Опасността от ЛГБТ в Европа

От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Само имам въпрос, след като закрием всички с различни от масовите сексуалности, после с какво ще се захванем вяра, разбирания, чалга, метъл, роми и т.н? Питам, че да съм с крак с националистическите вижданията - че виждаш ли, да си различен е лошо.


Приятелю, това сме го обяснявали поне 1000 пъти:) Въпроса е да не се налагат и натрапват извратении и да не се обяснява на децата, че педерасите са хора като всички останали. Това е психическо заболяване и трябва да се разглежда като такова. Който си е болен трябва да се лекува и да не пречи на останалите. Който се мъчи да зарази здрави хора или да им навреди по някакъв начин се прибира в специализирано заведение, при другите болни. Ако даден пендел не парадира с болестта си и не ми я натрапва, аз лично нямам нищо против него, може да си съществува както си иска.


Същото важи и за останалите неща, които си споменал. Ако Хасан не се опитва да ми наложи вярата си, няма проблем, ако чалгарина не надува кондю до дупка, че да ми пречи, няма проблем и тн.
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Е поне тук имаме единодушие, но ми се стори, че и да не се натрапва пак се иска да се изкорени това. Явно самата идея е проблемната. А питах не за другото, защото границата налагане и мислиш, че някой ти го налага е тънка. Както е тънка тази "болест" от много други, както и от много други разбирания и виждания за живота. Това и питах. Аз нямам проблем, стига да не се налага насилствено, но пък съм против ако не се налага насилствено, да го изкореним каквото и да е - това си е свободен избор. Преди хилядолетия е било в разбиранията на много народи това, за което се борите та и затова питах.
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Само имам въпрос, след като закрием всички с различни от масовите сексуалности, после с какво ще се захванем вяра, разбирания, чалга, метъл, роми и т.н? Питам, че да съм с крак с националистическите вижданията - че виждаш ли, да си различен е лошо.
Да разбирам, че нямаш нищо против педофилите, копрофилите и некрофилите. И те са с различна сексуалност и предпочитания. Националистическите виждания никога не са били насочени към физическото елиминиране на хората с проблеми, а напротив - свързани са с решаването на проблемите. Например, наложено е от политическата идеология управляваща Западния свят, че хомосексулизмът е просто избор, а не болест. Въпреки това има лекари, които не са съгласни с тези тези, защото те не почиват на рационални доказателства, а на интерпретации и положения. Добре, приемаме, че това не е болест и както виждаш сме го приели. Никой не преследва такива хора, а въпрос на личен избор е дали хората контактуващи с такива хора ги възприемат или не. Има много признаци, по които можеш да избираш познати и приятели, като никой не може да ограничи правото ти на личен избор, а и отношението ти към околните. Стига да не нарушаваш законите, всичко е позволено. Т.е. аз мога да гледам на криво двама мъже, които са избрали да се целуват, това си е мое лично право. Не съм задължен да ги харесвам, нали? По същия начин мога да гледам и някой, който не се е къпал от една година и смърди в метрото. Както ти имаш право да си лягаш с който си искаш, така аз имам право да не искам да чувам за това.

Тук идва обаче един тънък момент - защо ти, който си с девиантно поведение (т.е. отклоняващо се от традиционното), се опитваш да наложиш своите разбирания върху мнозинството. Например с промяна на учебни програми, сексуално "обучение" в детски градини и друга политическа пропаганда. Ей срещу това говорим, това ни е проблема. Не съм съгласен някой да учи детето ми на неща, които аз не възприемам за нормални. Не съм съгласен да го моделира и да му набива в главата опеделени тези, които аз отхвърлям. Нали уж живеехме в демокрация, защо нямаме право да избираме?

Колкото до различността и кое е лошо и кое не, предполагам, че в твоя дом ти си имаш определени порядки. Примерно, пиеш кафе сутрин и ходиш в тоалетната. Обичаш да ядеш кисело мляко и да четеш сайта на Каролев. Какво ще стане, ако някой се появи в твоя дом и започне да има претенции, за това как твоите разбирания го дискриминират? Приеми огромната част от населението, като стопанин на дома, а всякакви малцинства, като гости. Бели, хетеросексуални, християни българи са създали тази държава - тази държава е на етническите българи и в нея може да живее всеки, но според традиционните български разбирания. Не може всички тези разбирания да се променят, защото банда психопати имат голяма политическа власт и 99.9% от хората да се съобразяват с желанията на 0.1% от населението. Преди време живяхме в такава диктатура, само че на пролетариата. Смени пролетариат с малцинство и си прави изводите.
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Redrum, добър прочит - всеки има различни права и виждания за хората, с мен не позна какво правя, но да и аз спадам в тази категория "Бели, хетеросексуални, християни българи са създали тази държава - тази държава е на етническите българи и в нея може да живее всеки, но според традиционните български разбирания."
Мисля, че бях писал само и единствено, че тук се спекулира с идеята, а от това което чета от вас е че и вие сте се традициите и нравите, както и всеки да прави каквото си иска и да не налага насилствено над другите - точно и затова съм и аз.

Ок въпроса ми малко по различен, изключваме наклонностите говорим за различни неща и порядки, различни спрямо местни ортодоксални виждания. Въпроса е какво ще правите вие срещу новото, модерно и нещо, което наистина променя разбиранията ти и се оказва, че са грешни. Има безброй примери за това как всички мислил, че това е така и в негово име са правили доста безчинства, а после се оказва, че е не така - само се сети за инакомислещите в тъмните векове. Тезата ми е, че по един или друг начин тези неща идват и има два начина или го приемаш и взимаш всичко най-доброто от него или се консолидираш и после да изчезнеш - тук говоря като цяло. Мисля, че за цялата ни история толкова много сме променени, че ако ни видят българите от Аспарухво време ще ни мислят за различен народ - всичко се променя, няма как да се консервираме и да се запазим от всичко и да останем същите.
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Ами, в древна Гърция на почит са били сексуалните взаимоотношения между мъже и млади момчета (от там идва думичката педераст). Да разбираме ли, че ако след 20 години това стане нормално поведение според някой кукумицин, ние първи трябва да почнем да го правим и пропагандираме? Не разбирам, как да разбираме бруталните хормонални терапии и пластични операции за смяна на пола, които се извършват от транссексуалните, като нещо нормално. Сериозно ли мислиш, че тези хора нямат психически отклонения и не са изроди. Хайде, приемаме че хомосексуалистите са....нещо срещано от време оно, ами транссексуалните, които не биха могли да живеят без хормонални препарати и се променят чрез пластични операции?

Не разбирам, защо тази налагана трансформация, която е плод на неомарксистки идеолози от САЩ, трябва да бъде приемана без съпротива. Какво значи, че идва и трябва да я приемем? Напротив, това са десктруктивни тези, които трябва да бъдат отхвърляни от всеки здравомислещ човек. Погледни само какво се случва в ЕС, където искат да узаконят и може би пропагандират сексуални взаимоотношения между майки, бащи и деца. Нима смяташ, че всичко това трябва да се приеме просто така. Има ли смисъл каквото и да е друго, ако живееш заобграден от психопати и хора с явни психични отклонения?
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Виж за болести, които могат се лекуват да трябва се лекуват и не трябва се налагат за нормално, но моя въпрос беше не към сексуалните наклонности. И да и аз смятам, че има нещо сбъркано, но не знам това генетическо може ли се оправи или по скоро психически - като цяло да се излекува. Въпроса е тук, че трябва се лекуват тези, които иска в смисъл другият ти вариант е какъв ги гоним на хайки и насилствено ги оправяме ли? Но, пък какво да кажем за онези преди били са сбъркани или не щото го приемали за даденост.
П.С. всичко това, което се налага е пак от определени лобистки кръгове, при равни други условия - тези хората просто ще останат в забвение, просто защото масата не се интересува от тях.
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Съгласен съм, че не се интересуваме от тях. Дори не сме нетолерантни, има много известни личности, които са такива и открито си го казват. Колкото до това дали се лекува - да, лекува се, виж това примерно, има много организации на бивши гейове и лесбийки. Има и психиатри в САЩ, според които отпадането на хомосексуализма като психическо заболяване е в следствие на силно лобиране, а не е научно доказано. Не е открит например и гей-ген, следователно поведението не е в следствие на генетична мутация или предавано от поколение на поколение (при хомосексуалисти това очевидно няма как да стане, защото те не могат по естествен път да се размножават). Но да се лекуват някои от тях си е въпрос на техен личен избор, до сега не съм чул някой да ги задължава да го правят, дори в Русия където приеха закон срещу "гей пропагандата сред малолетни и непълнолетни", а не срещу самите хомосексуалисти.
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

0000049592-middle.jpg


От днешното мероприятие, предполагам се е провел следния разговор:

- Мамо, мамо, какво е травестит?

- Не знам, питай леля си Гошо!

ГНУС!!!
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Хаха редруме, пак минаха под нас. Мислех да ги замеря с нещо, че ми надуха главата, ама имаше повече полиция от пред парламента :).
И тия се радват на народна любов, спор няма.
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Хаха редруме, пак минаха под нас. Мислех да ги замеря с нещо, че ми надуха главата, ама имаше повече полиция от пред парламента :).
И тия се радват на народна любов, спор няма.
Тази група хора се ползват с особени права и огромна политическа подкрепа. Всякаква улична съпротива срещу тях по-скоро е в тяхна полза, отколкото срещу тях. Надявам се скоро да има и достатъчно сериозни хора в политиката, които да могат да им се противопоставят истински.
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Една много добра статия по темата, написала от човек отгледан от лесбийки - Вредите върху децата отглеждани от хомосексуални двойки

Както знаем, за това се борят и у нас. Днес парад, утре законови облаги - сключване на брак, осиновяване и прочее.

Да лишиш едно детенце от майка и баща е престъпление. Който има деца ще ме разбере. Който няма, да прочете статията.
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Съвсем скоро ще ни отнемат правото да казваме какво мислим. Това ли е свободата? Това ли е демокрацията?


Хомосексуалисти скочиха срещу производител на паста


Какво толкова е казал човека, че според него семейството трябва да бъде от мъж е жена? Ау, колко скандално изказване, сигурно безброй разхлабени ануси са се стегнали от накърнени чувства.
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Който има деца ще ме разбере. Който няма, да прочете статията.

Всеки нормален ще те разбере. Дори и да няма деца.
Ти даваш линкове към статии, другите и те дават :D спора ще е безкраен
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Внимавай като използваш думичката "нормален", защото за тях ти не си нормален и въобще нямаш право да казваш какво е нормално и какво не. Да не те арестуват утре, че насаждаш омраза.

Колкото до децата, като имаш деца ще видиш поведението им на 2, 3, 4, 5 годинки. Тогава си задай въпроса, какво би станало в главичката на детето ти, ако има не майка и баща, а две майки или двама бащи. Но просто "алтернативните" не се интересуват от тия неща, те се интересуват само и единствено от собствените си изкривени желания.
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

На стр. 137 авторката на текста на “Сесия “Изясняване на ценности” към тема “Моята личност”, изисква от водещия учебното занятие да прочете на обучаваните от него деца “Приказката за момичето и корабния дърводелец”.

В тази “приказка” може да се прочете: “Корабният дърводелец отговорил (на младото момиче): “Ще изпълня молбата ти, но искам преди това да преспиш с мен.

Накрая то решило да изпълни условието на корабния дърводелец”.

В друго занимание пък е предвидено водещият да раздаде на децата материали за алтернативната сексуалност, като те трябва да влязат в различни роли: на гей, който крие ориентацията си от родителите си, на лесбийка на 30 години, омъжена, но нещастна в брака си.

На малолетна проститутка, на бисексуален мъж, който е семеен, но поддържа сексуални връзки и с двата пола, на транссексуален, който демонстративно се облича като секси дама и обмисля хирургическа промяна на гениталиите...
ПОРНО! УЧЕБНИК от 5 до 8 клас учи децата на ПРОСТИТУЦИЯ и ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ!

Педерастия в политиката, педерастия в икономиката, педерастия в образованието, д'еба и вносната демокрация
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

Прекалената толерантност предизвиква израждане на моралните ценности в обществото.

Педалите да се шибат помежду си, но да се парадира с това - аре по-добре не.
 
От: Опасността от ЛГБТ в Европа

2014-winter-olympics-5710368030588928-hp.jpg


Малко пропаганда от гугъл
 

Горе