Купувам: Онлайн Магазин

Vulgar

Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
След продадените няколко онлайн магазина, сме готови да се впуснем в ново предизвикателство.
Търсим да закупим онлайн магазин, който да работи на Дропшипинг.
Вида на продаваните стоки са без значение.
Без значение е колко продажби магазина реализира месечно важното е да има :)
Разполагаме с капитал от 3000 лв. така, че всичко до тази сума или малко над нея ни устройва.
 
Последно редактирано:
Здравейте, имам онлайн магазин на домейна: http://markovidrehi.net, както и блог към него на домейна http://blog.markovidrehi.net. Ако проявите интерес към закупуването на магазина, а и фейсбук страници към него, моля да пишете на ЛС.
 
А мога да предложа и това http://abv-electronica.com/
този е чисто нов мога да го дам евтино, само с едно натискане на копче се свързва с дропшипера и сам ъпдейтва наличностите снимки цени всичко .
 
Имам един за видеонаблюдение в повече. Ако те интересува - пиши. Created on 2012-08-09 - Expires on 2018-08-09. Мога да го продам с домейна.
 
  • Like
Реакции: CTAH
https://iLiak.shop ; https://STR37.com и https://S3T.shop - имат си и fb страници, като STR37.com има канали в G+, YouTube и Twitter

Проектите са обвързани с идея и за собствено производство. За момента работя с DS доставчик от България, както и преговарям с търговци и производители от страната и чужбина...
Пуснах ги съвсем наскоро и все още не са завършени на 100%. Айляк Шоп стартира като проект преди 4 години и има някаква предистория, но проекта бе спрян за дълго време и го възобнових едва сега, на 15 март. STR37 е в период на промени и ъпдейт.

Работя по още няколко проекта паралелно и явно надцених както физическите, така и финансовите си възможности, затова в момента активно търся партньори и инвеститори... По-подоробна информация - на ЛС, при проявен интерес.
 
Бих искал да помоля, ако е възможно да обявите магазина на който се спрете за придобиване, от чиста доза любопитство в какви ценови рамки се движи търговията на магазини.
 
Бих искал да помоля, ако е възможно да обявите магазина на който се спрете за придобиване, от чиста доза любопитство в какви ценови рамки се движи търговията на магазини.
Обезателно ще споделя ако закупим нещо колега. За цената, не обещавам :)
 
Да поне на този етап само за бг пазара ни интересува ама ако имате някакво предложение, може да го споделите на лично
 
it-syntax.eu - Свързан е към bgelectronics.eu и computer2000.bg с фийдове които всеки ден се актуализират./цени/количество и т.н. Аз съм програмист и лично съм писал всичко. При проявен интерес може да звъннете: 0898 99 15 98
 

Горе