряни кристално твърди лъжи: „Нашите действия трябва да се основават на наука и здрав разум. Науката е ясна: ваксините работят. Ваксините спасяват животи. Следователно така нареченото „неравенство във ваксините“ трябва да бъде премахнато възможно най-скоро; До края на 2021 г. 40% от световното население е било инжектирано (= генетично манипулирано), до средата на 2022 г. това би трябвало да се увеличи до 70%.

В Африка обаче този процент няма да бъде постигнат до 2024 г. „Вместо вирусът да се разпространява като горски пожар, той трябва да бъде с ваксината“, каза Гутериш, като посочи факта, че всеки месец се произвеждат 1,5 милиарда дози, но разпространението им по света е ограничено. е „безобразно неравномерно“.

Той забрави да спомене, че страните, които са в толкова „неблагоприятно положение“ с „ваксините“ имат малък или никакъв ефект от Covid-19, а страните с най-висок обхват на ваксинации неизменно отчитат най-голям брой болни и смъртни случаи. Истинската наука отдавна е доказала, че ваксините = Covid-19 . (Вижте раздела Covid за безбройните статии и връзки за това).

Скоро всички ще бъдат еднакво бедни при световното правителство на ООН / СЗО / СЕС

Втората тревога е свързана с „реформата на световната финансова система“. За пореден път се измъкват социалистически вероизповедания, които звучат много красиво и вярно, като например факта, че в сегашната система богатите се възнаграждават, а бедните се наказват. Неговото „решение“? Една централна глобална финансова система, докато централизацията/глобализацията точно доведе до огромното неравенство.

Следователно „по-добрата подкрепа за развиващите се страни“ и „по-справедливата глобална данъчна система“ означава масивно принудително прехвърляне на богатство от богати към бедни, масивно изравняване на милиарди хора. Краен резултат: всички еднакво бедни, с изключение, разбира се, на членовете на световното правителство на ООН/СЗО/WEF/МВФ, контролирано от Big Finance, Big Tech и Big Pharme, които по този начин са заети да се сдобият с ВСИЧКО богатство и просперитет и с този пълен контрол над всички.

Благоденствието до голяма степен е разбито заради несъществуваща криза с CO2

Всички страни нямат „няма избор“ да влязат в извънредно положение, за да разрешат „климатичната криза“, продължи расовият комунист. Глобалните емисии на CO2 – които в действителност все още са на исторически, почти опасно ниски нива и нямат нищо общо с лекото задържано глобално затопляне, което в реалния свят всъщност се превърна в глобално охлаждане – трябва да бъдат намалени с 45% от 2030 г. За тази цел изкопаемите енергийни източници (нефт, газ, въглища), в основата на нашия текущ просперитет, трябва до голяма степен да бъдат разбити.

Огромните, унищожаващи богатството инвестиции, необходими за "зеления преход", трябва да се утроят до 5 трилиона долара годишно до 2030 г. Въпреки това, богатите страни все още трябва да изпълнят обещанието си до 2022 г. да дадат 100 милиарда долара на развиващите се страни, за да постигнат целите за климата там.

„Борба с инфодемията“ = Край на свободата на изразяване

Четвъртата аларма е „нарастващият цифров хаос“, който ще бъде използван от „най-разрушителните сили“. Дали Гутериш би се погледнал в огледалото? Защото той правилно посочва „експлоатацията на нашата лична информация, за да ни манипулира, да променя поведението ни, да нарушава човешките ни права и да подкопава демократичните институции“, но след това иска да запази точно тези „права“ изключително за ООН.

"Нашият избор е взет от нас, без дори да го осъзнаваме." Наистина, г-н Гутериш – именно от ООН, СЗО, WEF, МВФ и всички други глобалистки органи. Вие сте този, който се застъпва за световна диктатура, основана на вашата пандемия и климатична измама. Вие сте този, който уж иска да сложи край на „инфодемията“ и – в действителност , която водихте – „войната срещу науката“, като по този начин сложи край на свободата на изразяване и свободата на независимите научни изследвания – точно както е навсякъде и винаги се случва в комунистическите държави.

"Мир и спокойствие"

Тъй като светът преживява най-голям брой насилствени конфликти от 1945 г. насам, призивът за мир и сигурност (/„мир и спокойствие“) е по-силен от всякога. Разбира се, „популизмът“ (= волята на народите да останат свободни и независими и да определят собствения си курс) се разглежда като една от най-големите опасности.

Отново се споменава и борбата с тероризма. Безспорно най-опасните терористични организации, които са застрашавали цялата планета – Пентагон/НАТО и WEF, да не говорим за СЗО = самата ООН – очевидно са пропуснати. Застъпничеството за разполагането на войски и пари на ООН за гарантиране на „права на човека, особено на жените и момичетата“ в Афганистан е изключително грозно и също нелепо предвид неотдавнашното унизително изтегляне на САЩ/НАТО от тази страна.

Накрая Гутериш подчерта, че единството в Съвета за сигурност на ООН е отчаяно необходимо за справяне с всички тези „предизвикателства“ и че жените лидери трябва да бъдат в основата на „предотвратяването на конфликти и миротворчеството“. Видяхме и виждаме от фигури като Ангела Меркел, Кристин Лагард, Джасинда Ардърн, Хилари Клинтън и Виктория Нуланд, че жените на ръководни позиции наистина не винаги гарантират по-малко лъжи и интриги, повече прозрачност и повече човечност и мир – напротив.

Заключение: свободният свят вече го няма. Все пак комунизмът победи. Малка утеха е, че исторически всички комунистически държави и системи в крайна сметка рухват, защото не можете да продължите да потискате човека и човешката природа безкрайно. За съжаление такъв срив винаги е придружен от огромен брой жертви и този път няма да е по-различно.
 
Малко ми прилича на лична прихо-терапевтична тема.. ама карай - всеки има право да се възползва от системата за лични облаги :) с извинението, че ЩЕ ИМА СЕИР, т.е. облагите били общи (траф-импекс) :D

Мен ме кефи как замествате умело физическия оргазъм с виртуалният такъв :love:
 
Тая тема само й гледам брояча на постовете и не смея да почна да чета..
 

Горе