Опит от гугъл адсенс

Преди няколко дни се запознах с един пич, който си купува трафик от ИзиТрекдъра и беше доволен. Но аз лично му препоръчах AdWords и други PPC-та, защото е хубаво да се лазят по-добри доставчици на трафик. :wink:

А и много БГ сайтове гледам, че минават на AdSense, защо ли? Еми май е по-оферта, каквото и да си говориме. Малко ме съмнява ИзиТрекдъра да плаща по-добре от Google, но щом тези които си работят с тях и са доволни - да си цъкат с тях, само където изпускат по-доброто заплащане и че от съпорта на нашата Бг фирма може да ви изключат защото не ги кефите или да не ви платят като хората (това е мнение на повечето тук във форума).

Аз лично нямам нищо против тази програма, но не ми е никак приятно едно от шефчетата да дойде тук и да се прави на много оборотен и да ни набива в главите колко добра е системата. А каквото е оправлението, такава е и услугата.
 
е добре де ами ако сложа адсенсе и изитрейд гледам замунда ги ползват..
 
Да, добре че са те за да имат някакъв сериозен афилиейт. Иначе за да си го кажеме честно AdSense не позволяват тяхните реклами да са на определени сайтове, тракърите са едни от тях. И тук ИзиТрейдър си имат своето преимущество.
 
Blinky, мисля че коментари на неща, които не си изпробвал и да твърдиш че са лоши или добри не бива да се прави. Сппоред мен дадена мрежа за едни може да работи, за други не. Така както ти от адсенс межеш от 1000 уникални да изкарваш 1000$ на месец, аз например мога да изкарам 100$. За това и подобни коментари - чувал съм че еди какво си ... бля, бля ... Не искам да те обидя (все пак ти си шефа тук), но например аз не бих влязъл в някой форум и да пиша че генбъкс били еди кви си, и т.н. защото никога не съм ги ползвал и си нямам на представа как са там нещата. Просто исках да споделя малко опит от това как стоят нещата при мен с Гугъл и с Изи Трейдър. Ако намеря и друга алтернатива за БГ пазара, то бих изпробвал и нея и бих споделил опита си с вас. Най-малкото ще е полезно за всеки от нас :) Знам, че с БГ проекти милионер няма да стана, но все пак като родолюбец бих заложил на БГ проекти - ако всички започнем да работим само за навънка до никъде няма да я докараме, както и системи като адсенс и изитрейдър няма да искат да се развиват за БГ пазара.
 
Съгласен съм с теб и ти правя евалата за това откровение. Радвам се че те работят добре за теб, пожелавам ти да продължава в същият дух.

Но доколкото прочетох темата, която е за "Опит от гугъл адсенс", хората искаха мнение за това кой какъв опит има с Google AdSense. А аз си мисля, че база за сравнение почти няма. Освен че се плаща на кликната реклама - или какъвто план си избереш.

А и афилиейт програми като GenBucks се рекламират сами, докато при въпросната Бг програма, имиджа им обикновенно изпреварва, и това се наблюдава не само в нашият форум.
 
Blinky каза:
Но доколкото прочетох темата, която е за "Опит от гугъл адсенс"

Да, може да съм я пуснал грешно, като заглавие, на общо взето исках да споделя опита си с гугъл и да се опитам да намеря негова алтернатива за БГ. Искам да подчертая за БГ 8) В бизнеса съм от скоро и не си позволявах да напиша и една дума за неща, които не разбирам. Не твърдя че съм професор вече, но мисля, че едно споделяне би ни направило живота по-лесен. Има доста US и RU форуми, които изчетох в поеследните месеци и си мисля, че може да се приложат знанията на колегите извън БГ в БГ :)
 

Горе