Няколко въпроса относно името на домейна.

biki

Member
Имам няколко въпроса и мисля,че тук сте доста компетентни за да ми отговорите.
Започнах нов проект и за сега се развива добре.Питам се дали има някакъв шанс пингвина да ме нападне,защото да кажем,че името на домейна е "игримомичета.neshto"(става въпрос,че домейна е на кирилица) ,а ключовата дума която искам да развия е "игри за момичета".Другия въпрос е дали има шанс заради името на домейна да ме блъсне доста назад.Оптимизацията е правена доста равномерно и не е прекалявано с нея.
Благодаря предварително за отговора.
 
От: Няколко въпроса относно името на домейна.

Питам се дали има някакъв шанс пингвина да ме нападне,защото да кажем,че името на домейна е "игримомичета.neshto"(става въпрос,че домейна е на кирилица) ,а ключовата дума която искам да развия е "игри за момичета".

В един американски филм гледах как некакъв пингвин нападаше момичета и си играеше с тях, така че всичко е възможно, ако става въпрос за Дани ДеВито...
 
Имам няколко въпроса и мисля,че тук сте доста компетентни за да ми отговорите.
Започнах нов проект и за сега се развива добре.Питам се дали има някакъв шанс пингвина да ме нападне,защото да кажем,че името на домейна е "игримомичета.neshto"(става въпрос,че домейна е на кирилица) ,а ключовата дума която искам да развия е "игри за момичета".Другия въпрос е дали има шанс заради името на домейна да ме блъсне доста назад.Оптимизацията е правена доста равномерно и не е прекалявано с нея.
Благодаря предварително за отговора.
Според мен няма. Стига да не гониш изцяло ексакт мач както с домейна, така и с поддомейна. Вероятно няма да се отрази и то никак, все пак искаш и категоризираш дадената секция от сайта, нали? Но домейни взети изцяло с цел да излизат за дадената кл. дума, си е малко на риск вече. А и съм забелязал, че е често явление при младите домейни. Авторитетен сайт, който има кл. дума или в домейна или е изцяло - няма да го отнесе така както някой направен за идеята да хваща трафик от Google чрез този си "бенефит" и на малко години история. Но съм и сигурен, че се прави някакъв що годе адекватен анализ преди резилката.

Мисля, че няма да имаш проблеми, така както си почнал. Така поне мисля аз. Иначе ако и това се случи, вече ще стане много пипкава работата с оптимизирането, като цяло. ;)
 
чакай пингвина е за еднакви анкори на линкове

аз за екзакт матч наказаниер не се изказвам защото уж засягало само ниско качествените сайтове... ама няма точна дефиниция какво е ниско качествено.... стар домейн + силни линкове + разлинчи анкори (минус слаби линкове, минус много еднакви анкори) + хубави текстове = не би трябвало да го закача... ама от време на време се случва... поне засега :( фолс позитив има много :(
 
Пингвинът е като цяло за линкове и други форми за читване, а това, че са въвели в новия алгоритъм с еднакви си е просто модел, който е нов за самия ъдейт. Иначе да ъпдейтват с една и съща цел нон стоп, идва ми малко тъпо, дори и за Google.

И аз не се ангажирам с конкретен отговор, но вероятността е малка, особено ако си плъчно по правилата.
 
Блинки, biki ги обърка термините въпроса трябваше да му е има ли шанс да го удари Weather Update като ползва събдомейн със ключова дума, а не Пингвин... затова му поясних какво е Пингвин ... :) ама на две на три го нашляпах :)

@biki Значи така наречения Weather Update е само за англииските сайтове все още.... Ако дойде насам и този нов домейн още не е развит може и да го удари като ниско качествен, защото е нов и още не е придобил пълните характеристики на висококачествен и написах какви са характеристиките на висококачествения УЖ който не трябва да ги удря ама понякога го отнасят и те .... Незнам какви ще са тези игри за момичета, ама ако са флаш игри и го цъкаш с копирани описания или много кратки описания си потенциален пациент на Пандата, няма значение екзакт мач домейн или не....
аз за екзакт матч наказание не се изказвам защото уж засягало само ниско качествените сайтове... ама няма точна дефиниция какво е ниско качествено.... стар домейн + силни линкове + разлинчи анкори (минус слаби линкове, минус много еднакви анкори) + хубави текстове = не би трябвало да го закача... ама от време на време се случва... поне засега :( фолс позитив има много :(

Иначе Блинки понеже май спорим, ако прави тройни ъпдейти ще е филм братле :) те затова така го направиха си мисля, да не знаеш как да ги вадиш, ако някой ме пита какво да ползва някой като сега започва бих му препоръчал да си измисли някакъв бранд, така поне ваденето ще е от пингвин и панда само, ако го накажат.... той и добре и правилно да развива домейна - докато не остарее този домейн / събдомейн и не натрупа силните линкове многото висококачествен контен, винаги ще може да го отнесе уедър ъпдейт (който очакваме) като нискокачествен - щото не е имал време да ги добие тези характеристики...
 
Последно редактирано от модератор:
Да, повечето мислят, че ъпдейта засяга само една точна специфика, а реално е така, само при версиите, но като цяло обхваща идея повече неща. Прости исках да стане ясно, защото ако ще се паникьосваме, поне да знаем за какво. Както и при действията си да не сме насочени към нещо конкретно, а към всичко, което може да засяга. :)

И аз мисля, че развиването му без агресивно линкване може да му помогне, без да се дава идея на гугъл, точно за ексакт мача и оптимизирането по този начин. ;)
 
Няма да се паникьосваме :) просто съм сигура, даже на бас бих се хванал че при ЕМД ъпдейт на бг ще има една камара фолс позитив с сайтове който са хубаво направени но прекалено нови и затова са ударени... при всеки Г ъпдейт има такива :)

ако някой днес ще стартира сайт бих му казал да избягва екзакт мач освен ако не е готов след време да го прежали или да хвърли една камара труд впоследствие да го вади :)

да си хареса хубав бранд домейн и така да го развива гледам в хостинг секцията форума има тема за промоция .ком по $2.95 :)
http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=36884
 

Горе