Някой работил ли е с: bigbuy.eu за дропшипинг

inlov4yy

Member
Ровех се из гоогле за дропшипинг партньори ми изкачи това:
https://www.bigbuy.eu/bg/dropshipping.html разгледах го има доста продукти, но ми направи впечатление, че полувината описание на това как става дропшипинга не е преведено, а това е супер несериозно. Чуда дали нпкой е работил с тях?
 
Последно редактирано:

bebs1968

New Member
Здравей!Аз работех с https://www.bigbuy.eu/ около 5 месеца. Наистина имат голямо разнообразие от артикули.Ако смяташ да продаваш нещата им в ибей или амазон , мога само да кажа че конкуренцията е много голяма и шансовете ти за печалба са много минимални.Те имат прекалено много потребители които купуват и на едро а за тях цената е по ниска от на дропшипърите и цените им на повечето неща са по ниски от тези които ти ще сложиш след като си калкулираш ДДС/ИМА УЛОВКА ПРИ ТЯХ ЦЕНИТЕ СА БЕЗ ДДС 21% - за Испания/, таксата за Ибей,таксата за Пейпал. Трябва да им плащаш и такса за ползване всеки месец 15 евро с ДДС 18 евро и еднократна такса за регистрация - 45 евро . Иначе са коректни в отношенията си с потребителите. Това е в общи линии което мога да кажа за тях. Решението е твое дали ще се справиш с тази платформа и да реализираш някаква печалба.
Успех!
 

biber

Member
И аз се интересувам за българския пазар. Работил ли е някой с тях и какво е впечатлението му?
 

Force

Active Member
Аз се опитвах да ги ползвам за нашия пазар, но описанията им не са коректни. Получавах определени стоки без кутии и документация, въпреки че в описанието беше посочено, че имат. Отворих кейс за разглеждане на случая, звънях на телефоните им, уж обещаха че ще разследвах, но не получих нито рефънд, нито извинение. За категория часовниците, продуктите бяха с изтощени батерии. Представям си при директен дропшипинг какви проблеми ще имам с клиентите...
 

Горе