Някои слагал ли е In-text реклама

chopara

New Member
Добърден и добре дошли в моята тема . Искам да ви попитам дали сте работили с някоя добре плащаща адд-текст програма , и ако можете дайте малко информация за нея.
 
Последно редактирано:
От: Някои слагал ли е In-text реклама

Пробвал съм Kontera, обаче в нишата, в която бяха текстовете, нямаше пари. Но по принцип плащането на клик ми се вижда несериозен бизнес, тъй като не се знае дали ще ти платят изобщо (друго си е афилиейт маркетинга - там плащат при продажба задължително!).
 
От: Някои слагал ли е In-text реклама

Аз съм привърженик на печелбата на пари от кликове и не харесвам афилиейт маркетинга . Въпроса е че в момента ми трябва някоя програма за ин-текст реклама , да е пробвана и да приемат сайтове с БГ съдържание .
 
От: Някои слагал ли е In-text реклама

Аз пък намирам и афилейта и плащането за клик за несериозни. Реалните пари се дават за време на стоене на рекламата и проецнт от импресиите или стандартното - за 1000 импресии. Ако някоя сериозна медия (телевизия и радио да речем) чакаха мижави проценти от първите продажби след излъчването на рекламата (щото за следващите направени заради същата реклама не ти се плаща) или чакаха някой да се обади, че му била интересна рекламата и можело да си купи даденото нещо, то всички такива медии отдавна да бяха фалирали. Отделно, че често между рекламите за клик пробутват банерни клипчета и/или адреси и телефони за връзка с офлайн фирмата, която рекламира. Така кликове няма (т.е. дадената медия е прецакана), а рекламата има ефективност на макс.
Иначе аз съм пускал In-text реклами, но просто спах прекалено много време, а ти си нетърпелив за отговор. Ето какво ми е мнененито за този вид реклама.
Това е опит да се заблуди посетителя, че като кликне по дадената дума ще отиде на полезна страница в твоя сайт свързана с тази дума. Да, ама не. Това естествено го дразни и уважението му към твоя сайт пада. Да, кликовете са повече, но като ти плащат някакви центове и полуцентове за клик, просто не виждам смисъл, а отделно, че споменатата по-горе Контера няма реклами за достатъчно браншове.
 
Последно редактирано:
От: Някои слагал ли е In-text реклама

Unwise прав си но проблема е че сайта на който мисля да сложа подобни реклами е ПР0 и никой не би купил рекламна позиция .
Тогава слагай Google Adsense и си готов. Аз лично не ти препоръчвам In-text реклама, но ти си решаваш.
 

Горе