Откраднаха ми фейсбук бизнес акаунта

Лично аз нямам добър опит с безмозъчните маймуни в лайв чата им. Пробвал съм доста пъти и всеки път ми казват, че нямат достъп и права да пипат по страници и изобщо не са в час защо са там.
Леш са. Наредили са се дебил, по-голям дебил. Добре, че замразихме акаунта, за да има резултат и някакво развитие. Иначе чат, много заучени фрази и почти никакви действия.
 
Пише, че страницата се управлява от 3 акаунта 2 БГ и 1 Венецуела

1 бг е радакторския, венецуелския е ясен, а другия бг?
 
Решението е пиши на този имейл - [email protected]
Ако имаш някакъв сериозен късмет ще ти отговори някой полуфабрикат от Нигерия или Индия и ще ти скъса нервите.
 
Да пусна доклад на профила ли? Оглеждах опциите, но няма такава, в която да мога да обясня нещо. Тея от фейсбук са орязали максимално начините за контакт с тях.
Така е. Не очаквай от големци като тях да имат някакви бързи контакти, че и да работят. Нещо супер срещано. На тях им е важно минимални разходи, печалби и абсолютна автоматизация, ако може даже да няма човек да поема работата и разбира се някакви такива проблемчета остават нерешени, но им пука. :)
 
Пише, че страницата се управлява от 3 акаунта 2 БГ и 1 Венецуела

1 бг е радакторския, венецуелския е ясен, а другия бг?
Така е. Там имам и един стар профил, който е блокиран от доста години, но той и другия са само редактори в страницата.
 
Привет, акаунт бизнес се връща с много работа, ние имаме такава услуга и струва 3000+ евро, срока е някъде 2 месеца. Най-добре си направи нов, ако не е сериозен бизнес, доста нерви ще хвърлиш докато го върнеш от хакнати виатнамци или пакистанци, първите съобщения ти отговаря бот на facebook, докато не започнеш да пишеш по-сложни съобщения и текстове за пари и закони. Ние залагаме с това, че пише човек с адвокат и доста пари сме загубили и това вреди на бизнеса. Гаранция няма, просто е доста зор, прочем доста агенции в америка предлагат такава услуга и там цените са още по-големи, също така за 5 дни връщат акаунта с разни методи и телефон директно до facebook.

Поздрави,
Станимир И
 
Моя бизнес акаунт също беше хакнат преди 2-3 години някъде, като някой вместо мен беше пуснал рекламна кампания към азиатски сайт с аудитория щатите, като цената на клик беше доста скъп. Натрупа се сума около 250 евро и ми беше замразен бизнес акаунта, докато не платя. Писах на съпорта, че съм хакнат, да проверят ип-тата, че не съм пускал аз тази кампания, но уви никой с нищо не ми помогна и аз реших, че няма да плащам тази сума. Проверих ип-тата кой е влизал в акаунта ми, но беше само моето ип, но най-вероятно са ми откраднали кукита-та по някакъв начин. За щастие не ми бяха откраднали страница или група, но явно и хакерите не ги интересуваше. Промених си паролата и използвам вече 2FA навсякъде. Няма да плащам тази сума, но от тогава не мога да пускам вече реклами от акаунта ми и затова си създадох друг фейсбук акаунт, който ползвам само за бизнес цели. Стана някъде 1 година фейсбук не са ме баннали, а и защо да ме банват след като ги интересува само да прибират пари.


2021-12-21_175115.jpg
 
Последно редактирано:
До никъде не съм стигнал. Писах на още 1-2 места без отговор към момента. Уж пишеше, че до 2-3 работни дни ще отговорят, но май не е така. Ще продължавам да ги тормозя и така...
Аз съм в подобна ситуация, дори до OverSight Board писах, блокват ми акаунта без причина и изобщо не очаквай отговор.


Всъщност фейсбук е доста под дъното за лоши компании, тотални утайки.
 
Има разбира се, нали тва е идеята изобщо ;)
НО не схащам каква пък каква е идета да се шерва тва инфо...
Нали..за да спечели ЕДИН, трябва да загуби ДРУГ.. това е разковничето изобщо в бизнеса.

ТИ ако не си дорасъл, да не знаеш на КОЙ да пишеш, какъв е изобщо смисъла да се занимаваш с тоя простотии...
Аз ако имах такъв мега проблем, мн отдавна да е бил разрешен :) НО при мен проблема е мн мн по-сложен..нема нито толко пиийне, нито толкова мезета :D:D:D Яко в недостиг сме :p
 
А и тая едната глупа с койотите, трееше мноо отдавна да бъде разкарана, поради твърде гол позьорство.. все пак забравяте, че у фейса зяпат и ора одещи по земята, не само повервалникус си, че са едва ли не боГу избрани :)
Дришлцовци общо взето :)
 
Ето няколко мейла:
[email protected] – Това е най-общият, основен имейл за поддръжка. Можете да се свържете с този имейл с всеки проблем, но трябва да направите съобщението си възможно най-ясно и подробно, за да могат лесно да разберат къде трябва да бъдете насочени за помощ.

[email protected] – Можете да използвате този имейл, за да се свържете с Facebook, за да се опитате да възстановите деактивирани или хакнати акаунти, ако трябва да нулирате паролата си или ако имате проблеми с достъпа до страница.

[email protected] – Този имейл може да се използва за обжалване на всички спрени акаунти или блокирано/премахнато съдържание.

[email protected] – Можете да използвате този имейл адрес, за да се свържете с Facebook относно всякакви финансови въпроси или притеснения, свързани с някой от вашите акаунти във Facebook.

[email protected] – Можете да използвате този имейл, за да докладвате във Facebook всичко, което противоречи на стандартите на общността на Facebook .
 
Не вярвам, че има на кого да се пише.
От към обслужване FB е пълен шит. Нито ги интересуват потребителите, нито нищо, освен да им взимат парите, да налагат баннове и лимити на политико-, поло-, религиозно-, етно- и не знам си какви леко в страни изказвания. Толеранс на идиотщината, която цял свят вече приема за нормална. :) Сложи ли маймуни на ниските съпорт нива, до които също няма начин да се добереш. Не съм учуден, че е номинирана за най-шит компания, пожелавам и лично първо място. Да си сложи наградата в залата, където се събират шер холдърите и акционерите. ;)
 
Щото не знаете на КОЙ да пишете..амън от бизнес ламери :)
Почти се засегнах :)
Разбрахме, че няма да споделиш с кой и как да се свържем, понеже не само аз го имам този проблем.
Поне сподели дали ти си имал този проблем и дали си успял да приключиш историята с позитивен край.
 
Какво има да споделям в този форум?? Някой да не сподели нещо с мен, освен зверските тояги..
Нищо не виждате! Всичко е яка измама. Виждате само това, което трябва да виждате.. Безмислено е да пиша каквото и да било, щото на сутринта ще изглежда по съвсем друг начин

Колкото до дерзанието ти, човека е тук и ако е искал, да ти е писал вече
 

Горе