Относно задаващата се Световна Криза и Пандемията от COVID-19

Статус
Not open for further replies.
Според мен спри да опонираш постоянно
Само аз ли нямам право да изказвам мнението си в темата? Щото гледам и други хора опонират, когато видят теза, различна от тяхната, ама на тях никой не им казва "шшшшт, мълчи и се усмихвай".. Я Fuck Off! :)
 
Ц
Само аз ли нямам право да изказвам мнението си в темата? Щото гледам и други хора опонират, когато видят теза, различна от тяхната, ама на тях никой не им казва "шшшшт, мълчи и се усмихвай".. Я Fuck Off! :)
Цялата тема се върти около теб. Наистина вече разбрахме тезите ти. Нека и колегите потвърдят... аз поне разбрах всичко и вече само го преповтаряш.
 
То този грип е най-голямата конспирация от кацането на Луната насам. Холивуд имаха половин век да се усъвършенстват в манипулиране на снимки и сега с този най-новия Photoshop заразата изглежда направо като истинска. Държавните хазни в момента са в критично състояние след всички тези скрити преводи към фирми за специални ефекти.

Иначе си е резонно да се качи на 50% хоспитализацията на новите случаи от коронавирус - както казах миналата седмица, не пускат тестове и не приемат в болница със съмнения за коронавирус освен ако нямаш значителни дихателни проблеми, говорим за Значителни. Аз една седмица стоях с болки в гърдите при кашляне, защото докторката от 112 изрично ме предупреди, че докато можеш да произнасяш думи без да се задъхваш, никой няма да ти обърне внимание. :) Така че тестовете отиват за хора, на които им е 10/10 зле положението, някои резонно са с вируса, други резонно са с обикновена пневмония, но тези с леките и средните симптоми на белодробни проблеми и температура никой не ги изследва, и всички те си изкарват коронавируса или грипа на крак.
 
И това не е точно така - по усмотрение на личния е. Тия дни една жена вдигнала температура и се обадила на личната. Изпратили ѝ линейка и костюмирани са я взели до болницата, където са ѝ направили проба - отрицателна.
 
А ха ха ха, абе ниджа виртуална, до тук ли изпадна чак!? Целия форум знае, че живея във Варна. Ако толкова държиш да ходиш с разпран задник, ще ти пратя адреса след малко на лично.
Не му обръщай внимание на тоя филмар. Ако му прегледаш постовете за последните години веднага ще стигнеш до извода, че е по-добре да се повозиш на такси и да изслушаш бакшиша колко е недоволен от живота
 
Ако сте гледали пресконференцията тази сутрин, ще разберете, че нещата не са "шега". Аз досега не съм виждал уплашени лекари, шефове на болници. Днес ги видях и осъзнах, че понякога човек трябва да спре да мисли за себе си (както често и аз правя!), а да осъзнае, че има и други хора, които трябва да пази. И пак проблемът не е във вируса, а в самосъзнанието ни. Дали Мангъров или Мутавчийски са прави няма значение. Този месец е важно да се вслушаме в хората, които са видели какво става по света. Те ни го казаха без цензура. Може би звучеше стряскащо, но явно това е реалността. Дори и да не вярвате, представете си, че е истина и спазвайте мерките колкото се може повече. Пак казвам - това важи и за мен самият, щото и мен не ме свърта вече...

Ти недей да приравняваш шефа на болницата с всички останали лекари в нея. В мой предишен пост предположих, че има причини болниците да се държат като не толкова болно дете и миличко да казват че ги боли тук и там, само за да предизвикат внимание към себе си, за да ги обгрижват. Само че като казвам болница нямам предвид всички лекари е нея, мед сестрите и дори чистачките. Имам предвид тия дето в мирно време източват болницата. Ще да са шефовете това. На другите вероятно им се налага да спазват всичките им указания и ще бъдат изтормозени без да видят награда за това.

И като казват, че са видели някакви ужаси... ами да ни ги покажат и на нас, какво се стискат. Гледах тия видеа дето снимат болниците отвън и си мисля, че трябва да ни покажат какво се случва вътре. Колко сложно може да е това... Ей, ако наистина е толкова зловещо и пълно с трупове, като ги покажат на хората те сами ще се заключат вкъщи и няма да отварят дори да се проветрява. Вместо това хората виждат слънце и естествено искат да излязат навън. Дайте да ги видим тия трупове. Всички болници трябва да си направят един такъв челиндж #FilmMyHospitalInside.
 
Тука си правиме един список с индустрии и браншове къде са обречени на гибел поради коронавирусо.

В съседната колонка са тия дето ще рипат нагоре.

Вие си плювайте по генерала, не ми обръщайте внимание...
 
А в църквата си лапат лъжичката с причастието и си свиркат. Ех, племе, племееее...
Баце да ми обясни защо аз трябва да ходя по улицата с намордник, а поповете го оставят да си веят байряка
 
daiba kak sa prestruvat za snimkata! a inak samo sa po4esvat i ni6to ne var6at!1!


Някой може и да са достоверни... ама дори 1 да има дето не е... опорочава всичко...
преди 3 години...
 
Последно редактирано:
Викаш те ги трупат, а не изписват никого? :confused:

Не викам, ти ги следиш тия %, добре е да споделяш и тях, ако имаш некви наблюдения.. или не?!
 
Мангърката гледам пак е преподавал простотия за ганьовците и точно това, което искат да чуят - ще го минем всички на крак и повечето дори няма да усетят. :D
Англичаните и всички други, които в началото били за стаден имунитет не си променили тактиката, щото имало бум на заболелите, ами щото не удържали на медийния натиск... :hankey:

Втората глупост - трябвало сега на Великден да отидат младите, здравите и те да се разболеят първи. Сякаш тия хора няма да контактуват в следващите 10 дни с по-възрастни хора - майки, бащи, баби, дядовци... На Симс си играем, батко.

Нема ли кой да го пита тоя капацитет - кво правим с ~150-те хиляди деца, страдащи от астма, които ще го изкарат много тежко, а някои и няма да го изкарат и с останалите млади хора с диабет и сърдечни проблеми (те в България не са малко - все пак сме в топ 1 по сърдечно съдови заболявания в Европа)?
 
Последно редактирано:
Ето това е доказателство за идването на новия световен ред - втора глава от книга извън принт на писател, който не може да продаде повече от 10 бройки от нея на година, за да не му изтече автоматично договора с който я идздал тази книга на първо място.

Стъпка номер 1: Измисли нещо, с което да изплашиш народа
Стъпка номер 2: Заглуши опозицията и медиите, които ще са първите, които ще останат без хляб и доста често без глави при идването на нов световен ред.
Стъпка номер 3: Заеби стъпка номер 2, живеем в 21-ви век, можеш да се довериш на опозицията и медиите да си мълчат, те нямат изгода да си пробутват политическата пропаганда също колкото и ти.
Стъпка номер 4: След като 150 кандидат-тиранически правителства изпълнят техните безкръвни преврати и милиони опозиционни политици, журналисти, лекари и бизнесмени си мълчат, въпреки всеобхватността на интернет, вече си готов за следващата стъпка в плана.
Стъпка номер 5: Новият ти световен ред е вече затвърден. Успя да се разбереш приятелски със 150 държави, които имат политически и икономически интереси в опозиция на твоите, браво, сега трябва да прикриеш новата си авторитарна власт като излизаш пред медиите с маска и се усмихваш.
Стъпка номер 6: Така и така си на власт, вземи изчисти от лицето на земята хората, които вярват в световни конспирации, та поне нормалните хора да си отдъхнат от идиотите измежду тях, пък после подтискай останалите смислени хора колкото си искаш.
Стъпка номер 7: Започни от България, където чакрите, бълхарите и троловете с нулево IQ са плъзнали навсякъде.
 
То аз казах че жълтите имат ваксина ма изглежда още не е назрял моментя да си пуснат офертичката...
 
Цялата тема се върти около теб. Наистина вече разбрахме тезите ти. Нека и колегите потвърдят... аз поне разбрах всичко и вече само го преповтаряш.
Аз по-малко от теб искам темата да се върти около мен. Обърни се към коментаторите, които борят опонента, а не тезата му. Не спирам колегите да "потвърдят", макар също да съм разбрала чудесно тезата им, която е "леле-мале страх! Всички ще умрем". Готова съм да го виждам отново и отново, и да им противодействам с каквото и както намеря за добре. Хубав празник и на теб. :)

150-те хиляди деца, страдащи от астма, които ще го изкарат много тежко
Пак насадени от медиите глупости. Гледах интервю с Пинк, която, заедно с по-малкото ѝ дете (на 3 год.) са изкарали вируса. Тя е астматик и въпреки това е изкарала грипа по-леко от детето, което няма астма. Освен това се повтаряш и дразниш Павел Андреев... Е, поне би трябвало да го дразниш, ако е обективен.

Вие си плювайте по генерала,

Кой от всичките? Злодеид Майтапчийски?
92638558_2853125538098043_4587455002649296896_n.jpg
 
Статус
Not open for further replies.

Горе