Опел клуб форума са бастуни

От: Re: От: Опел клуб форума са бастуни

Какви характеристики има тая машина?
1,6 турбо бензин, 180 коня.

БМВ-то е супер, да си я караш със здраве :)
 
Не знам, имам лоши спомени от Опели, но все пак от стари модели. Инсигнията най-ме грабва от Опел, само че не съм карал такива "зверове", а пробвах дизели мисля че бяха по 130-140 коня.
 
От: Опел клуб форума са бастуни

Тая до скоро я продаваха в Капитолия:

r-800-600-opel-insignia-turbo-opc.jpg

r-800-600-opel-insignia-turbo-opc.jpg
 
От: Re: Опел клуб форума са бастуни

Изглежда доста респектираща
Да, ОПЦ с тунинг, 325 коня, бензин автоматик. Готина беше колата, но минах на по-висок клас :twisted: 64000-70000 лв. нова с всички екстри и 20ки джанти. Иначе, Опел избиха рибата с тоя модел 2009 (май?) и за това сега всичките им модели приличат на Инсигнията. :lol: Да видим сега какъв сув ще изкарат, защото спряха от производство това дърво анатара.
 
От: Опел клуб форума са бастуни

За тези пари бих си взел една Tesla с един огромен рекламен надпис върху нея на някой от сайтовете ми.

А най-интересни ще ми бъдат гъзетата по-светофарите със С класите и баварките, ще им се вземе акъла, понеже от светофар до светофар ще гледат само без да чуват теслата как ги оставя 200 метра назад. :)

ПП: https://www.youtube.com/watch?v=vrxhr31xVHQ някоя псевдо мутра от 90 те, ще има да зяпа и да се чеше по тъпата глава, за какво джипа му дето е дал за 3 апартамента пари, не можа да тръгне даже. :D
 
От: Опел клуб форума са бастуни

Тесла са супер добрите коли, ама....

Каква тесла ще си вземеш за 60-70 бона? Аз втора ръка такава кола не бих си взел. Всичко в нея е електроника.
 
От: Опел клуб форума са бастуни

Кото и да говорите има две марки коли - мерцедес и някакви други мизерии.
Мерца е номер едно просто.. Новите са светлинни години пред конкуренцията, новата А класа, CLA-то и B класата са най-"долните" в редицата и са просто уникални дори и те :D
 
От: Опел клуб форума са бастуни

Иначе на колегата пуснал темата, какъв е проблема на опела, заради който си искал да направиш регистрация, ако може да помогнем с нещо. (става въпрос за техническа помощ, не за форума на опел, както имаше един лаф, може да им е "изгнил сървъра" и за това да се бавят, това разбира се в кръга на шегата)
 
От: Опел клуб форума са бастуни

Сподели за проблема на опела и можем да ти помогнем. Аз в момента карам Зафира и съм изключително доволен от колата. Опел клуб имат проблеми със самия форум, не можех да пиша мнения и след разговор с админа нещата се оправиха
 
От: Re: Опел клуб форума са бастуни

С малко тунинг да, но Опел си остава Опел, даже преди да си взема колата се чудих много над една Инсигния, не като тая на снимката, защото ми се виждат много пари за Опел, но в крайна сметка взех 525d, 3.0, 197k, 01.2010. Този дето без малко си щял да го вземеш е доста добър, но за тези пари какви коли можеш да вземеш .. От Булвария добри ли са колите? От лизинг ли е върната тая машина?

Опела си остава опел, бмв-то си остава бмв, ама не ми ги хвали толко тез бмв-та. Нито са най-здравите, нито пък най-бързите. Карал съм 525tds 98 - ебаси мъртвеца трошлив... Добре, че послушах един приятел и си взех вектра, та живнах малко. Това за по-старите коли, вече при новите е съвсем друго.
Колега, какъв е проблема с опелчето, ако знаеме ще помагаме?
 
От: Опел клуб форума са бастуни

Аз съм карал Опел, карал съм всъщност какво ли не тук и в чужбина. В момента карам БМВ 2.8 бензин 6 цилиндъра автоматик 193 коня със всички екстри абсолютно е39 е БМВ-то и е почти 20 годишно, подариха ми го от Германия. Досега не бях карал такова БМВ, голям комфорт голямо нещо, ебати колата 20 годишна на 400 000 километра. Досега като че ли не ми е било толкова удобно в друга кола и така да ме кефи тая дърта барака :)
 
От: Опел клуб форума са бастуни

OPC е спортния еталон на опел, трябва да се сравнява с м3 и амг ако може изобщо да се прави сравнение..
 
От: Опел клуб форума са бастуни

Имал съм 4 модела опели, никога повече подобни каруци. Хубаво, че давах мноооого работа на майстора си, но защо.... използвам вече само нормални автомобили...
 

Горе