При условие , че вече толкова хора научиха сами да си поръчват от Китай, а за тези които не могат -Продавалник и ФБ са пълни със стока , която вероятно ще е по-евтина от твоята, защото не е минала митница, ДДС, плащане на данъци, ос-ки и т.н.
В момента работя в немска фирма за iGaming
ами аз разбрах , че искаш да си 100 процента изрядна?!
Как и защо - те си знаят. Ти си изясни от кой сектор на икономиката искаш да си![]()
На кое викате фейсбук магазини?
Моя съвет е, не се хвърляй веднага в дълбокото. Започни от там, където имаш знания. Направи някакъв сайта за афилиейт програми за сайтовете за залози, защото 100% имаш там опит и ще можеш да пишеш съдържание, а ще се запознаеш в това време как се администрира сайт, как се печели трафик, онлайн маркетинг, SEO и т.н, като инвестицията ти ще е сведена до минимум.
Аз също съм поръчвала от там, но единични артикули. Как се поръчва по-голямо количество без да минава митница, без да се начислява ддс или да се плащат данъци? Освен това тези фейсбук магазини не са ли напълно незаконни? Предполагам, че 90% от хората, които продават нямат регистрирана фирма .. как тогава спокойно продават?