Опасността от ЛГБТ в Европа

От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Ред, липсва ти обща култура. Липсва ти четене. Главата ти е пълна с псевдо морал, генерализираш на едро без да си запознат. Това да правиш изводи от заглавия, да размишляваш върху слухове, и трейлъри, и афиши, дава храна на теб и на също толкова ограничените ти сексуално-различни опоненти. Няма да участвам - нямам място в спора, бийте се помежду си (освен физически, надали ще може да отбележите точка по друг начин :cry:).
btw.Явно са намерили точния начин да ти вземат мярката :).
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

На гей филмови фестивали излъчват филми, в които 12 годишни момченца се влюбват в полицаи. Детенцето е описано в ясно сексуален контекст, пърхащо с мигли, фръцкащо се и прочее. Според законите на Р България сексът с лица под 14 години е педофилия. Ако за теб това е изкуство, значи имаш сериозен проблем.

На гей филмов фестивал излъчват филм, в който две сестри правят секс. Ако за теб това не е инцест и пропагандирането му, значи имаш сериозен проблем с възприятията.

Колкото до познанията, изчел съм достатъчно по въпроса, със сигурност доста повече от теб.

Не можеш да участваш в спора, защото така ти изнася - след като ти доказах, че педофилията е част от ЛГТБ.

Другият път, когато няма какво да кажеш, по-добре замълчи.

На мен няма кой да ми взима мярката, докато тези хора не се опитаха да водят политическа борба и да трансофмират обществото ни, не ме интересуваха.
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Тео, препоръчвам ти тази книга - Превенция на хомосексуалността - наръчник за родители

Част от нея, и по-точно мнение на американски психолози, които успешно лекуват това разстройство и обясняват, защо то е извадено от списъка с психични заболявания на СЗО, защо е грешно да се говори за "деца гейове" и прочее, можеш да прочетеш тук.
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Ти въобще някой от филмите гледал ли си? Що пишеш глупости, че чак се опияняваш от думите си? Къде го видя секса с деца? М?
За сестрите те питам пак - гледа ли го? Май не си :)

Съмнявам се въобще да си чел нещо някога по-различно от заглавия и анонси. Евентуално бърз преразказ на нещо... в аудио формат. Доказателства нямаш никакви - чудиш се какво да съчиняваш. И провъзгласяваш нелепите ти твърдения за "доказателства". Няма да доказвам, че нямам сестра, щом си доказал, че е курва :lol:

Определено ти е взета мярката - от теб научавам (по-бързо от телеграфна агенция) всички новини по въпроса, благодаря :)
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Достатъчно изродски ми изглежда, за да си причинявам това. Гледал съм скрийншотове от филма:

p_79130.jpg

BlossomingOfMaximoOliveros5.jpg

l.jpg

BlossomingOfMaximoOliveros7.jpg


Защо е нужно да гледам целия филм, за да си правя извод за него. Ето снимките - пълно изродщина с едно явно неразвито и малко дете.
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Доказателства нямаш никакви - чудиш се какво да съчиняваш.
Как да нямам бе, това е педофилски филм. Ти бавноразвиващ ли си? Виж снимките, не те ли хваща гнус? Деца нямаш ли?

В другия пише, че две сестри близначки се барали и се учели да сучат, за какво трябва да гледам някакви изродщини, за да ти кажа, че това се нарича инцест и е отхвърлено от здравия разум?!
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Бе то и от аватар ме хваща гнус, тук не говорим за вкусовите ти(ми) предпочитания. Това е КИНО, изостанал ми приятелю. Май са ти прилагали техниките от препоръчваното книжле.
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Това е КИНО, изостанал ми приятелю
Това е филм, в който се пропагандира педофилия. Ако някой дойде и изнасили дъщеричките ти пред тебе, ти сигурно ще снимаш, а после ще разправяш, че това е кино. Верно либерастията е психическо отклонение. Не говорим за нечии предпочитания, а за психически отклонения. Ти явно имаш такива, жал ми е за теб и семейството ти.

Без лоши чувства, потърси помощ, говори с психолог. Темата я смятам за приключена.
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Бе ти ще затриеш половината световно кино, бе моралисте. Потърси помощ, видни американски специалисти вече правят (успешно) лечение на хомофобията. Очаквам да я признаят за болест... на мястото на хомосексуалността :lol:
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Драги ми смехурко, терминът "хомофобия" не е правилен от медицинска гледна точка. Така че ме съмнява някой да лекува нещо, което не е фобия ;) Но ти трябва да се замислиш за хетерофобията си.

Не те знам какви филми гледаш, не искам и да знам. Педофилите трябва да се кастрират :)
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Ти си слабоумен, типичен либераст. Дори един педал бих уважавал повече от теб, в реалния живот. Защото педалът си гони неговите интереси, а ти не си такъв и защитаваш единствено самоубийствени за обществото интереси. Това е типично за западния либерализъм, толкова са програмирани проводниците му, че дори когато ги порят отзад, те си мислят, че дъжд вали и ги пръска. Опитът за спор с хора, като теб е безпредметен, защото:

- никога не изтъкват аргументи;
- в сериозен разговор пишат само глупости;

Хомофобията е психично разстройство, и се лекува
gay_parade.jpg


Всеки, който каже, че това не е нормално поведение трябва да бъде пращан в трудов лагер, нали?
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Представи си, толкова съм либерален, че се занимавам дори и с теб :)
Глупакът можеш да убиеш само с глупост. За всичко останало е имунизиран. Оставям на тебе последната дума.

пп. защо това да не е реален живот? Може би защото си страхлива анонимка? За разлика от мен?
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Не си либерален, ти си олигофрен. Т.е. то е едно и също. То е ясно, че е безмсислено да споря с човек, който нарича сексуални истории с 12 годишни деца "просто кино" и "изкуство".

Колкото до реалния живот, форумът не е реален живот :lol: Радвам се, че не те познавам, защото избягвам да водя разговори с нискочели програмирани хорица.

И като не си страхлив, предполагам че ще те видим на гей парада в София да вееш розови гащички. :lol:
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Щом за теб смелост е да се развяваш розови гащи... Живуркай си.
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

По-добре спри да пишеш и отивай да лекуваш хомофоби. Времето тече, нетолерантността заразява хората :lol:
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

С риск да се намърдам между шамарите ще спомена, че от паради никой не е умрял, но от хомофобия постоянно умират деца. Самоубиват се заради тормоз в училище от техни съученици, настроени хомофобски от родители с мисленето на хора като redrum.

redrum, понеже явно си запален по темата потърси информация за това колко деца са опитали да се самоубият само миналата година заради тормоз от страна на хомофоби. Замисли се дали е възможно агитацията и цялостното ти поведение дори индиректно да доведе до смърт на дете. Напълно в реда на нещата е да не приемаш и да не искаш да разбереш хората, които по някакъв начин са различни от тебе, но това не е причина да провеждаш кампании, които могат да доведат до смърт на деца. На мен също не ми харесват парадите. Грозни са, крещящи, гнусни и т.н., но не смятам, че представляват опасност за някого. Това, което правиш ти обаче е смъртоносно за една от най-уязвимите групи на обществото. Тоест, хора с твоя начин на мислене са по-опасни за децата от гейовете. Насищането на медийното и интернет пространството с теми като тази, предавания като това на СКАТ и други подобни превръщат омразата в норма, това се предава върху децата и впоследствие те тормозят до смърт по-различните свои съученици.

Омразата никога не може да бъде градивна, да помогне на някого или да е полезна под каквато и да е форма. От нея могат да произхождат само и единствено лоши неща. Онези верно са гнусни, накичени с розови пера и други простотии, но не пропагандират омраза и не виждам защо трябва да ходя на парадите им, за да ги замервам с камъни, както правят хора с начин на мислене, подобен на твоя.
 
Последно редактирано:
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Извинявай, мен до 7-и клас ме тормозиха супер брутално, щото природата ме беше дарила с два големи предни зъба. Ще ми обясниш ли защо аз не съм се самоубил? Ще ми обясниш ли как така аз съм успял да превъзмогна подигравките и да не ми пука, а те се били самоубивали. Тормозът е в природата на децата, те са жестоки. Мен са ме тормозили заради това, на една моя съученичка и викаха "Метлата", щото косата и приличала на метла, на друг му викаха "Цайса" и му се подиграваха за очилата. И честно да ти кажа, докато съм бил ученик не съм познавал нито един хомосексуалист и не съм чул в 100 000 град някой да се е самоубил по тази причина.

Та, да ме обвиняваш, че провеждам кампании, които целят нечия смърт е несериозно. Запомни - децата са жестоки, лично аз съм бил свидетел на много жестоко отношение, тормоз и прочее, и нито едно от тях не е било заради предполагаема хомосексуална ориентация, а само и единствено заради - ръст, походка, усмивка, глас, структура на тялото и прочее. Да не говорим за мъхчето, което се появява на лицата на някои момичета в средното училище :)

Това, което правиш ти обаче е смъртоносно за една от най-уязвимите групи на обществото. Тоест, хора с твоя начин на мислене са по-опасни за децата от гейовете. Насищането на медийното и интернет пространството с теми като тази, предавания като това на СКАТ и други подобни превръщат омразата в норма, това се предава върху децата и впоследствие те тормозят до смърт по-различните свои съученици.
Реакцията ми е такава, защото това е реакция, която е защитна - тя пази българщината, традиционното семейство, традиционните разбирания на моя народ. Забележи - аз не призовавам за лагери, интерниране или физическо ликвидиране на индивиди. Аз се противопоставям срещу политическите искания на активистите им. Т.е. нямам нищо против обикновените педерасти, смисъл не изгарям от желание да сме приятели, но не съм тръгнал да ги ловя с ласо по улиците. Не ме интересуват. Агресивните политически активисти обаче не ги понасям, защото те желаят да наложат изкривения си светоглед върху всички останали хора. Та, за тези неща трябва да се говори, защото държавната политика е срещу нормалните хора, политическата иделогия е против нормалните хора. Ако стоим и мълчим, някой ден този експеримент ще е променил обществата ни до такава степен, че няма да имат нищо общо с това, което познаваме. Та, приятелю, интелигентен си, не се подлъгвай по пропагандата.

Гейовете не са жертвите, те са агресорите. Никой от нас не е тръгнал да ги преследва и променя, изборът какви да бъдат е техен. Никой не им държи сметка, нито ги дискриминира. Огромен брой от светските икони, от хайлайфа, открито демонстрират че са такива. Гей активистите обаче, се опитват да променят нас и светът ни. Например опитват се да променят учебните програми и да въведат сексуално обучение за децата ни от детската градина. Нима аз трябва да стоя и да се правя, че нищо не се случва? Няма как да стане.

и не виждам защо трябва да ходя на парадите им, за да ги замервам с камъни, както правят хора с начин на мислене, подобен на твоя.
А защо въобще трябва да ги има тези паради, след като огромен брой от хората са против тях?

И след като ми говориш за дискриминация, самоубийства и прочее, ще ми дадеш ли родната статистика. Преди години живо съм се интересувал по въпроса и не съм успял да намеря случаи, в които някой да е бил убит, защото е педал (това в Борисовата е пропаганда на гей активистите). Та, дай ми примери за самоубийства на младежи-хомосексуалисти, за дела водени от младежи хомосексуалисти и прочее. Но в България, без да ми цитираш изследвания на гей организации от щатите :)

Между другото, съветвам те да прочетеш случая за това как група гейове осъдиха Софийския, защото ги изгонили от сауната, сещай се сам защо :) Гей клубчето им се казва "Делфин", потърси за случая в гугъл.
 
От: От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Гей активистите обаче, се опитват да променят нас и светът ни. Например опитват се да променят учебните програми и да въведат сексуално обучение за децата ни от детската градина. Нима аз трябва да стоя и да се правя, че нищо не се случва? Няма как да стане.


А защо въобще трябва да ги има тези паради, след като огромен брой от хората са против тях?
За пръв път чувам това за гей активистите и детската градина.

А парадите няма причина да ги има, но щом някой иска да ги прави няма как да му се попречи. Това са неудобствата да живееш в що годе свободна държава. Едно време при комунизма не е имало гей паради и е било невъзможно някой да получи разрешение за нещо подобно, но мнозинството от хората решиха, че не става така и поискаха свобода. Да, но всяко нещо си има цена. Сега комунизма ли да върнем? Аз и огромен брой хора сме против каруците в центъра на големите градове, но те си вървят и не са забранени. Така е защото при демокрацията държавата защитава посегателствата върху правата на малцинството от страна на мнозинството. Това е основополагащ принцип на тази система.
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Много неща чуваш за пръв път, защото не се интересуваш от темата. Ето ти документално филмче от гей активисти по темата за това как работят с децата:
[video=youtube;SZIwZ2cljq4]https://www.youtube.com/watch?v=SZIwZ2cljq4[/video]
Ако ти е интересно, можеш да изгледаш и втората му част.

За другото, разбира се, че има. Създава предпоставки за нарушаване на обществения ред - не позволяват събитието. Просто и ясно. Проблемът е, че има брутален политически натиск това събитие да го има, включително спонсорство от Американското, Германското, Холандското и др. посолства.
 

Горе