Някой изпитвал ли е G. 950 филтър и G. -30 филтър

еми т'ва е за блог. Ако правиш нещо друго, измисляш нещо полезно. Нещо, което да е полезно за цялата ти таргет група и го предоставяш безплатно. Правиш му правилният маркетинг и от там насетне почват тебе да те блогват. Както SEOdigger примерно. Или Overture. Що е с такъв ранг тая страница? Едва ли някой я е аддвал по директории :) Т'ва е правилното SEO. Мани другото, ако си достатъчно полезен, можеш да си позволиш и да спамиш. Чейн летъри в майспейс, скайп, ютюб. ВИЖТЕ НОВАТА СМС ИЗМАМА!! ВНИМАВАЙТЕ ДА НЕ ВИ ИЗМАМЯТ! сеш се? ;) Или пък БЕЗПЛАТЕН PHP HOSTING ДО 3 МЕГАБАЙТА! ТЕСТВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ СИ НА БЕЗПЛАТЕН СЪРВЪР! РЕГИСТРАЦИИТЕ САМО ДО КРАЯ НА ОКТОМВРИ!! пускаш едно такова, където трябва и после си гледай беклинковете. Едва ли ти казвам нещо ново, но ... то си е до идеи.
 
RE:

Благодаря. В моя случай нямаше canonical issues, а се получи dupcontent поради еднаквото съдържание на съответните езици > domain/de/ и domain/chde/ за немски език, както и domain/fr/ и domain/chfr/ на френски език. Всичко се оправи при заемането на TCLD за съответните страни, а защо отне близо 2 месеца мога само да предполагам. Успех!
 
Да, наистина блога е добър за тази цел, за това става дума. Тук пак говориме за артикъл размяна, На мен ми е ясно за какво става дума, в повечето артикъл блог постове са позволени 2-3 линка към ресурса. Това е добре -> тук вече и зависи от блога на който си сложил артикълите.

А това с доблираният контент - може да си изиграе лоша шега, особенно ако контента е с дашен обем. :) Но хубавото при това е че он-пейдж оптимизацията се засича по-добре, отколкото да ти намери някой друг еднопосочен линк от малки страници на които си лиснат. Не говоря за PR5+. :)

georgimateev, в някои ниши не може да се предостави уникалният тук или ресурс. Там всичко е необходимо за да вилнеееш в нишата. Напримерно Weight Loss. Там даже и някой сайтове си качват калкулатор за отслабване, което е ценен ресурс, към които някой би линквал. Там уникалните неща се измислят трудно, но и след като се измислят програмите не се бавят да го предоставят на афилиейтите си. :)
 
Всичко е до инвестиция. Винаги можеш да кажеш на хората да си качат снимка и с някакъв морфинг туул да им кажеш след 15 дни как ще изглеждат. Резултатите ще са отвратителни и смешни, но пък можеш да направиш галерия с най-смешни снимки. Ето ти линкбейт за Weight Loss :) Разработването на един такъв туул ще ти струва $500-1000
 

Горе