Опасността от ЛГБТ в Европа

От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Американците са луди. При тях всичко е възможно. В много техни училища например е забранено да се преподава, че човекът е еволюирал от някакво животно и в часовете по биология учителите казват на децата, че са създадени от бог и това е. Ако някое дете каже като го изпитат, че вярва на дарвиновата теория не му дават да премине в по-горен клас. В същата тази държава сега се правят най-големите гей паради, а до не толкова отдавна по телевизията са въртели клипове като този:
[video=youtube;hzgKSGD6Hgo]http://www.youtube.com/watch?v=hzgKSGD6Hgo[/video]
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Не мисля, че е уместно да показваш клипове отпреди сексуалната революция. В момента нещата там са много различни. По времето на тоя клип и ККК са вилнели и бесели негри, но сега почти ги няма.

А за другото, опитаха се да прокарат поправки в "Закон за закрила на детето", но не успяха. В този законопроект има всичко от клипа, който гледа от щатите. Потърси информация.
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Намерих го:

Чл. 29. (1) Министърът на здравеопазването и министърът на образованието, младежта и науката осигуряват прилагането на подходящи учебни програми за сексуално и репродуктивно здраве и семейно планиране в системата на предучилищното и училищното образование.
(2) Органите по ал. 1 насърчават организациите с нестопанска цел, работещи в областта на сексуалното и репродуктивно здраве и семейното планиране и си сътрудничат с тях при обучението на децата и учениците, както и при изпълнение на информационни кампании в тази област.

Слава Богу, не успяха да го прокарат :)
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Сексуално образование има в много страни по света. Това не е обучение по Кама Сутра, а просто образоват децата как да се пазят от опасностите. Ясно е, че рано или късно ще ги удари пубертетът и когато това стане е по-добре да са информирани. Предполагам включват и детската градина, защото при някои пубертетът вече започва на 9-10 години. В Wikipedia има статия за сексуалното образование по света и там България участва в следния пасаж:
A sex survey by the World Health Organization concerning the habits of European teenagers in 2006 revealed that German teenagers care about contraception. The birth rate among 15- to 19-year-olds was very low - only 11.7 per 1000 population, compared to the UK's 27.8 births per 1,000 population, and—in first place—Bulgaria's 39.0 births per 1,000.
Веднага ще кажеш, че това е заради циганите. Така е, но причината е, че те са най-неграмотни и неинформирани. По-близо са до животните, отколкото до цивилизованите хора и се размножават безконтролно. Образованието е важно. Ако знаеха, че презервативите не са за ядене нямаше да имат по 10 деца. Освен това България не е единствената европейска държава, където има много цигани.
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Първо - къде, какво има, не ме вълнува. Не приемам каквото и да е сексуално обучение за дечица за редно. Виж, в пуберитета, след 7-8 клас - може и е хубаво да има сексуалнa култура, но на 4-5 годишно да обясняваш за мастурбация, полов акт - не, не е редно. Другото е, че така написано се отваря вратичка за действие на гей организации, които да "лекуват хомофобията" на дечица, които още се мислят за рицари и принцеси. Твърдо против някой да промива мозъка на децата ми по такъв начин.

А за тази раждаемост, че те не ходят на училище и градина, как по-точно това ще ги засегне? Иначе е точно заради тях, все пак това е културна традиция и сливенската 11 годишна майка държи рекорда.
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Тео, имах друго мнение за теб, ама кво да се прави.
Да те питам, ще ходиш ли на гей парада?
И ако да, как ще си облечен?
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Тест, няма смисъл. Живеем в общество раждащо необразованост, аплодиращо посредственост и това естествено води до логичния апотеоз - омраза. Тук не визирам само Ред. Него хомотата, турците, циганите, го мразят не по-малко и не по-слабо. И не са по-образовани от него. Омразата е начина на живот, на себеопределяне, на обединителна спойка на групата, към която се числят. И разбира се има хора, които живеят от тази омраза. Подклаждат с умисъл разпри и раздори, прокарват политики, скандализират и провокират. Това е естествения ход на живота днес.
Това, което Ред (както и негоподобните от другата страна на барикадите) не може да разбере е, че все още има останали хора, които не намират в омразата средството за съществуване. И сред тях има и нормални, и гейове, и лесбийки, и бисексуални, и транссексуални. Хора, които искат да живеят нормално, без жиг, без сочене с пръст, без заклеймяване.
Има и друго. Ред не може и не иска да приеме друг (не той!) да живее по норми, различни от неговите. И да ги афишира по начина, по който го прави самия Ред. Това е нормално, защото го е страх. Страх го е от различното. Защото то за него е непознато, а всичко непознато е страшно, когато си необразован, посредствен и разбира се - живееш чрез омраза.
Толкоз. Сега ще се лее омраза пак :)

@гънулагънула
Много интересно, аз за теб пък нямам никакво мнение. Каква крещяща липса :D Може би защото си безличен анонимник? Един хейт не можеш да направиш като хората. Та на гей парада може да ме потърсиш, все пак имаш предимството да знаеш кой съм. Но не слагай червена роза на ревера, няма смисъл, не си падам по едноклетъчни. Всъщност може и да ти излезе късмета, хората харесват по какви ли не недоразумения. Успех на парада, да се похвалиш после :)
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Тео, клишетата ти няма да ме трогнат. Достатъчно съм образован, за да знам защо не приемам хомосексуализма за нормално поведение. Всъщност, ако оставим на страна всичко, статистиките, половите болести, психическата нестабилност на тези хора, то тяхното поведение е ограничено от природни механизми - в една естествена среда, те просто не биха оставили потомоство и биха самоунишожили гените си.

Не става въпрос за никаква омраза, а за любов. Любов към своето, към народа си, към семейството си, към децата си. Аз не мразя никой, нека си живее живота си, както намери за добре. Започне ли този някой да работи срещу моя свят обаче, ще срещне юмруци. Не става въпрос за това ние да приемаме нещо. Това е нашето общество, с нашите порядки, нашият дом, с нашите разбирания. Щом някой иска да живее в нашия дом, той трябва да живее по нашите правила. Ако не му харесва - да напусне. Предполагам, че ако аз дойда да живея у вас, напивам се като свиня и задявам жена ти, че що не и нещо по-младо, ти няма да стоиш и да ми се радвам, защото обичаш различното. Всъщност знам ли, но не би трябвало, ако си разумен човек.

Относно другата ти теза - жена ми има докторска степен, аз самият щях да защитя докторска степен в Софийския университет, ако не бях започнал да се занимавам с частен бизнес, повечето ми приятели са с висше образование, като някои от най-близките ми са дори преподаватели. Имам 4 публикации в научни издания. Та, ще ми споделиш ли твоята академична кариера, щом ще си говорим за това, кой е образован и кой не.
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Ахахахах, зарежи
Нямаше ли какво да кажеш, че се хвана за един ник?
Силно е когато се хващаш за ника, това е редовния номер на алана и мантата :D:lol:
Да дойда да ти се представя ако искаш, за да не съм безличен анонимник?
Пишеш по 300 реда и пак нищо не казваш, голем си!
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Gogo, като човекът пуснал темата, моля те давай по-конструктивно, така не помагаш на нито една от двете страни в спора. Благодаря.
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

972125_166134430224146_1838080083_n.jpg

Добър постер по темата.
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Ред, нещо ми налагаш тази твоя любов. Любов към твоето общество, твоите порядки, твоя дом и твоите разбирания. С нищо не си по-добър от тия, срещу които се бориш. Язък ти за ученето, пак си останал необразован, ако не го разбираш.

Щом ще си мерим академичните кариери - възпитаник съм на западен университет, навремето отказах аспирантура по същите причини като твоите, сега следвам второ. Жена ми е по-напред от твоята в академичната стълбица, приключи с образователните степени, сега хабилитира и преподава. Линийка ли ще ми трябва за следващото мерене?
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Не ти налагам моята любов. Не съм дошъл да ти кажа как да живееш. Порядките в нашето общество произтичат от хилядолетния морал на нацията и цивилизацията, към която се числим. Не мога да поощрявам самоунищожаващи културата, народа и цивилизацията ми явления. Хубаво е да се замислиш, ако направиш нещо и го поощряваш, какъв би бил резултата.

Това е като оптимизацията Тео, това е все едно аз да дойда, да почна да прява брутални белкхет техники и когато ти ми кажеш:

- Абе, спри се, това е моя сайт, не желая да го работиш така. Резултатът ще е, че ще пострада и в крайна сметка ще трябва да го спра! Виждал съм какво става, когато хората използват тези техники и знам какви ще бъдат резултатите от тях.

то аз да ти кажа:

- Язък ти за образованността и западната диплома Тео, защо не можеш да приемеш различното, страх ли те е? Защо е тази омраза към блекхет техниките? Защо просто не можеш да приемеш различното?

Ами разбира се, че няма да приемаш различното, само защото е различно, без да мислиш за последствията. Все пак сайтът е твой, нали? Ако искам аз, нека си правя сайт и го помпя с порно линкове - никой не ме е спрял.

Това за образоваността не го казах с идеята да се изтъквам или да меря нещо, ти си този, който твърди че хора с различно от твоето мнение са задължително глупави и необразовани. Аз не казвам, че ти си необразован, но това не значи, че си прав.
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

20 факта за хомосексуалното поведение

1.) Според изследване проведено в Холандия, хомосексуалното поведение значително увеличава риска от психически и емоционални разстройства.


Източник: (Study of 5,998 Dutch adults) Theo G.M. Sandforde et al., "Same-sex sexual behavior and psychiatric disorders: Findings from the Netherlands Mental Health Survey and Incidence," Archives of General Psychiatry 58, 10 (2001): 85-91.


2.) Епидемиолози предполагат, че половината от мъжете, които правят секс с мъже, ще се разболеят от ХИВ [вирусът, който причинява СПИН]. Мъжете, които почнат да правят секс с мъже докато са по-млади са по-склонни към заразяване с вируса ХИВ.



Източник: N. Hessol et al., "Prevelance, incidence, and progression of human immunodeficiency virus infection in homosexual and bisexual men in hepatitis B vaccine trials, 1978-1988," American Jounal of Epidemiology 130, 6 (1989): 1167-1175. D. Hoover et al., "Estimating the 1978-1990 and future spread of human immunodeficiency virus type 1 in subgroups of homosexual men," American Jounal of Epidemiology 134, 10 (1991): 1190-1205. M. Morris and L. Dean, "Effects of sexual behavior change on long-term human immunodeficiency virus prevelance among homosexual men," American Jounal of Epidemiology 140, 3 (1994): 217-232.



3.) В САЩ случаите на нови заразявания с ХИВ сред мъже които правят секс с мъже (МСМ) са поне 43 пъти повече от случаите на нови заразявания с ХИВ сред други мъже и 40 пъти над случаите сред жени.



Източник: Centers for Disease Control and Prevention; Март 10, 2010; http://www.cdc.gov/nchhstp/Newsroom/msmpressrelease.html



4.) Според изследване проведено сред 425 мъже на възраст между 17 и 22 години, които са правили секс с други мъже: 15,2% от 79те мъже, почнали да правят секс с мъже преди да навършат 15 години, са серопозитивни. 11,6% процента от тези, започнали да правят секс с мъже докато са били на възраст между 15-19 години, са серопозитивни.



Източник: G. Lemp et al., "Seroprevalence of HIV and risk behaviors among young homosexual and bisexual men," Journal of the American Medical Association 272, 6 (1994): 449-454.



5.) Хепатит B и C, прекомерно пушене на цигари, злоупотреба с алкохол и наркотици, проституция и СПИН се срещат значително по-често сред жени, които правят секс с жени.



Източник: Katherine Fethers et al., "Sexually Transmitted Infections and Risk Behaviors in Women Who Have Sex With Women," Sexually Transmitted Infections 76, 5 (2000): 345-349. T. Myers et al., "The Talking Sex Project: Descriptions of the Study Populations and Correlates of Sexual Practice Baseline." Canadian Journal of Public Health 83, 1 (1992).



6.) Според американския център за контрол на заболяванията (Centers for Disease Control), повече от три четвърти от хомосексуалните мъже, участвали в изследването, не са знаели, че са заразени с ХИВ.



Източник: CDC Media Relations, Centers for Disease Control, 7-12 July 2002. (http://www.cdc.gov/od/oc/media/pressrel/archives/2002.htm)



7.) 32% от хомосексуалните мъже и жени злоупотребяват с алкохол. Сред хетеросексуалните процентите са съответно 10 и 5.



Източник: L. Field, J. Latham and C. Philips, "Alcoholism in the Gay Community: The Price of Alienation, Isolation, and Oppression." (1977)



8.) Според изследване проведено през 1991 г., гейовете имат средно по 308 партньора през живота си.



Източник: H. Meyer-Balburg et al., "Sexual Risk Behavior, Sexual Functioning and HIV-Disease Progression in Gay Men," Journal of Sex Research 28, 1 (1991): 3-27.



9.) Според изследване на женския и мъжкия хомосексуализъм на A.P. Bell и M.S. Weinberg, 43 процента от белите хомосексуалните мъже са имали над 500 партньора, а 28% са имали над 1000 партньора.



Източник: A.P. Bell and M.S. Weinberg, Homosexualities, A Study of Diversity Among Men and Women (New York: Simon and Schuster, 1978), 308-309; A освен това: A.P. Bell, M.S. Weinberg и S.K. Hammersmith, Sexual Preference (Bloomington: Indiana University Press, 1981).



10.) Едва 2.7% от възрастните гейове са имали само един партньор през живота си.



Източник: Paul Van de Ven et al., "A Comparative Demographic and Social Profile of Older Homosexually Active Men," Journal of Sex Research 34 (1997): 35.



11.) Според изследване на американското министерство на правосъдието, има епидемия от насилие между хомосексуалисти: Средно по 13740 мъже годишно стават жертви на насилие от страна на своите хомосексуални партньори. Средно по 16900 жени стават жертви на насилие извършено от еднополовите им партньорки.



Източник: Callie Maire Rennison, "Intimate Partner Violence and Age of Victim, 1993-99," Bureau of Justice Statistics: Special Report, Oct. 2001.
(Случаите на насилие между хомосексуални лица са значително повече от случаите на насилие извършени от хетеросексуални лица срещу хомосексуалисти.)



12.) Според друго изследване, повече от полoвината лесбийки са били обект на физически, психически, словесен и емоционален тормоз от страна на жена-любовница.



Източник: Gwat Yong Lie and Sabrina Gentlewarrier, "Intimate Violence in Lesbian Relationships: Discussion of Survey Findings and Practice Implications," Journal of Social Service Research 15 (1991): 41-59.



13.) Тормоз и насилие са съществен проблем за еднополовите двойки. 44% от гейовете се оплакват, че са били обект на насилие; 13% се оплакват от сексуално насилие и 83% се оплакват от емоционален тормоз. 55% от лесбийките са били обект на физическо насилие, 14% се оплакват от сексуален тормоз, а 84% са били жертва на емоционален тормоз.



Източник: (Study of 499 ethnically diverse homosexual, bisexual, and transgender teenagers and adults) Susan C. Turrell, "A Descriptive Analysis of Same-Sex Relationship Violence for a Diverse Sample," Journal of Family Violence 13 (2000): 281-293.



14.) Макар че много хомосексуални мъже не търсят млади сексуални партньори, немалък процент от гейовете търсят юноши или момчета за секс.



Източник: Zebulon A. Silverthorne and Vernon L. Quinsey, "Sexual Partner Age Preferences of Homosexual and Heterosexual Men and Women," Archives of Sexual Behavior 29, 1 (2000): 73.



15.) 73% от хомосексуалните мъже са правили секс с момчета на възраст 16-19 г., или по-млади.



Източник: Karla Jay and Allen Young, The Gay Report: Lesbians and Gay Men Speak Out about Sexual Experiences and Lifestyles (New York: Summit Books, 1979), 275.



16.) Тези, които са привлечени от лица от същия пол, са 1%-3% от населението, но извършват около една трета от всички сексуални престъпления срещу деца.



Източник: Timothy J. Dailey, "Homosexuality and Child Sexual Abuse,"



17.) Много изследвания доказват, че хомосексуалистите са по-склонни към блудства с малолетни.



Източник: W.D. Erickson et al., "Behavior Patterns of Child Molesters," Archives of Sexual Behavior 17 (1988): 83. K. Jay et al., The Gay Report: Lesbians and Gays Speak Out About Sexual Experiences and Lifestyles (New York: Summit Books, 1979,) 275. Eugene Abel et al., "Self-reported sex crimes of non-incarcerated Pedophiliacs," 2 J. Interpersonal Violence 3 (1987): 5. ("Child molestation, by comparison, was a relatively infrequent crime, occuring from an average of 23.2 times by a pedophile (nonincest) with female targets, to an average of 281.7 times by a pedophile (nonincest) whose targets were male.") R. Blanchard et al., "Fraternal Order and Sexual Orientation Among Pedophiles," Archives of Sexual Behavior 29 (2000): 464. K. Freund and R.I. Watson, "The Proportions of Heterosexual and Homosexual Pedophiles Among Sex Offenders Against Children: An Exploratory Study," Journal of Sex and Marital Therapy 34 (1992): 34-43.



18.) Според статия в Journal of Homosexuality (академичния журнал на гей движението) сексуалните отношения между мъже и момчета, и жени и момичета, са част от "гей и лесбийския живот".



Източник: Helmit Graupner, "Love Versus Abuse: Crossgenerational Sexual Relations of Minors: A Gay Rights Issue?" Journal of Homosexuality 37 (1999): 23, 26.



19.) 12% от децата на лесбийски "семейства" стават лесбийки. Процентът е многократно по-висок от процента на обратни жени в обществото.



Източник: Tasker and S. Golombok, "Adults Raised as Children in Lesbian Families," American Journal of Orthopsychiatry 65, 2 (1995): 213.



20.) Според изследване, сравнило група деца израснали в нормално "традиционно" семейство с група деца израснали в лезбийско "семейство": 29% от момичетата и 13% от момчетата с еднополови родители са имали поне една хомосексуална връзка. Нито едно от децата с хетеросексуални родители не е имало хомосексуална връзка.

Източник: Susan Golombok and and Fiona L. Tasker, "Do Parents Influence The Sexual Orientation of Their Children? Findings from a Longitudinal Study of Lesbian Families," Developmental Psychology 32 (1996): 7.
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Тео, и двете снимка са ненормални :) Бих искал да коментираш 20-те факта, които пуснах по-горе.

Иначе, статистиките не са в твоя полза - насилието при хомосексуалните двойки е в пъти повече, отколкото при хетеросексуалните.
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Ами нормалността зависи от контекста - на твоето традиционно семейство ако вменим, че е любовницата... замина нормалността. За това ти казвам - тия алабалистики със снимчиците ги пускай във ФБ. Тука не са аргумент.

Имам малко работа, ще ги прегледам статистиките ти
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

тази година ще има ли гей парад? кога ще бъде
месеца ще мине, а още не се говори за това...
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

На 22ри е, ако не се лъжа.

Тео,

Ами нормалността зависи от контекста - на твоето традиционно семейство ако вменим, че е любовницата... замина нормалността. За това ти казвам - тия алабалистики със снимчиците ги пускай във ФБ. Тука не са аргумент.

Докато едно семейство, нормално семейство от мъж и жена, може да даде отклонения, то еднополовото "семейство" по дефиниция е отклонение. Никой няма право да лишава децата от това да имат майка и баща.

Гледам, че не коментираш статистиките :)
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

[video=youtube;9CZmSyOsLwg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9CZmSyOsLwg[/video]
Как хомокомунистите наложиха със сила гей браковете във Франция.
 

Горе