Обява за работа в Google България

dimitkoster

Active Member
От доста време се чудя, дали съм виждал обяви за работа в Google България, и като се замисля, май не съм виждал. Имат ли представителство в БГ или просто са наели под-изпълнители да превеждат услугите на български. Не че съм тръгнал да работя в Google, то и никой няма да ме вземе, ама ми е интересно.
 
От: Обява за работа в Google България

В разни блогове има разкази за това какъв е процесът, който трябва да се мине, за да станеш служител на Google. Дори да те харесат по документи, това е само началото. Имат поредици от интервюта, а за едно място се борят хиляди кандидати.
 
От: Обява за работа в Google България

Един бивш колега имаше над 10 интервюта с представители на Гуугъл, доста голяма хамалогия е :)
 
От: Обява за работа в Google България

Като гледам във България няма опция да се кандидатства
 
От: Обява за работа в Google България

Абе, нали болшинството плюем Google. Как така толкова хора искат да работят за тях? Аз не ги харесвам и ако ще и без интервю да ме наемат, пак не искам да работя за такива хора. Същото ми отношение е и за работа в Microsoft.
 
От: Обява за работа в Google България

Сигурно плащат супер много ахахах
Не всичко е пари. Първо човек работи за името си, а после то работи за него. Ако рано-рано продадеш доброто си име за жълти стотинки, това се нарича взимане на пари от бъдещето с начислени огромни лихви (т.е. с големи загуби).
 
От: Обява за работа в Google България

И забравете да си отворите фейсбука на работа :))
Ши' пра' к'вот' си искам!
Истината е, че работодателят иска да е сигурен, че работата му ще се свърши добре и навреме. Ако размотаването ти по facebook-ци, youtube и тем подобни не ти пречат на работата, на работодателят ти надали ще му пука, освен ако не му е крив света. В крайна сметка най-важното за един разумен работодател е бизнесът да върви успешно при минимално количество проблеми (както с клиенти така и със служители).
 
От: Обява за работа в Google България

Унвизе това е един от любимите ми вицове пускал съм го тук но ще го повторя

Кандидат депутат обикаля на предизборна обиколка и на поредното събрание с гласоподаватели прави прочуствена реч за корупцията
- Такава корупция се вихри - такива измами се правят - такова нещо не е било никога и тн.
След речта по време на коктейла един журналист отива до него и го пита:
- Извинете а вие как смятате да се борите с тези неща.
- А кой е казал че искам да се боря аз просто искам и аз да участвам
 
От: Обява за работа в Google България

mantaman, пак започваш с политическа пропаганда. Само against липсва да те сочи колко си червен. :D :D :D

П.П.:
Това, че работиш в една фирма не означава да не поглеждаш как вървят нещата при конкуренцията. Ако добре се оглеждаш, може и да помогнеш да ги надвиете.
 
Компанията е една от малкото, която поддържа доста добър имидж, говорейки за добро място, в което може да се развиваш професионално и да взимаш добро заплащане за труда си. Отделно е много голям престиж. Има много друго неща, които са като бенефитс, но малко хора ги знаят. Само човек работещ там би могъл да каже. Но предполагам, че и него са го хванали с договори за поверителност и трудно би изтекла такава информация.
 

Горе