zoomaniak
Well-Known Member
От няколко дни се опитвам да преговарям със сайтове за хранене - да видя може ли оборот за храна от 300-500 лв месечно да ми донесе по-добри отстъпки и безплатна доставка на две места офис / дом. Имате ли и вие такива приключения - ще ми е кеф да ги споделите. Странно как всеки един от вас работи с обороти, но като дойде момента да доказва своят оборот - и вижда как не всеки го уважава...
Казваш им, че можеш да даеш дори напред 300 лв от които да се приспадат и никой не ги иска - трябвало през сайта и т н...
Много странно се почувствах - казваш им, че имаш седмично меню с любими храни и просто искаш да ви ги доставят по дни. Даваш часовете и т н.... и пак никой не иска.......... във Вторник дори имам среща с един Мениджър
Егати пазарлъците за една манджа
при условие, че имаш празници - рожденни дни - и т н... и ги даваш на този сайт
а да видиме...........
Поредната трудна мисия в България и Онлайн търговията
Казваш им, че можеш да даеш дори напред 300 лв от които да се приспадат и никой не ги иска - трябвало през сайта и т н...
Много странно се почувствах - казваш им, че имаш седмично меню с любими храни и просто искаш да ви ги доставят по дни. Даваш часовете и т н.... и пак никой не иска.......... във Вторник дори имам среща с един Мениджър

Егати пазарлъците за една манджа

Поредната трудна мисия в България и Онлайн търговията