Нормално ли е потребител от форума да ми иска 85 стотинки за определена задача.

От: Нормално ли е потребител от форума да ми иска 85 стотинки за определена задача.

Ами ако и двамата ви устройва, защо да не е нормално :)

От: Нормално ли е потребител от форума да ми иска 85 стотинки за определена задача.

Ами ако и двамата ви устройва, защо да не е нормално :)

Добре де, колкото и да си подценяваш труда 85 стотинки?!? Стига бе хора до там ли я докарахме?

Е да.. нямаше да е лошо да го закръгли на левче.. или поне на промоционалното 0,99... но и 85 не е зле :)

Наближава черният петък и хората от сега се подготвят с промоционалните цени - 85ст. за 8,5 събмита :lol:

Все пак и Коледа е близо.. Коледният дух и той е сред нас.. очевидно :)

Вие го поглеждате от забавната страна то си е за смях, обаче не отиват на добре нещата :)

Не не е нормално. 85 стотинки е подигравка. Или той не си оценява правилно труда или е някой 15 годишен :) А и зависи каква е услугата :) Сподели каква е услугата :)

Да, за да кажем, дали е нормално една услуга да струва толкова, трябва да знаем каква е.
Имаше качване на рецепти или публикуване на статии за по 10-20 стотинки.

човекът може да е искал някаква символична сума пари, колкото да се отчете...

Много зависи от услугата, а и от отношението към "работника".
Случвало ми се е да не изпращам проект за 0.05 лв., да 5 стотинки, но всичко беше, защото клиента реши, че иска една съвсем незначителна промяна, която ми отне около 3 часа, после пожела 2-ра, а на 3-тата му качих цената с 5 стотинки, като предварително знаех, че разполага с фиксирана сума в картата си, а проекта му трябваше спешно.
И така заради тези келешлъка и опита му да излезе тарикат, остана прецакан, а проекта после продадох за малко по-висока сума на друг човек.

Извод от историята, която не Ви засяга пряко: Човекът просто може да се е изгаврил с теб. :)

Сигурно просто заради комичн0-символичния момент.
Примерно и аз обявих завършващи на *.50 лв цени в промоционалните си цени.

ако услугата е сексуална наистина е евтино, ама криза е все пак

а най-кофти е някой да определя стойността на интелектуалния ти труд.... :D

От тая тема разбрах, че неназован потребител е пискал да плати на зачервения dudi 85 стотинки за неназована услуга. В уравнението има толкова много неизвестни, че дори не си заслужава да се коментира.

Магия!!! Нямя услуга, няма потребител, а на лице са 85 стотинки.... бизнес ъф ню дженерейшън

Горе